Бувалий ... як я вже писала, Лисиця намагалася, навпаки, типу підняти трохи форум, розворушити його.
У своєму розумінні .
Я особисто не підтримую відкриття багатьох іменних тем. Але, на мою думку, це не такий великий гріх.
По-перше, їй можна було послати приватне повідомлення від модераторів і попросити цього не робити.
Або послати попередження.
Також можна було виділити одну тему для флуду (або розмов ні про що) - на багатьох форумах це практикується.
Мені здається, що у Вас інша мотивація.
Буду рада, якщо це не так.
ПС. Вона та інші прийшли з ФУПу не для того, щоб тут нашкодити.
Повірте мені - як я вже написала, зараз мені невідомі інші форуми для нормального укрополітичного спілкування.
Про ФУП тут вже сто раз сказано, а на уаполітикс сьогодні посміялися з людей, які захищали Україну і які є відомими особами на цьому форумі - в контексті теми про Лисицю .
Давайте доведемо - що ми у сто раз вищі за них.
Якби дехто написав Лисиці у приват і попросив вибачення за непорозуміння (що реально було непорозумінням), то і я буду прохати її повернутися.
По-перше, нi хто над Лесой особо не знущався - вона сама себе зробила особливою персоною.
По-друге, е слушна пропозицiя, коли гiсть, або учасник СУПу флудить... перенести його думки в Болталку або Зоопарк.
Трете - я був на багатьох форумах та не бачiв, аби учасник форума, якого забанили на 0,5 доби... цiлий день, 10 сторiнок... мотав нерви Модератору, що вiн такий-сякий, навiть наближатися до Леси не смiе, бо вона, бач, прийшла СУП рятувати.
Це ж де таке бувае, коли Модератор повинен ще звинятися за бан - в бан-листi вказано
ОБРАЗИ.
Але для Леси цього мало - на коленi, падли, цiлуйте моi черевики й памятайте, що ще раз побачу себе в банi, перекусаю вас усiх !
Вiдомо, що лiси (справжнi) переносять сказ.