Та ясно що чергова Зрада... 
При чому тут зрада чи не зрада?
Мене ваші ярлики найменше обходять.
Так, це добра норма. Ніхто не заперечує. Вона мала бути прийнята ще в 1992 році щоправда.
Але подивіться на той же Київ, Дніпро, Одесу, Харків« Запоріжжя Полтаву, Чернігів, Суми, Херсон, Миколаїв, Житомир, Чернівці, Ужгорофд і додайте до них більшість районних центрів - яка мова там домінує?
Вже ж писали неодноразово що в столиці України та і жодному з цих міст ви не отримаєте праці в більш-менш пристойній сфері (IT, law, business) без досконалого знання кацапської. Для чого дурити себе?
Так, є багато цікавих і активних людей як от Єгор Гуськов у Дніпрі, які надзвичайно активно працюють на ниві українізації. Але їз мало, а державні інституції в особі мільйонного чиновництва - практично вороги у цій справі.
Був у мене один студент. В третьому поколінні імігрант з України. Тобто його дід по війні в США емігрував. Так от хлопець був активним у українському студентському клубі, брав курси української, таким собі українофілом був. Кілька разів з“їздив в Україну. Одного разу зустрічаю його в університеті. Питаю як справи (він на той час магістерку робив), а він каже - беру курси російської. А засміявся і кажу - а шо дідо з цього приводу думає? Він каже - дідо не знає, але я маю наступне літо провести в Києві, а там без російської робити нічого...