Мати більш ніж один нік заборонено правилами і як правило, такі розумники зразу баняться навічно.
Припустимо, хтось зареєстрував нну кількість ніків і виходить під анонімайзером з різними ай-пі. Це ж дофігіща часу і зусиль на це треба потратити.
Щоб вести дискусію, треба мати багато різних ніків . І нащо людині говорити самій з собою? Навіть якщо це бот, то хіба у бота не мета поширити тези найбільш широкій аудиторії?
Ви ж самі написали, що нормальні люди у таких темах писати не будуть. І вони автоматично підуть на дно.
У чому проблема? Не подобається - не пишіть!
Реально мене розізлила, не можу зрозуміти, ти мене тролиш чи реально не розумієш...
От дам тобі зараз тапком...
В мене є знайомий, особисто знайомий який має на ФБ 500 ніків. Ціла армія, в групах деяких він тримає по 20 ніків. Зайде під одним ніком напише інфу яку замовили. Другйи нік підтакне це або навіть заперече. Він пише з 5 -6 ніків створюючи порогляди і наводить різні аргументи за і проти, аргументи які йому зручно заперечити. Це не вигадана людина а реально це робить. Скажем йому наші доблесна служба брелків скинула якусь інфу, він її поширив і наводить за неї аргументи. 500 ніків він створив.
(Окрема репліка створити, коли на фуп вільна реєстрація не так вже й важко створити 10 ніків під різними проксі, швидкі проксі є корпоративні у фірм, тому нічого не тормозить, не так важко не плутатись, що з якого айпі виходить твій нік, Ту повір на слово бо я підозрюю, що не зможу пояснити)
Спочатку та людина робила такі речі по приколу, поки служба брелків не взяла його за зябра.
Мені не сподобалось коте саме робив ТУЙ і Каменець, і їх в упор не бачили, бо вони не палились, а почерк їх.
Мета може бути просто погратись а може бути треба певну інфу щоб прочитали, її прочитають, бо ти сам піднімаєш свою тему.
А тепер такій людині не знаючи, що вона таким займається можуть дати можливість піднімати свої теми.
Я знаю коли одна мерія і людина з Києва створили куча ніків на ФБ для позитивного іміджу і з під 10 ніків пише одна людина, і досить важко догадатись, що це одна і таж людина. Більшість не догадуються, і там канал вийшов позитивних новин.
Проста людина немає шанси проти натасканого бота або журналіста в аргументах, а коли журналіст чи бот пише щей з 4 ніків, людина взагалі немає ніяких шансів у спорі.
А технічно це і зараз присутнє на ФУП, а тут щей дай таку можливість.
Правила є але ніків ботів не бачать, навіть при Йожі і Слав не бачили всіх.