Автор Тема: WBC оголосила Кличка-старшого вічним чемпіоном у суперважкій вазі  (Прочитано 484 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline svit

• Ветеран форума
Всесвітня боксерська рада (WBC) на 54-му щорічному з'їзді оголосила українця Віталія Кличка "Вічним" чемпіоном світу в суперважкій вазі за своєю версією.

Нагороду Кличку від імені WBC вручив колишній чемпіон світу в чотирьох вагових категоріях Рой Джонс-молодший.

"Немає нічого неможливого. Я народився в Радянському Союзі, великій країні, де професійний бокс був заборонений. Я стежив за Майком Тайсоном, коли він став наймолодшим чемпіоном світу в 1986 році, і я сказав своїм друзям: «Ви знаєте що, хлопці? Одного разу я буду битися з такими ж боксерами. Одного разу я буду чемпіоном світу. І я все ж підняв над собою цей зелений пояс, який раніше належав Тайсону і Мохамеду Алі. Дуже важливо, щоб у людини була мрія і він робив все для її досягнення", - цитує Віталія офіційний сайт фан-клубу братів Кличків.

Протягом кар'єри українець ставав чемпіоном світу у важкій вазі за версіями Всесвітньої боксерської організації (WBO) і WBC. Кличко остаточно завершив боксерську кар'єру в 2013 році. У його послужному списку 45 перемог (41 нокаутом) і 2 поразки.

Як повідомляли Українські Новини, Володимир Кличко проведе наступний бій з британцем Ентоні Джошуа 29 квітня в Лондоні на знаменитій арені "Вемблі".

« Останнє редагування: Грудня 13, 2016, 12:44:21 12:44 від svit »

Offline div

• Ветеран форума
 :smiley24:

Чесно говоря не помню что там за два проигрыша

Offline shifr

• Hero Member

Один Леноксу Льюісу я добре пам'ятаю. Десь в 2003-4 році. У Веталі було розсічення брови й суддя зарахував технічну поразку.

Offline div

• Ветеран форума

Один Леноксу Льюісу я добре пам'ятаю. Десь в 2003-4 році. У Веталі було розсічення брови й суддя зарахував технічну поразку.

Точно, как я мог забыть :(

Offline svit

• Ветеран форума

:smilie10: а таке враження що то може півроку-рік назад було.

от час летить  :smilie11: