Автор Тема: Блокада Донбасса: пиар на крови?  (Прочитано 3562 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Kvant

• Ветеран форума
Блокада Донбасса: пиар на крови?
« : Лютого 17, 2017, 11:42:48 23:42 »
Порошенко заявил о том, что блокада Донбасса координируется с России. Семенченко, Парасюк и Соболев – пиарятся на крови или работают на Кремль?
« Останнє редагування: Лютого 18, 2017, 09:13:54 09:13 від Kvant »

Offline Шильдер

• Hero Member
Re: Торговля на крови: Агенты Кремля?
« Reply #1 : Лютого 18, 2017, 12:15:20 00:15 »
Семенченко, Парасюк и Соболев – агенты Кремля?

атож

А хто в нинішній Україні не агент Кремля?

P.S.
Бумеранг сказав би, що пиздося не агент Кремля.

Offline Kvant

• Ветеран форума
Re: Торговля на крови: Агенты Кремля?
« Reply #2 : Лютого 18, 2017, 12:25:33 00:25 »
Семенченко, Парасюк и Соболев – агенты Кремля?

атож

А хто в нинішній Україні не агент Кремля?

P.S.
Бумеранг сказав би, що пиздося не агент Кремля.

Ты видео смотрел? Вот посмотри на фактаж и делай выводы. Никто никого не обвиняет.

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: Блокада Донбасса: пиар на крови?
« Reply #3 : Лютого 18, 2017, 09:46:58 09:46 »
Какіє отвратітєльниє рожи (с)

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #4 : Лютого 18, 2017, 10:12:21 10:12 »
Цих підарасів-блоквальників треба або до суду, або, якщо неможливо, до мотороли.

Посли країн G7 закликали припинити блокаду поставок вугілля на Донбасі

Посли країн Великої сімки закликали припинити блокування лінії зіткнення на Донбасі, а український уряд - провести необхідні реформи для гарантування енергетичної безпеки країни.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на поширену посольством Італії заяву послів.
"Уряду необхідно модернізувати заводи і провести важливі реформи для гарантування довгострокової безпеки енергопостачання країни", - йдеться в заяві.

Посли у своїй заяві також наголосили, що блокада транспортного сполучення загрожує енергетичній безпеці мільйонів громадян і закликали всі залучені до блокування поставок вугілля з неконтрольованих Києву районів Донецької та Луганської областей сторони розблокувати залізничні колії та автомобільні дороги для здійснення легальної торгівлі.

Також дипломати відзначили необхідність українській владі забезпечити прозору і законну систему поставок енергоресурсів, а також зміцнити впевненість суспільства в тому, що комунальні підприємства експлуатуються на благо суспільства.

Як відомо, у Європейському Союзі закликали припинити блокаду залізничного сполучення на Донбасі, яка може призвести до енергетичної кризи, що вплине на людей по обидва боки від лінії розмежування.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #5 : Лютого 18, 2017, 10:48:14 10:48 »
От вам цитата что полностью описывает ситуацию

Цитувати
Під яким гаслом усе це починалося? "Віддайте заручників, інакше заблокуємо вугілля". Це - типова маніпуляція і спекуляція на патріотизмі. І взагалі - дурня, пошита білими нитками. Вугілля кому потрібне? Нам. А заручники? Теж. Так який сенс терористам робити це? Насправді ці вимоги були потрібні тільки як привід. Далі - ситуацію почали "качати". Навіщо? Думайте самі.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #6 : Лютого 18, 2017, 06:05:05 18:05 »

Offline Nik02121971

• Hero Member
« Reply #7 : Лютого 18, 2017, 06:48:38 18:48 »
Diana Makarova
2 год. ·
И О БЛОКАДЕ
Я ж очертя голову в драку не кидаюсь - да-да, я хорошо подумала, прежде чем сказать это.
Нет-нет, вам просто показалось. То я просто так выгляжу. А на самом деле я очень осторожная - и вообще люблю иногда посидеть на берегу реки, наблюдая за очередным, проплывающим мимо, трупом.
Так вот - посидела я тут и там. В смысле - на фронте и в фейсбуке.
Понаблюдала я за блокадой, мимо не проехала. Остановилась, пообщалась. Поделилась какими-то нужностями - чай_ кофе, бутерброд и концерт Вакарчука. Так, по мелочам.
Послушала, что говорят военные - а военные на позициях очень много говорят за блокаду. ОЧЕНЬ много. И разговоры эти весьма болезненны. То-есть, я тут прямо вам намекаю, что среди военных есть много подразделений, готовых блокадников поддержать.
Почитала фейсбуки.
И я вам скажу - я таки за блокаду.
И вот почему.
Три года фронт и волонтёры знали, что наша сторона кормит ту сторону электричеством, продуктами, алкоголем, лесом, топливом....... и прпрпрпрпр
Три года об этом говорилось в открытую.
Но никто не слышал.
И вдруг услышали. Прозрели. Возмутились.
Если бы не блокада, вытащившая наружу это позорище - так бы и не слышали.
Три года фронт и волонтёры кричали о контрабанде на фронте. О практически узаконенной контрабанде. Составами, фурами.
Мало кто слышал.
И вдруг услышали, прозрели, возмутились.
Если бы не блокада, наверное, так бы и сидели в розовых очках.
Три года фронт и волонтёры знали о связях с вражеской стороной наших:
- комбатов
- комбригов
- генштабов
- ...... аж до администрации Президента
Говорили. Но никто не слышал. Наверное потому что сложно, очень сложно представить себе такой сюрреализм.
Теперь услышали, прозрели, возмутились.
Что и требовалось доказать, господа.
Что и требовалось доказать.
Приветствую скальпели, режущие по живому, добираясь к нарывам.
Приветствую грязные воинские руки, срывающие розовые очки с чистеньких чиновничьих носиков.
Порицаю болото неведения и мир розовых пони, в который нас тщательно затаскивают натасканные писаки - блогеры, зарабатывающие на крови точно так же, как зарабатывают на крови чиновники страны. Вы предали страну, господа.
Порицаю бывших фронтовиков, сейчас поющих в одну дудку с барыжной властью. Вы предали фронт, господа.
Приветствую взрывы, будоражащие болото. Кто бы его ни взрывал. Кому бы ни были выгодны эти взрывы - болото тоже нам невыгодно.
Приветствую нонконформистов, отбрасывающих доводы здравого, казалось бы, смысла - и рождающих новые смыслы.
А вы?

[ua]

перший раз, ці дні для мене не є сумно-безпросвітно-безнадійними, душі загиблих будуть мати спокій, хоч і не скоро ще

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #8 : Лютого 18, 2017, 06:56:44 18:56 »
Та може всі за блокаду, але знаю точно, що ті справи, де є парасвинюк і насіння - то погані справи, антиукраїнські справи. Якби медведчук почав блокувати вугілля, цікаво було б подивитися на реакцію палких прихільників блокади.

Offline Nik02121971

• Hero Member
« Reply #9 : Лютого 18, 2017, 06:57:09 18:57 »
18.02.17 18:25 Підписавши указ про визнання паспортів та інших документів так званих "ЛНР", "ДНР", Путін вийшов із Мінського процесу, - Турчинов
Підписавши указ про визнання паспортів та інших документів так званих "ЛНР", "ДНР", Путін вийшов із Мінського процесу.
Про це сказав секретар РНБО Олександр Турчинов у своєму коментарі, повідомили в прес-службі РНБО.

Читайте також: Путін підписав указ про визнання Росією "документів", виданих "ДНР" та "ЛНР"

За його словами, Мінський процес передбачає деокупацію сходу України, та його повернення до правового поля країни.

"Підписавши цей указ, Путін юридично визнав квазідержавні терористичні угруповання, які, як фіговий листок, прикривали окупацію Росією частини Донбасу", - сказав О.Турчинов.

"Такий крок Кремля, - підкреслив cекретар РНБО, - повністю перекреслює Мінський процес і дорівнює заяві Росії щодо виходу з нього".

ну от і все шановні
тепер тільки хорватський сценарій

Offline Nik02121971

• Hero Member
« Reply #10 : Лютого 18, 2017, 07:04:18 19:04 »
Та може всі за блокаду, але знаю точно, що ті справи, де є парасвинюк і насіння - то погані справи, антиукраїнські справи. Якби медведчук почав блокувати вугілля, цікаво було б подивитися на реакцію палких прихільників блокади.

мудачук штовхав вугілля в Європу за євро
нах йому блокувати
бабло на крові

якщо дійсно так просто завалити економіку України
чому хуйло цього не робить?

а відповідь дуже проста

ніфіга з економікою України не буде, а от лугандону капець

тепер до хуйла дійшло, що блокаду не змінять, що тиск на владу в Україні буде посилюватись, але
народу вистачило розуму не піддаватись на заклики силових протистоянь

просто тиск на владу з вимогами змін і виконання законів

тепер хуйло пішло ва-банк
і фактично визнає юридично лугандон

ендшпіль
у цуцвангу і цейкноті

думаю найближчі 3-4 тижні будуть вирішальні

і слава богу, наші дипломати встигли вивести всіх на єдину і чітку позицію
тримайте порох сухим

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #11 : Лютого 18, 2017, 07:25:52 19:25 »
То ясно що лугандону капець без продажу вугілля.
Але я не розумію, як така падлюка як парасюк, може робити щось корисне для України. Просто це незрозуміло, точніше це ПРОСТО НЕМОЖЛИВО.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #12 : Лютого 18, 2017, 07:29:26 19:29 »
Але я не розумію, як така падлюка як парасюк, може робити щось корисне для України. Просто це незрозуміло, точніше це ПРОСТО НЕМОЖЛИВО.

С херов?
Это фейковые образования с такойже фейковой экономикой. Их существование зависит исключительно от желания России, а отнюдь не от того что и куда они там "продают".
Завтра этот антрацит поедет на восток и "растворится" в тамошних углепотоках

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #13 : Лютого 18, 2017, 07:32:40 19:32 »

Блокада - это перекрытие поставок ресурсов в сторону противника. Как это работает: у противника заканчивается ресурс - ему хана. Противнику не хватает наших ракетных двигателей - а вот ему наш болт. Результат: ракеты падают, мы смеемся. Ему не хватает корабельных движков - хрен ему, и он вынужден продавать недостроенные корабли.

Организация поставок ресурса от противника называется спецоперацией. Нашим БТРам нужны движки, которые выпускает только враг - мы через левые фирмы, вдвадорога, но купим движки, поставим на БТРы, и будем давить гадов. А они пусть ту сволочь, которая нам продала, попробуют найдут. Наша металлургия, которая экспорт и которая дает баксы в экономику, делая курс доллара не по 50, а по 27, зависит от коксующегося угля, который рядом, но у врага. Наши ТЭС, которые проектировались под ближайшую марку угля, зависят от угля врага. Надо организовать поставки с той стороны. Организовали, работает. Кто-то на этом наживается, чисто бывает только в сказке, но страна получает налоги, и бакс не по 50. Выигрываем время и потихоньку перестраиваем предприятия.

И тут бац - блокадой называют отрезание СЕБЯ от важного ресурса, поставляемого со стороны, оккупированной врагом. И люди уверены, что это правильно. Не понимаю.

Vitaliy Levandovskiy

Offline Nik02121971

• Hero Member
« Reply #14 : Лютого 18, 2017, 07:38:04 19:38 »

у пана особисті притензії до Парасюка?

він до слова пройшов весь Майдан,
саме його виступ є тією соломинкою, що таки зламала хребет уродам

те що було далі - так мідні труби куди страшніші за вогонь та воду
і далеко не кожному дано пройти скрізь них

Володя надломився, слава, бабло, мутна історія з полоном
але

я ніколи не сумнівався у тому, що він Патріот
і коли знову треба вийти на барикади
наліт злазить і проступає той самий сотник
з Майдану

те ж саме Семенченко

я не сумніваюсь, що він авантюрист і кар*єрист
я не сумніваюсь, що у нього багато скелетів у шафі
але у нього розуміння і чуйка на можливість бути у центрі вирішальних подій
і вміння піару акції в якій він приймає участь
та й відступати йому вже нікуди
або перемога і вверх, або поразка і вниз

я б взагалі не зациклювався на цих двох
вони потрібні, як депутати ВР з недоторканістю та правами

подивіться вчорашній брифінг координатору штабу блокади

дуже спокійно і детально
дядько пояснює, що чому і для чого

Offline Nik02121971

• Hero Member
« Reply #15 : Лютого 18, 2017, 07:42:36 19:42 »

С херов?
Это фейковые образования с такойже фейковой экономикой. Их существование зависит исключительно от желания России, а отнюдь не от того что и куда они там "продают".

супер, хай їде
хай беруть метал в лугандонї, хай платять зарплати та пенсії

хто ж проти

відрізати ще й воду, ее та газ

крапк

повісити лугандон на шию рашці
по грошам, продуктам, лікарствам і т.д.
якого в магазинах Донецька продають українську молочку і дата випуску 2-3 дні від моменту продажу

а місцеві хай думають, що і як

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #16 : Лютого 18, 2017, 07:42:42 19:42 »
Що тут, 'блокаднікі' далі страждають куйнею ?

Offline Nik02121971

• Hero Member
« Reply #17 : Лютого 18, 2017, 07:48:00 19:48 »

Блокада - это перекрытие поставок ресурсов в сторону противника. Как это работает: у противника заканчивается ресурс - ему хана. Противнику не хватает наших ракетных двигателей - а вот ему наш болт. Результат: ракеты падают, мы смеемся. Ему не хватает корабельных движков - хрен ему, и он вынужден продавать недостроенные корабли.

Организация поставок ресурса от противника называется спецоперацией. Нашим БТРам нужны движки, которые выпускает только враг - мы через левые фирмы, вдвадорога, но купим движки, поставим на БТРы, и будем давить гадов. А они пусть ту сволочь, которая нам продала, попробуют найдут. Наша металлургия, которая экспорт и которая дает баксы в экономику, делая курс доллара не по 50, а по 27, зависит от коксующегося угля, который рядом, но у врага. Наши ТЭС, которые проектировались под ближайшую марку угля, зависят от угля врага. Надо организовать поставки с той стороны. Организовали, работает. Кто-то на этом наживается, чисто бывает только в сказке, но страна получает налоги, и бакс не по 50. Выигрываем время и потихоньку перестраиваем предприятия.

И тут бац - блокадой называют отрезание СЕБЯ от важного ресурса, поставляемого со стороны, оккупированной врагом. И люди уверены, что это правильно. Не понимаю.

Vitaliy Levandovskiy

а шановний Віталій Левандовські з окопу пише?
чи в нього там  син, брат, родина?
скільки він ще готовий поховати українців за бабло

про важливий ресурс - минуло 2.5 роки, можна було планово і обережно позбутись залежності
влада вирішила косити бабло, тепер хай рухаються
рашка і лугандон не пупи всесвіту, вугілля в світі надлишок
та й свого можемо добувати більше
треба було модернізовувати ТЕС
але ж бабло

і головне

дурне питання, а якщо

01.12.2017 р. зупинять перед зимою поставки вугілля і заблокують з сторони лугандону
що буде робити влада?

і останнє

а Віталі Левандовський готовий заради бюджету, податків і баксу не по 50
відрізати собі кінцівку?

на благо України

ми зараз зберемо 1 000 000 грн. і переведемо у бюджет, а пан Віталій Левандовський
відріже собі руку чи ногу

раз йому не шкода хлопців, що гинуть та стають інвалідами заради України, раз
він важає, що гроші у бюджет важливіші за життя і здоров*я
то він готовий показати приклад?

Offline Nik02121971

• Hero Member
« Reply #18 : Лютого 18, 2017, 07:49:13 19:49 »
Що тут, 'блокаднікі' далі страждають куйнею ?

жодним чином
просто роблять свою справу

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #19 : Лютого 18, 2017, 07:49:48 19:49 »

Так, претензії - він трохи шизанутий, та й віри йому нема. Звичайний авантюрист, і невідомо на кого він насправді працює. Не буває бесплатних самостійних клоунів, хтось обов'язково за ними стоїть та смикає за ниточки.

А коли я чую що хтось каже, що цей клоун зламав хребет проросійському уряду, який безжально за кілька днів вбив понад сто людей, відразу зникає бажання продовжувати розмову, бо вести серйозно розмову про те що парасюк зламав хребет... ви пане, задрачуєте напевно?

Offline Nik02121971

• Hero Member
« Reply #20 : Лютого 18, 2017, 07:57:20 19:57 »

Так, претензії - він трохи шизанутий, та й віри йому нема. Звичайний авантюрист, і невідомо на кого він насправді працює. Не буває бесплатних самостійних клоунів, хтось обов'язково за ними стоїть та смикає за ниточки.

А коли я чую що хтось каже, що цей клоун зламав хребет проросійському уряду, який безжально за кілька днів вбив понад сто людей, відразу зникає бажання продовжувати розмову, бо вести серйозно розмову про те що парасюк зламав хребет... ви пане, задрачуєте напевно?

не він зламав, а весь народ, але його виступ був тією каплею, яка переповнила чашу терпіння. Не більше, але і не менше.
про авантюриста - жив хлопчина, робив маленький бізнес, у молодості був у пласті, а там добре гартують, чи є у нього жилка авантюриста - однозначно

а ви хочете, щоб під кулі і на Майдан виходили чемні хлопчики у костюмах, які все життя все робили правильно?
так не буває

а про безплатних

блін

нас фінансують ФСБ, ЦРУ, хуйло, порошенко, госдеп. фірташ, ахметов, пінчук, коломойський і т.д.
і де мої гроші

а головне
можете після завтра вийти до родин Героїв Небесної Сотні
і сказати їм про безсплатних клоунів
якщо буду поруч приєднаюсь до копанців

не міряйте всіх по собі, якщо ви особисто продаєтесь, то зовсім не факт
що всі навколо такі ж бл..дя, як Ви

Offline Nik02121971

• Hero Member
« Reply #21 : Лютого 18, 2017, 08:06:57 20:06 »
сьогодні до хуйла дійшло
що

запхати лугандон в Україну на своїх умовах не вийшло

починається наступний рівень,
хуйло
офіційно визнає лугандон
і буде чекати на реакцію заходу

нам повинно бути пох
наша мета повна блокада
позбутися залежності від поставок вугілля
і починати готуватись до силового сценарію

до слова

брату і брату дружини прийшли повістки
а хлопці відвоювали
2 роки і 1 рік відповідно

військова ескалацію у Авдіївці результатів не дала, тепер хуйло пішло на дипломатичну та юридичну ескалацію
сподіваюсь наша влада дасть відсіч так само рішуче, як хлопці на передовій

хуйло заганяє Трампа у куток і закон дідуся МакКейна має шанси пройти

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #22 : Лютого 18, 2017, 08:09:48 20:09 »

С херов?

супер, хай їде
хай беруть метал в лугандонї, хай платять зарплати та пенсії

хто ж проти

відрізати ще й воду, ее та газ

крапк

повісити лугандон на шию рашці
по грошам, продуктам, лікарствам і т.д.
якого в магазинах Донецька продають українську молочку і дата випуску 2-3 дні від моменту продажу

а місцеві хай думають, що і як

Окстись
Газ там давно отрезали, газпром давно там через какойто левый терминал туда качает и пытается с нас за это деньги слупить.
Там проблема только с водой. Проблема в том что эта вода идет через них в Марик. Ну насколько я помню.
Крым было блокировать легче в разы и эфекта от этого было больше в разы (там реально ни воды своей и электрики нет ни угля) и то сейчас практически никакого эфекта от блокады в Крыму не прослеживается. Про Лугандон я вообще молчу, эта фигня будет иметь один эфект - отсутствие антрацита в Украине. От это и надо обсуждать.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #23 : Лютого 18, 2017, 08:09:56 20:09 »
...
а головне

Чувак, якого хера ти виступаєш від імені тих, хто загинув, та їхніх родин ? Тебе хтось на це уповноважив ?

От лізе і лізе цей совок з багатьох 'патрійотів' - прикриватись чиїмось жертвами, тулячи свої 'концепції'. Маєш що сказати - кажи і аргументуй від свого імені, нєфіг прикриватись тими, кого вже немає. 

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #24 : Лютого 18, 2017, 08:15:33 20:15 »
Вообщето у меня к блокаде двойственное отношение.
С одной стороны лучше конечно экономить деньги для более важных вещей чем переоборудование ТЭЦ
С другой стороны сырьевая зависимость от врага дотаточно стремная вещь согласитесь
Думаю тут ахметовские козни в основном. Он явно не хочет тратится на реконструкцию, тем более что антрацит его а другой уголь надо закупать на стороне. Вот он и "гарантировал" властям бесперебойные поставки, типа вы меня не давите с реконструкцией, а я гарантирую генерацию.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #25 : Лютого 18, 2017, 08:25:32 20:25 »
Так, як це роблять грішини-парасюки - це куйня. Наприклад, чому було не почати це після закінчення зими, якихось 2 - 3 тижні пізніше.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #26 : Лютого 18, 2017, 08:32:39 20:32 »
Так, як це роблять грішини-парасюки - це куйня. Наприклад, чому було не почати це після закінчення зими, якихось 2 - 3 тижні пізніше.

Они пиарщики
Им главное покрасоваться в ТВ

Offline Nik02121971

• Hero Member
« Reply #27 : Лютого 18, 2017, 08:47:39 20:47 »
...
а головне

Чувак, якого хера ти виступаєш від імені тих, хто загинув, та їхніх родин ? Тебе хтось на це уповноважив ?

От лізе і лізе цей совок з багатьох 'патрійотів' - прикриватись чиїмось жертвами, тулячи свої 'концепції'. Маєш що сказати - кажи і аргументуй від свого імені, нєфіг прикриватись тими, кого вже немає.

урод
сьогодні рівно три роки
і вже 8 годин
як я злапав свою кулю
мені повезло
через щит у бронік
2 зламаних ребра, 3 тріснули
плюс забій легені
який я вже три роки викашлюю

якщо б не те поранення, ложив би я на все
і давно воював
але день на морозі=тиждень у ліжку

тому, я від свого імені
від імені

Олександр Капінос народився 10 березня 1984 року в селі Дунаїв Кременецького району. Був активістом ВО «Свобода». У 2012 році витримав 12 днів без їжі на знак протесту проти мовного закону.

це хоч і далекий, але родич моєї дружини
мою родину бог милував, брат правда поранений був
але не важко

тому я можу і сам наваляти
від свого імені

є
конкретно і точно

якщо Ви продаєтесь, то це не тотожньо тому, що всі навколо бл....ді
такі, як Ви

Offline Nik02121971

• Hero Member
« Reply #28 : Лютого 18, 2017, 09:01:00 21:01 »

тобто 1-го квітня?

і до опалювального сезону залишається - 6,5 місяці
а так до опалювального сезону 9 місяців
відчуваєте різницю

плюс продовження санкцій на носі, плюс закон Мака у США
і т.д.

чи ви вірите, що не було б завивань про зупинку?

якраз все чітко, запасі вистачає до кінця опалювального сезону
замовлять вугілля групи А у Поляків і за місяць буде закрите питання
про курс 50 і страшно
х....ня

всього 6 000 000 тон, якщо не модернізувати, не виводити АЕС з 60% хоча б на 80%
якщо не робити нічну ее по 25 копійок за кіловат і третина потужностей підприємств перейде у нічну зміну
особливо всі енергоєні технологічні операції

так от

6 000 000 тон по 60 баксів
це всього
360 000 000 баксів
або
менше 10 млрд. грн.

ау
а скільки виділили на докапіталізацію банків?

"по итогу 2016 года планируется выпустить гособлигаций на 166 млрд грн, в то время как в 2017 году — лишь на 12 млрд. Для сравнения: по итогам 2014 года "Ощадбанк" и "Укрэксимбанк" были докапитализированы на 16,6 млрд, а по итогам 2015-го — на 14,3 млрд."

ось така х..ня малята

тому не треба придумувати відмазки

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #29 : Лютого 18, 2017, 09:31:06 21:31 »
Що ти порівнюєш себе  - пересічну людину, і чувака який в раді сидить.