Автор Тема: Олесь Доній:Порошенко – найбільш проросійський президент, який може бути  (Прочитано 1181 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
«Порошенко є підступнішим злом, ніж Янукович…»

"...По-вашому, Порошенко є таким самим злом, як і Янукович, з яким було одразу все зрозуміло?

Вони однакового штибу, просто те, що Янукович – зло, було зрозуміло для патріотично налаштованої частини населення. А те, що Порошенко – зло, для значної цієї частини незрозуміло, бо він розмовляє українською, говорить про Європу, демократію. Він є підступнішим злом, ніж Янукович, але вони діти абсолютно однієї системи.

Порошенко вбиває чесність. Наша відмінність від Європи зараз полягає в інших ціннісних категоріях – там і політик має бути чесним, і в суспільстві зовсім інший рівень відносин. В Україні ж з самої гори задається тренд «брехати», бо у нас на чолі держави – паталогічний брехун. А це задає тренд для будь-якого чиновника і, відповідно, далі для всього суспільства, що нормально брехати і використовувати державну посаду задля особистого збагачення. Ну, добре, за рік президентства в Києві побудували 20 магазинів «Рошен». Кожен голова обласної, районної адміністрації, начальник управління освіти знає про це і йде на посаду для того, щоб поставити не 20 магазинів, а один ларьочок або відкрити одну фірмочку..."

"...Нардеп Сергій Лещенко вважає, що Порошенко на наступних президентських виборах, якщо в нього зовсім погано буде з рейтингами, може зробити ставку на вашого давнього знайомого Юрія Луценка. Чи варто такі прогнози сприймати всерйоз?

Порошенко бачить себе на другому терміні, про що він у своєму оточенні неодноразово говорив. І окрім двох термінів, він бачить контроль над державою й надалі. Взагалі, для Порошенка Путін і путінська модель керування державою є прикладом. Він не може про це відкрито сказати, але, якщо аналізувати всі його дії, це стає очевидним. Луценко йому потрібен заради піару, бо, на відміну від Шокіна, він набагато талановитіший і розуміє, що треба робити генпрокурору для збільшення рейтингу влади.

У Порошенка ж є план, який свого часу здійснили Єльцин із Зюгановим та Кучма із Симоненком, тобто виведення в другий тур ще менш популярного проросійського, «ватного» політика. Тоді у суспільства не буде вибору, і воно між умовним Бойком-Вілкулом-Мураєвим і Порошенком буде змушене обирати останнього. Але на цей момент голосів на те, щоб вивести такого суперника для Порошенка у другий тур, немає – через відсутність виборців Криму і частини Луганської та Донецької областей. Тому таємний план Путіна з Порошенком з інкорпорації «ДНР-ЛНР» у тіло України і має для Порошенка сенс.

Якщо це так, то чи розуміє Путін, що допомагає провести Порошенку його «багатоходівку»?

Порошенко робить те, що йому дозволяє Путін. Він – найбільш проросійський президент, який може бути в Україні, і саме тому Путін його підтримує. Нагадаю, за законом про окремий статус деяких районів Донецької і Луганської областей легітимізується «ДНР-ЛНР». Щойно там відбудуться місцеві вибори, вони отримають право голосу на парламентських і президентських виборах і з’являться ті самі кілька мільйонів голосів, яких не вистачає Порошенку, щоб вивести в другий тур необхідного кандидата. Самому Порошенку 20% рейтингу влади буде достатньо, аби пройти у другий тур, але будь-кому з проєвропейських демократичних кандидатів він програє. Принаймні хочеться в це вірити, інакше нація взагалі приречена. Поки Порошенку вдається продавлювати все, що він хоче, і шанси на два терміни у нього, на жаль, є. А це означає, що молодим людям нема що порадити, окрім виїзду за кордон.

Ви свого часу були учасником акцій «Україна без Кучми». Зараз Кучма – дуже поважна особа, ледь не найавторитетніший переговірник у Мінському процесі. Вас це не дивує?

Він – персональний представник Порошенка, діє за його офіційним дорученням і підписував абсолютно антиконституційні угоди в Мінську. Брати на себе зобов’язання внести зміни до Конституції ніхто не має права. Таким чином Порошенко відводить від себе загрозу сісти на лаву підсудних. А сидіти за здачу національних інтересів та антиконституційні дії при нормальній владі доведеться. Саме тому Порошенко битиметься за владу більше й підступніше, ніж Янукович. ..."

http://glavcom.ua/interviews/oles-doniy-poroshenko-naybilsh-prorosiyskiy-prezident-yakiy-mozhe-buti-v-ukrajini-369162.html

Offline svit

• Ветеран форума
Доній йде на дно. Сумно, один з організаторів Майдан-0.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Доній йде на дно. Сумно, один з організаторів Майдан-0.

Донієві в житті вже нічого особливого не треба.
А Порошенко йде на шибеницю.
Якщо ні - то на дно піде вся Україна.

Offline svit

• Ветеран форума

А що сталося?

Offline Бумеранг

• Ветеран форума

А що сталося?

Та нічого не сталося. Просто Доній свою політичну життєву кар"єру вже закінчив. Він вже не буде ніким, крім простого нардепа , навіть лідером політичної сили теж вже не буде.

Порошенко виліз дуже високо, падати буде дуже боляче.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Доній йде на дно.
Сумно, один з організаторів Майдан-0.
А Порошенко йде на шибеницю.
Якщо ні - то на дно піде вся Україна.
:Sho_za:
Донiй - на дно, Преза на шибеницю, Мамцю - на трон, Кроля замiсть Гройсмана...
Бум, а ти куди йдеш?
Не питаю - з ким.
Здаеться, Мамця темники пiдкинула - Нi хто крiм мене!
Щось рано Гюля починае Президентськi Перегони...
 :smilie7:

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Стоп, стоп! Я ніколи, ні на грам не був прихильником Кроля.
Ніколи!
Його колишнє головування в Батьківщині - то було від безвиході, бо треба було зберегти партію.
..........
Я навіть не думаю, що Юля починає перегони, їй вже це не треба й вона вже в цій країні нічого не зробить.
Вона просто купить мішок поп-корну, і спокійно спостерігатиме як пришелепкуватий укр. народ росхльобуватиме своє противсіхство 2010 і "петю в один тур"-2014. Можливо вона навіть не буде зловтішатися.

Однак зловтішатися буду особисто я сам, навіть якщо Юля й співчуватиме придуркам.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Вона просто купить мішок поп-корну, і спокійно спостерігатиме як пришелепкуватий укр. народ росхльобуватиме своє противсіхство 2010 і "петю в один тур"-2014. Можливо вона навіть не буде зловтішатися.

Однак зловтішатися буду особисто я сам, навіть якщо Юля й співчуватиме придуркам.

Ой, ашотакоєстрашноєбудєт? Расскажітєнамскарєє.  popcorn2 popcorn1  popcorn2

Offline Бумеранг

• Ветеран форума

Буде якийсь грандіозний цугундер.

Петя або зуміє втекти, або повіситься на колготках Ірини Геращенко.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума

Буде якийсь грандіозний цугундер.

"Цугундєр" в відє чєго? Ви нєстісняйтєсь, пападробнєє рассказивайтє, шановний Валєріан Валєріанович.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Петя або зуміє втекти, або повіситься на колготках Ірини Геращенко.
:Sho_za:
Нащо вiiшатися на чужих колготках?..
Мо, краще перевдягнутися в саму Геращенко, одягти перуку-косу аля-Юля молодая та швиденько на лiтак в Бельгiю?..
Йому, як гаранту, й вiзи не треба, бо в ЕС... вiн давно свiй в доску.
 :smilie7:

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Якщо встигне, я ж так і сказав...

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума

Ще раз питаю, від чого саме він нібито буде тікати? Тут ще один такий є обіцяйло - фокс: тільки і чути від нього пиздьож про "вішання-хуїшання" і "скора-скора, вот-вот"... Це ви так свої вологі мрії на люди виносите?  :smilie8:

Offline Бумеранг

• Ветеран форума

Ще раз питаю, від чого саме він нібито буде тікати? Тут ще один такий є обіцяйло - фокс: тільки і чути від нього пиздьож про "вішання-хуїшання" і "скора-скора, вот-вот"... Це ви так свої вологі мрії на люди виносите?  :smilie8:

Ну якщо замість Ложкіна сяде на цю посаду такий же - то тікати не треба буде. Тоді можна буде вважати що Порошенко амерів знову наїбав  :smilie5:

Тоді трохи пізніше, не знаю через який точно час, Україна стане тим, що характеризується словосполученням "Трест який лопнув".

Бо те що колись описував в своїх творах О.Генрі, в Україні відбувається саме зараз.

http://glavcom.ua/publications/odeskiy-priportoviy-zahopili-mertvi-dushi-369131.html

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума

Ну якщо замість Ложкіна сяде на цю посаду такий же - то тікати не треба буде. Тоді можна буде вважати що Порошенко амерів знову наїбав  :smilie5:

Тоді трохи пізніше, не знаю через який точно час, Україна стане тим, що характеризується словосполученням "Трест який лопнув".

Бо те що колись описував в своїх творах О.Генрі, в Україні відбувається саме зараз.

http://glavcom.ua/publications/odeskiy-priportoviy-zahopili-mertvi-dushi-369131.html

А, ось воно що:  припартоооовий завооод... Атавііііізм!

Ну це все пояснює, беспизди. Дійсно, страшні часи ідуть.  :weep: