Чего молчим?
Вперед
Тема Дрейк. http://ukrpravda.net/index.php?topic=46896.0
Предлагайте себя, вібирайте других, обсуждайте.
Примут решение только на пользу СУПа.
Geo, я розумiю, що спека та життя... не кращий варiант вирiшувати серйозне питання модерацii СУПа.
Сам позавчора тричi падав вiд сонця, поки за продуктами ходив.
Погода робить з нас щось погане, але давайте згадаемо, який був СУП пiв року тому.
Менi було приемно, коли
народу було не так багато, теми були iнформацiйними та обговороння було на рiвнi культурного досугу.Подивиться. що сталося за два тижня - народ, наче збожеволiв - пошли наче на парад - кожний iз своiм прапором та гаслом Я ПРАВ, ТОМУ ЩО ТИ НЕ ПРАВ.
Всi як один почали гукати - ДАЙТЕ НАМ ШВОБОДУ, бо на ФУПе, бачте, Швободи не було.
Та ось вам повна Швобода - почався Цирк-шапiто - плюндрять мову, вирiшують за iншiх, що СУПу треба, а що - нi...
На останок, взагалi, встають в третю позу та почiнають вимагати, аби тут було весело... 24 години на добу, тому що можуть й пiти iз СУПа та Форум пропаде, сканае, загине, його продадуть, куплять, знову продадуть та знову куплять...
Дехто вже по собi похорони влаштував - мене на добу забанили, то я вам покажу Кузькiну мать, ви мене ще покличите, але я просто так до вас не прийду...
А кажуть, що СУП не такий веселий - чекайте, попереду вересень., вибори, новий полiтичний сезон тощо.