Автор Тема: Вот это - дааа! ''Лысый, ,с ''квартала'', убейся об стенку !  (Прочитано 1629 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline злата

• Ветеран форума
Український контент
1 ч ·

Культовий британський музикант Стінг виконає гімн України 29 квітня, перед боєм Володимира Кличка з Ентоні Джошуа.
« Останнє редагування: Квітня 03, 2017, 11:17:26 23:17 від злата »

Offline злата

• Ветеран форума
« Останнє редагування: Квітня 03, 2017, 11:34:58 23:34 від злата »

Offline svit

• Ветеран форума
Стінгу  :smiley24:

На жаль, це буде останній бій Кличка.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Стінгу  :smiley24:
На жаль, це буде останній бій Кличка.
Чому на жаль?..
 :smilie7:

Online RG

• Ветеран форума
І чому останній ?  :smilie7:

Offline svit

• Ветеран форума

Та тому що або той козел його віддубасить і відбере всі пояси, або тому що Кличко начебто сказав що хочете завершити кар'єру.

Кличко хоче завершити кар`єру боєм в Києві

Відомий український боксер Володимир Кличко (64-4, 54 КО) зізнався, що хотів би провести свій прощальний бій в Києві на НСК "Олімпійському".

"Ця арена задовольняє всі вимоги для організації та проведення чемпіонських боїв. НСК "Олімпійський", на якому відбувся фінал Євро-2012, нічим не поступається кращим німецьким стадіонам.

Але тут потрібно, аби збіглося кілька складових. Зі свого боку, я можу констатувати, що дуже хочу провести поєдинок у Києві. Напевно, символічно було б провести тут свій прощальний бій", - цитує Кличко 24boxing.com.ua з посиланням на журнал "Динамо Київ".

Раніше Віталій Кличко заявив, що очікує від брата гарного бою з Джошуа.

Нагадаємо, що 28 квітня Володимир Кличко вийде в ринг проти британця Ентоні Джошуа.

Online RG

• Ветеран форума

Та тому що або той козел його віддубасить і відбере всі пояси, або тому що Кличко начебто сказав що хочете завершити кар'єру.

Кличко хоче завершити кар`єру боєм в Києві

Відомий український боксер Володимир Кличко (64-4, 54 КО) зізнався, що хотів би провести свій прощальний бій в Києві на НСК "Олімпійському".

"Ця арена задовольняє всі вимоги для організації та проведення чемпіонських боїв. НСК "Олімпійський", на якому відбувся фінал Євро-2012, нічим не поступається кращим німецьким стадіонам.

Але тут потрібно, аби збіглося кілька складових. Зі свого боку, я можу констатувати, що дуже хочу провести поєдинок у Києві. Напевно, символічно було б провести тут свій прощальний бій", - цитує Кличко 24boxing.com.ua з посиланням на журнал "Динамо Київ".

Раніше Віталій Кличко заявив, що очікує від брата гарного бою з Джошуа.

Нагадаємо, що 28 квітня Володимир Кличко вийде в ринг проти британця Ентоні Джошуа.

Джошуа клієнт під лівий боковий, аж проситься. Так що навряд чи так просто віддубасить.   

Та і про дату прощального бою ВК якось не уточняв. Зрозуміло, що кар'єра вже йде до кінця, але скільки ще буде боїв - побачимо  :smilie7:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Кращого українського боксера ніж Василь Ломаченко, як на мене, нема.

If you are going through hell, keep going.

Offline svit

• Ветеран форума
« Останнє редагування: Квітня 30, 2017, 08:18:37 08:18 від svit »

Offline Декодер

• Ветеран форума
  • "Русский мир" мертв...

Offline div

• Ветеран форума
Да
Король умер, да здравствует король!

Таки 40 лет не шутка
Всеравно Володя заслуживает уважения хоть и не получилось у него хлопнуть дверью

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Будет еще ответ.
Поглядим, насколько хватит "Брата".
 :smilie7:

Offline Володимир74

• Jr. Member
  • **
Да

Таки 40 лет не шутка
Всеравно Володя заслуживает уважения хоть и не получилось у него хлопнуть дверью
Кличко-уже легенда,братья суперчемпионы в суппертяжах,это уже летопись,просто как по мне...нужно поймать момент и уйти красиво...но это лирика-даже у Али так не получилось...Хотя Льюис смог :shuffle:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Тайсон пішов у стилі Кличка. Або ж навпаки... :smilie7:

З усіх боїв Кликчка молодшого я запам'ятав лише один, коли він міг разів з десять відправити кацапа Повєткіна на той світ або в глибокий нокаут але не робив цього. З того часу мені до дупи Володя Кличко.

А от Ломаченко це дійсно класний боксер. Буде ще краще коли заговорить українською.  :smilie7:
« Останнє редагування: Квітня 30, 2017, 06:23:38 18:23 від Feral Cat »

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Да

Таки 40 лет не шутка
Кличко-уже легенда,братья суперчемпионы в суппертяжах,это уже летопись,просто как по мне...нужно поймать момент и уйти красиво...но это лирика-даже у Али так не получилось...Хотя Льюис смог :shuffle:

Льюіс здриснув від реваншу як дешева хвойда. :smiley23: Хулі там "красіва" - не зрозуміло. :smilie8:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Так. Якщо інші пішли, то Льюіс втік з боксу.  :smilie7: