Автор Тема: Новые модераторы фуп  (Прочитано 1631 раз)

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

Offline Аборигеныч

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
Новые модераторы фуп
« : Липня 15, 2018, 06:56:57 18:56 »
Банят наших суки. Сегодня, Джонни Юж получил 10 суток, за раскрытие данных одного из них.

:fp
скаче дид ишак лютуе

Offline Geo

• Ветеран форума
Re: Новые модераторы фуп
« Reply #1 : Липня 15, 2018, 06:59:47 18:59 »
К чему этот пост?

Если первый - TYU

а остальные два вообще не имеют отношения к интернету?

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #2 : Липня 15, 2018, 08:15:00 20:15 »
К чему этот пост?

Цей пост - своєрідне запрошення на СУП притомним фупчекам. Тіпа "гвардєйци лєйтєнанта Тарасова, на СУПє вас ожидает горячій чай, тьоплая постєль і нашє радушіє"  :smiley15:
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline Аборигеныч

• Hero Member
« Reply #3 : Липня 15, 2018, 08:17:31 20:17 »
К чему этот пост?

Цей пост - своєрідне запрошення на СУП притомним фупчекам. Тіпа "гвардєйци лєйтєнанта Тарасова, на СУПє вас ожидает горячій чай, тьоплая постєль і нашє радушіє"  :smiley15:

Ждем Аквариуса
скаче дид ишак лютуе

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #4 : Липня 21, 2018, 11:09:30 23:09 »
Зараз зайшов на хвуп. Почитайте, зайдіть. Є там щось живе? нема.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #5 : Липня 21, 2018, 11:12:38 23:12 »
За що забанили Ксеню.

У вересні 2000 року Георгія вбили, через 10 місяців реєструється ПП "Українська правда". Єдиний засновник і вигодонабувач- Притула. Це безумовно позитивно її характеризує, враховуючи те, що знайдене тіло було обезголовлене і невідомо чи Георгієве. А як же з тим, що написано на головній УП? Що засновником є Георгій Гонгадзе? Він помирати не збирався, був фактичним засновником видання, і навряд чи написав заповіт з передачею всіх прав Притулі. У нього була офіційна дружина і двоє дітей, під час цього шлюбу заснований проект 'Українська Правда". З якого такого фуя Притула його собі присвоїла? Вона хто така, щоб красти проект вбитого Гії? Формально вона власник з моменту реєстрації, але це питання Мирослава і не піднімала. Крім заяви у фб до кончіти, що діти Гії не отримали з проекту батька ні копійки. Але це питання можна підняти. Це ніколи не пізно у даному випадку. Я думаю, якби Мирослава оформила юридично претензії стосовно права власності, то скандал був би великий. Нехай би Притула відбивалася, заявила, що Георгій не є засновником і прибрала з головної сторінки цинічне використання його імені. Або визнала, що він є засновником, вона прокинула жінку Георгія і його дітей, і подарувала кончіті їхні гроші. Обидва варіанти розвитку подій непогані. Принаймні я впевнена, що Георгій би це одобрив, бо УП кацапам він би ніколи не віддав.

https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1008928.0

Offline Шарик72

• Hero Member
« Reply #6 : Липня 21, 2018, 11:25:43 23:25 »
Як це н мкє на ФУПі нічого живого?
Почитайте дописи ось цього генератора контенту. Я думав, що туй це дно, але тут із низу постукали. Тут вже справжнім криміналом пахне мадамі Чістовой: https://forum.pravda.com.ua/index.php?action=profile;area=showposts;u=5027787

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #7 : Липня 21, 2018, 11:33:32 23:33 »
Особисто я нічого не зрозумів, поясніть будь ласка.

Offline Слав

• Sr. Member
« Reply #8 : Липня 21, 2018, 11:47:16 23:47 »
оце пісдец https://forum.pravda.com.ua/index.php?action=profile;area=showposts;u=5027779

плюс ще інкогніто  там такий

Offline Надин

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
« Reply #9 : Липня 22, 2018, 12:50:48 00:50 »
О чем вы тут речь ведете? Ну ипал Гонгадзе Притулу, ну если вся страна знает, то тем более его жена уже переспит с этой мыслью. Если Мирослава молчит, тл там брать нечего, имхо,  и то что Притула которая ольона ведёт себя поцовато, то этому уже нечего удивляццо

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #10 : Липня 22, 2018, 07:20:45 07:20 »
О чем вы тут речь ведете? Ну ипал Гонгадзе Притулу, ну если вся страна знает, то тем более его жена уже переспит с этой мыслью. Если Мирослава молчит, тл там брать нечего, имхо,  и то что Притула которая ольона ведёт себя поцовато, то этому уже нечего удивляццо
Поцовато - це ще слабо сказано. В кАзльони справжній бізнес не крові. Ось буквально вчора по брехунцю передачку чув, присвячену річниці загибелі Шеремета. Я там дуже не прислухався, Сєвгілька Баравік точно розпиналася, тобто точно їхня григоришинська банда шарманку крутила. Ну й постійні натяки, що українська влада себе відьот падазрітєльно, напевно вона Пашу й вбила. І жодного слова про мотиви вбивства. Хоча в української влади ніяких мотивів для такого злочину й в мікроскоп не видно, а ось мотивів в Притули - цілий камаз.
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline ксeня

• Hero Member
« Reply #11 : Липня 22, 2018, 09:09:17 09:09 »

У мовчанні Мирослави нема фінансової складової, вона не хотіла влазити в цей бруд. Але, я думаю, у неї нема вибору зараз. Вона не може дозволити, щоб прізвище її дітей так використовувалося.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #12 : Липня 22, 2018, 09:28:24 09:28 »
У мовчанні Мирослави нема фінансової складової, вона не хотіла влазити в цей бруд. Але, я думаю, у неї нема вибору зараз. Вона не може дозволити, щоб прізвище її дітей так використовувалося.
Якщо Мирослава мае документальнi докази того, що саме Гога мав всi IНТЕЛЕКУТАЛЬНI ПРАВА... на Укр. правду, разом iз Форумом, вона могла б виграти будь який Суд та на повних правах... вiдсудити назву сайту (бренд) та моральнi вiдшкодування.
Але... щось там пiшло не так, почались пiдковернi iгри, зявилася чорна вдова Притула та пiд куполом УП почалися...  танцi iз бубнами.
Мирослава... мае повне право звернутися до Суду та навiть зараз вiдсудити собi хоча б бренд Укр. Правди, якщо не грошi, бо УП не е прибутковою конторою, а завжди стояв iз витянутою рукою до олiгархiв.
 :smilie7:

Offline Надин

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
« Reply #13 : Липня 22, 2018, 09:29:09 09:29 »
Если Гия был де_юре среди владельцев УП, то дети имели свою долю по умолчанию как и Мирослава, значит ничего Гия там не имел. Ну а его имя, так он не товарный знак чтоб запретить пользовать, так что будут монетизировать, потому что деньги циничны. Так что никто ничего ольоне не запретит, а на плевки в свою сторону чхать она хотела, репутация у нее давно ниже плинтуса

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #14 : Липня 22, 2018, 09:33:54 09:33 »
Если Гия был де_юре среди владельцев УП, то дети имели свою долю по умолчанию как и Мирослава, значит ничего Гия там не имел.
Ну а его имя, так он не товарный знак чтоб запретить пользовать, так что будут монетизировать, потому что деньги циничны.
 Так что никто ничего ольоне не запретит, а на плевки в свою сторону чхать она хотела, репутация у нее давно ниже плинтуса
Альона... до сраки - если Мирослава иногда заглядывает в Карний кодекс, то вполне спокойно найдет там статьи по своей теме и с хорошими адвокатами  выиграет Суд.
Другое дело, что ей этот геморрой... не нужен - она по умолчанию "подарила" проект Гоги чужим людям и теперь может разве что... молча смотреть, как эти твари переделали сайт под новых хозяев...
 :smilie7:

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #15 : Липня 24, 2018, 09:12:30 21:12 »
Сьогодні кАзльона відправила мене в довічний бан.
Так що вочевидь ефесбешниця СУП читає  :lol:.
Можемо їй передавати вітання, на упячці може й не помітить, а тут прочитає точно.

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #16 : Липня 24, 2018, 09:29:44 21:29 »
Ну й висновок: хто хоче дописувати в удмуртів, мусить тут поводитись обережніше.

Offline Veni-vidi

• Hero Member
« Reply #17 : Липня 24, 2018, 10:38:05 22:38 »

хм.  А Вы хто?

Offline WestNik

• Ветеран форума
« Reply #18 : Липня 24, 2018, 10:43:46 22:43 »
Сьогодні кАзльона відправила мене в довічний бан.
Так що вочевидь ефесбешниця СУП читає  :lol:.
Можемо їй передавати вітання, на упячці може й не помітить, а тут прочитає точно.

вітання передаємо !

за зачистку УП , сподіваємося , чергове звання дали ?

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #19 : Липня 24, 2018, 11:01:00 23:01 »

хм.  А Вы хто?
Вєні, ти Надін не впізнав  :smilie10:?

Offline Veni-vidi

• Hero Member
« Reply #20 : Липня 24, 2018, 11:02:07 23:02 »

хм.  А Вы хто?

чет у меня есть сомнения

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #21 : Липня 24, 2018, 11:06:07 23:06 »

хм.  А Вы хто?

чет у меня есть сомнения
Та почитай її діалог з Лєсою нещодавній, це точно Надін.

Offline Veni-vidi

• Hero Member
« Reply #22 : Липня 24, 2018, 11:17:37 23:17 »

хм.  А Вы хто?

чет у меня есть сомнения

стиль не похож.
Может ошибаюсь, конечно.

Offline Аборигеныч

• Hero Member
« Reply #23 : Липня 25, 2018, 06:38:24 06:38 »

хм.  А Вы хто?

чет у меня есть сомнения

стиль не похож.
Может ошибаюсь, конечно.

ШТА ??? :smilie10: :smilie10: :smilie10:
Веня, это Надин даже не сомневайся.
скаче дид ишак лютуе