Депутат Одеської міської ради та екс-радник колишнього голови Одеської облдержадміністрації Міхеїла Саакашвілі Олександр Боровик повідомив про намір оскаржити припинення українського громадянства в Європейському суді з прав людини. "Я прийняв рішення звернутися до Європейського суду з приводу рішення президента про позбавлення мене громадянства", – написав Боровик на своїй сторінці у Facebook ввечері у четвер, 4 травня. Він також пообіцяв найближчим часом повернутися в Україну і взяти участь в роботі Одеської міськради. "Я прилечу до країни з Європи з українським паспортом. Я прийду на сесію і скажу бандитам те ж, що я сказав їм на своїй останній сесії в березні 2016: ви, мафія, яка з 90-х років, за підтримки СБУ та офіційного Києва, захопили владу і доїте це місто. Це не просте для мене рішення, тому що на останній сесії до мене була застосована фізична сила, і ніхто з державної влади, крім Міхеїла Саакашвілі, не встав тоді поруч зі мною", – заявив Боровик. "До зустрічі в Одесі, друзі. І до зустрічі в Страсбурзі, опоненти", – підсумував політик.
Більше читайте тут:
http://dt.ua/POLITICS/borovik-zbirayetsya-oskarzhiti-v-yespl-pozbavlennya-yogo-ukrayinskogo-gromadyanstva-241635_.html