Автор Тема: Вітання Святійшому Патріарху Філарету з нагоди 22-річчя Патріаршої інтронізації  (Прочитано 801 раз)

0 Користувачів і 8 Гостей дивляться цю тему.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Як би не Мамця (така душка!) привiтала Фiларета (Денiсенко) Був не вiдкривив бу нову гiлку.
Яке Мамця мае вiдношення до УПЦ КП?.
Чi у неi ВЛАСНИЙ iнтерес до Фiларета?..
Чi знае Бум, що свого часу, коли Фiларет (Денисенко) був пiд омофором РПЦ (УПЦ МП), Медiа розкопали, що вiн е найбагтшою людиною в Украiнi?..
Чi може це наклеп на Святу Людину, яка й досi вiдчувае "Любоф" УПЦ МП (РПЦ)?..
Як би там не було, але коли Нар. депи PR яться на фонi Церкви... це  :smiley23:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Ватників легко вирахувати за ставленням до Філарета. Вони його ненавидять і оббріхують.
If you are going through hell, keep going.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Ватників легко вирахувати за ставленням до Філарета.
Вони його ненавидять і оббріхують.
То ти у нас перший ватник, коли купу смiття постиш з Па-Рашних сайтiв.
Я памятаю все, що було до Фiларета, який в центрi Киiва, на Пушкiнськiй у нього був маеток.
А що то залюдина... Бог його знае.
Однi кажуть, що -  :smiley24:
Iншiм вiн не подобаеться, бо й досi тривае простияння двох Церков - РПЦ-УПЦ МП та УПЦ КП.
 :smilie7:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Тобто Філарет винний, що в Україні діє церква ФСБ - УПЦ МП? І має злитися Гундяєм?
З тобою все зрозуміло.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Тобто Філарет винний, що в Україні діє церква ФСБ - УПЦ МП?
І має злитися Гундяєм?
З тобою все зрозуміло.
Це з тобою все зрозумiло.
Спершу кажи, чому це в США ветерани АТО проводять марафон, а вiд тебе - жодноi строчки?..
Чi ти у нас Вибiрковий Украiнецць - як iсти борщ - то вишанку одягаеш, а як своiм домогти - то... Я вас не знаю.
Так що сиди й не пизди, Патрiот вiд Едiной Росii.
Щодо Церкви УПЦ КП - у нас рiвнi права для всi Церков.
Нi хто не заважае Фiларету... PR-ити власну Церкву - навiть цiлуватися з Газовою баронесею та мiльярдером Юлею.
У них, справдi, багато чого "Спiльного".

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Я тобі що - служба новин?
Борщ люблю.
Вишиванки ніколи не мав і не маю. І навряд чи матиму. Так само як шароварів.
Ношу лише косоворотку і лапті і граю на гармошкє коли бражки нап“юся на завалінкє...

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Ношу лише косоворотку і лапті і граю на гармошкє коли бражки нап“юся на завалінкє...
:moskali:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Ага, і ще й по-масковскі акаю. Для переконливості.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Ага, і ще й по-масковскі акаю.
Для переконливості.
:smiley24:

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Як би не Мамця (така душка!) привiтала Фiларета (Денiсенко) Був не вiдкривив бу нову гiлку.
Яке Мамця мае вiдношення до УПЦ КП?.
Чi у неi ВЛАСНИЙ iнтерес до Фiларета?..
Чi знае Бум, що свого часу, коли Фiларет (Денисенко) був пiд омофором РПЦ (УПЦ МП), Медiа розкопали, що вiн е найбагтшою людиною в Украiнi?..
Чi може це наклеп на Святу Людину, яка й досi вiдчувае "Любоф" УПЦ МП (РПЦ)?..
Як би там не було, але коли Нар. депи PR яться на фонi Церкви... це  :smiley23:

Можеш ставитися до Юлі як завгодно, це твоя особиста справа.
Але коли Юля була Прем"єром ( 2005) і виходила заміж її дочка Женя за Шона Кара, то вінчання відбувалося в Видубецькому монастирі (УПЦ КП), хоча Шон Карр і протестант.
І ставлення ЮВТ до Патріарха Філарета, завжди, у всі її роки в політиці, було і є дуже добрим і позитивним, так само, як і Патрірха Філарета до Ю. Тимошенко.

Наприклад, син Ющенка, вінчався в замку Паланок, в Мукачево(2009р. майже підпільно! і чому ?), ну точно в храмі не Київського Патрірхату ( а якого?)
І коли ЮВТ висувалась в Президенти (2014) то на Мітингу біля Софії ( березень 2014) був запрошений і присутній був Патріарх Філарет.
...А от в "Мистецький Арсенал", де висувався Порошенко, Філарета чомусь не запросили.
Пам"ятаєш?( А чому?)
А тому що вони(порошенківська команда) добре усвідомлювали, що Патріарх Філарет для них чужий

І я, пам"ятаю, 23 січня 2014 року, коли ще тривав Єромайдан, коли Філаретові виповнювалось 85 років, то привітати його з цією датою приходили греко-католики Яценюк і Тягнибок, а "православні" Тягнибок і Порошенко чомусь не приходили і не поздоровили.
Пам"ятаєш?(А чому?)
А тому що він їм чужий, (тобто та сама причина).

Твоє особисте ставлення до Патріарха Філарета якесь дивне, Бувалий.
З чим це може бути пов"язано?

Я, наприклад, сам по собі невіруючий, бо в сім"ї не було ніколи релігійного виховання, але Патріарха Філарета дуже поважаю і як політика, і як духовного лідера.

Поважаю, тому що він єдиний раз, розірвавши з РПЦ, вже більше ніколи не зраджував своїм переконанням.
Це сталося восени 1991 року.

І далі, він вже у всі роки, і важкі, і кращі, чітко розбудовував Київський Патріархат, навіть в роки панування донецького паханату, зберігав вірність своїм принципам.
Але найголовніше - зумів зберегти і сам Київський Патріархат і його єдність, на давши розвинутись всілякій проросійско-ФСБешній єресі.

А така єресь виникла навіть в УГКЦ ! ( отак то!, матерііали в інеті є).
.....
Ця тема, Бувалий, взалі- то присвячена не ЮВТ, а Патрарху Філарету.

І я давно помітив, що твоє, Бувалий, особисте ставлення до Патріарха Філарета, чомусь завжди співпадало зі ставленням до нього всієї різномастної антиукраїнської наволочі.
« Останнє редагування: Жовтня 23, 2017, 08:39:21 20:39 від Бумеранг »

Offline RG

• Ветеран форума
Бабцефіл, ти навіть не зрозумів, як з цим повідомленням облажався   :smilie7:

Ось дивись, бабця прийшла до свого релігійного лідера ( а вона ніби прихожанкою КП себе декларує) разом з хлопом, з яким її пов'язують дуже неоднозначні стосунки і який ніяк не є її чоловіком :love:

По великому рахунку, вона виставила Філарета в дуже незручному становищі  :smilie2:

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
І ще, Бувалий.

Ставлячись надзвичайно критично до Патріарха Філарета, ти, водночас, послідовно й завжди захищаєш всю оту російськомовну телевізійну ( і шоу-бізнесову) нечисть, мотивуючи свою позицію тим, ш0, мовляв "А чим тоді заповнювати ефір?"

Отака твоя позиція, Бувалий, робить тебе дуже схожим на Червоненка, який майже у всіх своїх телевізійних монологах, наполегливо радить "договарівацца" з кацапами, щоб можна було "работать і зарабативать".
« Останнє редагування: Жовтня 23, 2017, 09:49:14 21:49 від Бумеранг »

Offline RG

• Ветеран форума
Бабцефіл, так і не почув, нафіга Жулька Моніка з собою притягла до Філарета ?  :smilie11:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
І ще, Бувалий.
Ставлячись надзвичайно критично до Патріарха Філарета, ти, водночас, послідовно й завжди захищаєш всю оту російськомовну телевізійну ( і шоу-бізнесову) нечисть, мотивуючи свою позицію тим, ш0, мовляв "А чим тоді заповнювати ефір?"
Отака твоя позиція, Бувалий, робить тебе дуже схожим на Червоненка, який майже у всіх своїх телевізійних монологах, наполегливо радить "договарівацца" з кацапами, щоб можна було "работать і зарабативать".
Бум, не треба стрiлки переводити: Якщо Юля - твое "Кохання на все життя", то менi пох... як воно далi буде обирати свого Духовного Пастиря.
Не варто шукати чорну кiшку в чорнiй кiмнатi: Ти чудово розумiеш, про що мова.
Тому Юля й Фiларет...це щось захмарне, наче Юля вiдчувае падiння власного рейтингу та кинулася до Фiларета його "пiдiймати".
Якщо у тебе з памятю добре, то ти можеш пригадади, якiй саме церквi служив "Вiрой й Правдой" гром. Денисенко.
Я не проти того, аби в Украiнi були однаковi стосунки всiх Церков та Религiй: На районе у мене е УПЦ МП та Мечеть.
Все спокiйно й добре: Нi хто нi на кого не йде колонами...
Тим паче, не один полiтик (нормальний) не PR иться на фонi Духовника, яким би вiн не був...
Ти прав в тому, що мое сталення до Фiларета... упереджене: Так воно е й було, ще до Майдана та ранiше.
Бо я не можу збагнути, як Свята та Шанована Людина може розеднати Прав. Церкву лише тому, що вона не така, як йому здаеться.
Взагалi, Мамця...чудова Акторка, я б додав - ГЕНIАЛЬНА, яка сракою чуе, пiд кого треба класти персиддьский ковер, аби Його Святiсть... раптом не впала.
Ти ж розумiеш, що Юля нi коли просто так нi чого не робить.
Тому тема ii вiзиту до Фiларета... не Блаженого показати., а СЕБЕ про-PR-ити.
Бабцефіл, так і не почув, нафіга Жулька Моніка з собою притягла до Філарета ?  :smilie11:
Охорона?..
Мо, Фiларету... цiкаво буде...
Мамця ж просто так в гостi не iздить.
« Останнє редагування: Жовтня 24, 2017, 09:46:41 09:46 від Бувалий »

Offline aag

• Hero Member
Бувалий

"Бо я не можу збагнути, як Свята та Шанована Людина може розеднати Прав. Церкву лише тому, що вона не така, як йому здаеться."

УПЦ МП, тобто підрозділ РПЦ ФСБ РФ (а дещо раніше РПЦ КГБ СССР)  є для тебе Церквою???
А мумія в мавзолеї тоді бог?
(хоча, це схоже, риторичне питання)

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Бувалий
"Бо я не можу збагнути, як Свята та Шанована Людина може розеднати Прав. Церкву лише тому, що вона не така, як йому здаеться."
 УПЦ МП, тобто підрозділ РПЦ ФСБ РФ (а дещо раніше РПЦ КГБ СССР)  є для тебе Церквою???
А мумія в мавзолеї тоді бог?
(хоча, це схоже, риторичне питання)
Ти такi досi в землянке сидиш, бо не розумiеш, що в часи СССР - КГБ мало повне право знати про всiх й кожного.
Тому кожна Церква мала своiх Пастирiв-стукачiв, якi повиннii були чемно й стриманно розповiдати Органам про все, що знали та що коiться в iх Парафii.
Не вважаю Фiларета-Денисенко чимось особливим - вiн не краще та не гiрше за тих, хто 25 рокiв тому... стучав та й досi стучiть "Куди треба".

Offline aag

• Hero Member
То таки РПЦ ФСБ  та її підрозділ в Україні - УПЦ МП називаєш Церквою.
Не здивований.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
То таки РПЦ ФСБ  та її підрозділ в Україні - УПЦ МП називаєш Церквою.
Не здивований.
Не я називаю, то е ФАКТ.

Offline aag

• Hero Member
Для кацапів та ними годованих.   :smilie3:

Offline RG

• Ветеран форума
...
Бо я не можу збагнути, як Свята та Шанована Людина може розеднати Прав. Церкву лише тому, що вона не така, як йому здаеться.
...

Херню сказав. Як там би до Філарета хто не відносився, але розкололи православних в Україні на так званому Харківському соборі пару підкацапних мудил - Никодим Руснак і Іларіон Шукало, за подачки та обіцянки від мацковських кураторів. Там, до речі, і теперішній главнюк МП в Україні Онупрій дупу рвав.