Автор Тема: Кто-то знаєт ловят лі  (Прочитано 5134 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline svit

• Ветеран форума
Re: Кто-то знаєт ловят лі
« Reply #30 : Серпня 02, 2016, 06:56:54 18:56 »
Я не знаю, давай считать , что Медвед знает и пылает классовой ненавистью. Но прикол , какого путина с кацапами и чечней зачем-то нагородили и вон вроде адекватная аматорка постом выше успела зачитать методичку.  :lol:х

Тобто ти також ніфуя не зрозумів? А чого тоді умнічаєш? Вже таке було, коли ми там про якийсь український трикотаж розмовляли, пам'ятаєш? Так я від тебе пів дня намагався отримати пояснення, а ти так їх і не дав (бо може тупий? ти, не я). А потім прийшов RG та за секунду пояснив, що тупий таки ти.

Так само може і в цьому випадку.

Коротше. Якщо сам не знаєш що то верзе бухий медвед, то не лізь і не роби вигляд розумника. Груздева знаю по фупу, що мав на увазі медвед - збагнути не в силах.

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #31 : Серпня 02, 2016, 07:02:09 19:02 »
У тебя Путин мозг выпил ?

Я не розумію цього вічно бухого медведа.

Про що там мова? Може ти знаєш цю історію, фуп читав, я не читав не знаю. Розкажи, плюс в карму поставлю.
Я не знаю, давай считать , что Медвед знает и пылает классовой ненавистью. Но прикол , какого путина с кацапами и чечней зачем-то нагородили и вон вроде адекватная аматорка постом выше успела зачитать методичку.  :lol:х
Ну, у кожного є тема, яка його захоплює на цей час. У тебе класова ненависть  :smilie3: ... ти хоч класи зазнач  :gigi:, у мене - війна.
Я б з Шильдером, якщо він казах, поспілкувалась би. Цікаво. Але він на питання не відповідає. От де пічалька.

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #32 : Серпня 02, 2016, 07:03:38 19:03 »
.... Груздева знаю по фупу, що мав на увазі медвед - збагнути не в силах.
То це з ФУПу нам пропонують цитату  :lol:

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #33 : Серпня 02, 2016, 07:06:03 19:06 »

Ну так, це з фупу. Гонта, поляцький еміг, та Груздев, українець. Що там була за історія, я не знаю, а от rома здається розумніший за всіх.

Offline Шильдер

• Hero Member
« Reply #34 : Серпня 02, 2016, 07:14:15 19:14 »
А казах питає, чого вам не вистачало?

Ага, питаю.

Тому що самі ви не хочете визнавати, що "після Януковича" життя в Україні погіршилося у всіх відношеннях.

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #35 : Серпня 02, 2016, 07:15:17 19:15 »
А казах питає, чого вам не вистачало?

Ага, питаю.

Тому що самі ви не хочете визнавати, що "після Януковича" життя в Україні погіршилося у всіх відношеннях.
Ну от я відповіла. Бачив?

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #36 : Серпня 02, 2016, 07:20:06 19:20 »

Ну так, це з фупу. Гонта, поляцький еміг, та Груздев, українець. Що там була за історія, я не знаю, а от rома здається розумніший за всіх.
Ну, якщо на багатолюдному  :smilie7: ФУПі тема народ не зачепила та medved не задовольнився обговоренням, то що про нас казати  :smilie3:
То Шильдер вчасне з'явився в темі  :Prapor2:

Offline roma

• Ветеран форума
« Reply #37 : Серпня 02, 2016, 07:25:54 19:25 »

Тобто ти також ніфуя не зрозумів? А чого тоді умнічаєш? Вже таке було, коли ми там про якийсь український трикотаж розмовляли, пам'ятаєш? Так я від тебе пів дня намагався отримати пояснення, а ти так їх і не дав (бо може тупий? ти, не я). А потім прийшов RG та за секунду пояснив, що тупий таки ти.

Так само може і в цьому випадку.

Коротше. Якщо сам не знаєш що то верзе бухий медвед, то не лізь і не роби вигляд розумника. Груздева знаю по фупу, що мав на увазі медвед - збагнути не в силах.

Всегда готов ответить , про какой трикотаж?
А ми дивились та мовчали, та мовчки чухали чуби

Offline roma

• Ветеран форума
« Reply #38 : Серпня 02, 2016, 07:28:03 19:28 »
Да и еще раз, с учетом шо Медвед вечно пьянный и не украинец и Гонта, вы все зачем тему в Путина с Чечней и кацапами перевели?  :gigi:

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #39 : Серпня 02, 2016, 08:12:51 20:12 »
Медвед підарас. Тут він пише, що треба ловити якогось іншого підараса і вказує що шукати треба в якомусь будинку, навіть посилання дає.  :gigi:

Можна припустити, що той підарас виіпав медведа і цинічно не заплатив, ось він і кіпішує.  :weep:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #40 : Серпня 02, 2016, 08:19:45 20:19 »
Медвед підарас. :smilie1:
Тут він пише, що треба ловити якогось іншого підараса і вказує що шукати треба в якомусь будинку, навіть посилання дає.  :gigi:
Можна припустити, що той підарас виіпав медведа і цинічно не заплатив, ось він і кіпішує.  :weep:
:smiley24:

Offline roma

• Ветеран форума
« Reply #41 : Серпня 02, 2016, 08:24:27 20:24 »
Не, ну последнии 2 поста в тему, хоть и на второй странице после ... как всегда. :gigi:

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #42 : Серпня 02, 2016, 08:31:46 20:31 »
На жаль, я бачу лише велику деградацію менталітету, по всіх напрямках.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #43 : Серпня 02, 2016, 08:34:16 20:34 »
Не, ну последнии 2 поста в тему, хоть и на второй странице после ... как всегда. :gigi:

Гома, ти ето ... Ну ти зрозумів   :smilie5:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #44 : Серпня 02, 2016, 08:47:28 20:47 »
RG, не перевантажуйте Гому.
У нього вже сил матюкатися... не вистачае.
А ви ще хочете, щоб вiн на анальнi процедури iздив.
 :smilie7:

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #45 : Серпня 02, 2016, 09:19:48 21:19 »
Да и еще раз, с учетом шо Медвед вечно пьянный и не украинец и Гонта, вы все зачем тему в Путина с Чечней и кацапами перевели?  :gigi:
ромчику, от я чесно ще раз перечитала запропонований medved текст. Хтось тікає за кордон. Хто це? Ну, януковичи тікали. Про революціонерів щось каже. Революції у нас не було, був протест проти узурпації влади януковичем. Проти затягування України в ТС, - така тема також була, тому що азіров про готовність звітував вже  :smilie7:
Ну не знаю, я не тікаю, протестувала проти узурпації влади януковичем. Якщо б спитали, то голосувала б за приєднання України до НАТО, але проти "вступу" в ЄС. Асоціації досить. Ну і, звісно за те, щоб люди вільно пересувалися Європою та і світом, і якщо вони можуть щось запропонувати світові, то я рада за них. Що тут обговорювати?
Автор невдало віддзеркалює пропозицію поціновувачам "русского миру" прямувати до Рф, а не запрошувати його в Україну.

Щодо 2012 року у темі Чечні розпаду РІ, то відчуваю, - в 10 влучила  :smilie3:

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #46 : Серпня 02, 2016, 09:25:15 21:25 »
Латентні геї на форумі вже задовбали. Ну хочеться спробувати, то спробуйте. Багато хто від того щасливий  :smilie3:

Offline roma

• Ветеран форума
« Reply #47 : Серпня 02, 2016, 09:38:59 21:38 »
ромчику, от я чесно ще раз перечитала запропонований medved текст. Хтось тікає за кордон. Хто це? Ну, януковичи тікали. Про революціонерів щось каже. Революції у нас не було, був протест проти узурпації влади януковичем. Проти затягування України в ТС, - така тема також була, тому що азіров про готовність звітував вже  :smilie7:
Ну не знаю, я не тікаю, протестувала проти узурпації влади януковичем. Якщо б спитали, то голосувала б за приєднання України до НАТО, але проти "вступу" в ЄС. Асоціації досить. Ну і, звісно за те, щоб люди вільно пересувалися Європою та і світом, і якщо вони можуть щось запропонувати світові, то я рада за них. Що тут обговорювати?
Автор невдало віддзеркалює пропозицію поціновувачам "русского миру" прямувати до Рф, а не запрошувати його в Україну.

А я твой внимательно. Первое предложение, что ты его пост прочитала. Второе и третье предложение -  ну не знаю , вроде не читала а какое- то воспаленное воображение. И четвертое и пятое .  ЗЫ с 2012 и Чечней опять.

Ведь просто все- тупой пост в духе быдла " а давайте дом ему спалим" , раз он ... и все такое. На удивление на второй странице RG адекватно отреагировал, но ты продолжаешь, видеть Чечню с каким- то 2012 годом , кого-то уезжающего за границу ... :smilie11:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #48 : Серпня 02, 2016, 09:46:54 21:46 »
RG, не перевантажуйте Гому.
У нього вже сил матюкатися... не вистачае.
А ви ще хочете, щоб вiн на анальнi процедури iздив.
 :smilie7:

Про здоров'я треба дбати. Сказано робити анальні процедури - значить треба робити, і нема на то ради  :smilie7:

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #49 : Серпня 02, 2016, 10:18:33 22:18 »

А я твой внимательно. Первое предложение, что ты его пост прочитала. Второе и третье предложение -  ну не знаю , вроде не читала а какое- то воспаленное воображение. И четвертое и пятое .  ЗЫ с 2012 и Чечней опять.

Ведь просто все- тупой пост в духе быдла " а давайте дом ему спалим" , раз он ... и все такое. На удивление на второй странице RG адекватно отреагировал, но ты продолжаешь, видеть Чечню с каким- то 2012 годом , кого-то уезжающего за границу ... :smilie11:
Ну добре, я не звернула уваги на те, що пропонується обговорити щось написане на ФУПі, але ти прогавив процитоване у повному обсязі. От Шильдер спрямував тему у бік обговорення процитованого. Чому ні? Казах тут часто, питає весь час про одне, напевно зрозуміти не може чого було напружуватися, заради чого. Ні, звісно казах схожий на троля, але .. казах все ж таки. Має право радити "вступити" в Рф, через те, що сам "вступив".
Ну і, дякую тобі за реакцію на "Чечню з 2012 роком". Невже не знав?

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #50 : Серпня 03, 2016, 10:08:38 10:08 »
Про здоров'я треба дбати. Сказано робити анальні процедури - значить треба робити, і нема на то ради  :smilie7:
Свого часу... комсомольцi казали...
Не можешь - заставим, не хочешь - научим.
Пора Гому вiдправити до Кадирова в гостi.
Кажуть, суровий мужик - таку мануальну терапiю проводить... нiяких лiкiв не треба.
Однак... до Гоми... це не доходить.
Вiн робить з себе такого собi аналiтика, хоча едина скрепа... каже, що з логiкою у нього, як у всiх Узкомирных... такi проблеми.
Тому вiн ображаеться, а образи переводить в мати, як всi Рос. бухарi, що не вмiють мислити...
Бо в Раше... мае право мислити лише одна людина - Цар.
 :moskali:

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #51 : Серпня 03, 2016, 10:39:30 10:39 »

Тупа кацаповатна маячня.

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #52 : Серпня 03, 2016, 12:17:09 12:17 »
Шильдер, на твою думку, треба було Україні в ТС Рф вступати щоб війни уникнути?

Offline jia

• Hero Member
« Reply #53 : Серпня 03, 2016, 11:43:21 23:43 »
Цитувати
Що такого доброго мають українці після революції, чого вони не мали в 2010-му, чи в 2011-му, чи в 2012-му році?
Ось вже третiй рiк після перемоги революції…

Я по новим дорогам катаю
МусарняМРЕО стала з людьким обличчам
 І головне мають можливіть увибати кацапа, що лізе на вкраїну

Offline medved

• Ветеран форума
« Reply #54 : Серпня 06, 2016, 12:47:52 00:47 »
pidor  продолжаєь паяснічать

Толя. Папа, а на том бєpєгу наші? Опанас (зловісно). Там кацапи…

Offline medved

• Ветеран форума
« Reply #55 : Серпня 06, 2016, 12:53:30 00:53 »

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #56 : Серпня 06, 2016, 11:41:50 23:41 »
Це реклама Груздева?  :smilie8:

Offline medved

• Ветеран форума
« Reply #57 : Серпня 07, 2016, 11:54:21 11:54 »

Offline roma

• Ветеран форума
« Reply #58 : Серпня 07, 2016, 12:03:47 12:03 »
Благодаря Медведу, люди, которым брезгливость , заходить на ФУП не позволяет, могут посмотреть , что там так и осталась кунсткамера. С одним нормальным дописувачем ... забыл, который толстый с США . Волька, быдло всякое Слав...  Форум Удава вообщем.

Offline medved

• Ветеран форума
« Reply #59 : Серпня 09, 2016, 09:33:39 09:33 »
Благодаря Медведу, люди, которым брезгливость , заходить на ФУП не позволяет, могут посмотреть , что там так и осталась кунсткамера. С одним нормальным дописувачем ... забыл, который толстый с США . Волька, быдло всякое Слав...  Форум Удава вообщем.

ромцьо, оказиваєцца, дрєвній как говно мамонта, раз знаєцця на удавє.  значіт, значіт можєт многоє рассказать об анальних процедурах дажє такому іх поціновувачу как Буланий