Ви будете здивовані, але я абсолютно не применшую здатності українців до самовизначення
Більше того- кацапи не змогли реалізувати СВІЙ сценарій саме завдяки волі і свідомості українського народу
Та ну, чого б це мене мало дивувати. Я просто маю на увазі, що ми всі можемо підсвідомо сприймати якісь ідеї швайнехунденів.
Щодо сценарію: по темі, я можу припустити, що кацапи мали план протидії майдану. Я не особливо високої думки про їхню здатність до планування, але це принаймі було б логічно.
На мою думку, план протидії кацапів складався з двох основних пунктів.
Пункт перший: якщо суспільне явище 2004 року починає повторюватися, то треба запустити до натовпу кишенькових оппозиціонерів, котрі будуть професійно боротися з владою, водити за собою лохів, ну й взагалі робити все те, що роблять у рашці. Усі бажаючі протестують, та розходяться додому - а особливо завзятих, які не пішли додому вчасно, мутузять дрючками менти.
Через нерозуміння кацапів нюансів українського менталітету, це не спрацювало у жодному з пунктів, й пішло у рознос.
Пункт другий: якщо все реально погано, почати військову інтервенцію, відхопивши кордону десь як на мапах "прожект новороссія". Так вже робилося раніше, отже далі за сценарієм становлення радянської влади, тільки швидше та комфортніше.
Це спрацювало тільки тією мірою, що вдалося захопити допоки армія України була у взагалі небоєздатному стані.
Отакий план ще міг бути, а от план "саджаємо хряка на трон, маємо його залізобетонну лояльність та повне прокацапське оточення, а потім ініціюємо майдан щоб скинути свою креатуру" - то якось навіть для кацапів не дуже розумно.