Ось вам інфа ,без пруфів, бо це були просто кухонні розмови:
1. Вже влітку 2013-го я чула про т е, що йдуть розмови між політично-олігархічним бомондом України про конкретний розподіл України. Насправді такі плани політичні бомонди РФ і Німеччини виношували вже давно.
Там точно були Віктор Янукович, Медведчук, Коломойський , Ахмєтов, Жулька, Віктор Пінчук і представники жидо-масонського бомонду Німеччини і РФ, всі вони влітку 2013-го обговорювали конкретні дії по поділу України.
Але серед них був також "кріт" - Арсеній Яценюк, який виявився справжнім патріотом України і в подальшому , разом із представниками США робив все, щоб цей план не здійснився.
Найкращий спосіб відвернути загрозу - очолити її.
2. Вже станом на вересень 2013 року в Криму були надруковані на найкращому німецькому обладнанні мільйони бланків українських паспортів для росіян, узбеків, татар, які знаходились в Криму вже давно на незаконних підставах, при сприянні місцевої влади. Ось ці новоявлені "українці" і проголосували на референдумах в Криму і на Донбасі.
Аналогічна схема вже спрацювала в Югославії, де жидо-масони-антихристиянський політичний бомонд Німеччини і Рашкі у єдиній змові організували поділ успішної християнської країни.
3. Янукович був практично згоден на поділ країни, але мав надію, що якась частина України піде в ЄС, але німецько-російська влада зовсім не хотіла бачити Україну в ЄС, і були плани замарати Януковича кров'ю, примусити його піти на розстріл Майдану, як Лукашенко, щоб назавжди закрити двері в НАТО і ЄС перед Україною.
Ось на це Янукович не пішов, і саме ця обставина, коли почали стріляти невідомі йому снайпери, він, злякавшись, що звинуватять в цьому його, примусила його втекти.
4. Посадка Жулькі в буцегарню - це абсолютно спланована подія, Янукович не хотів її саджати, його примусили, привезли з Москви докі, які доводили зраду Жулькі.
Потім Меркель і продажні євродепутати почали ставити умову Януковичу - відпустити Жульку, тобто, порушити українські закони, і тільки потім ніби-то дорога України в ЄС відкриється.
Це була патова ситуація.
5. Можете бити мене камінням, але сцена побиття студентів на майдані була постановочною, була спланована і розіграна. Не було там жорстокого побиття студентів Беркутом. Не було постраждалих в лікарнях, а якщо були - то це фейкові постраждалі від інших ситуацій на Майдані.
Просто Наєм крупним планом зняв відео , як насправді переодягнуті в цивільне кацапські спецназівці йшли на Беркут.
Ще були кадри, як молодь волочив Беркут по землі, якому був даний провокативний наказ розчистити площу.
Якщо хтось і гнався за патріотами, то це ФСБ-шний спецназ.
6. Можете не вірити, але мені сказали, що Руслана отримала біля 2 мільйонів доларів за діджейство на Майдані.
7. Мєтатєлі коктейлів, снайпери - це підготовлені жидомасонами люди, які навіть не громадяни України, яким були видані фейкові українські паспорти.
8. Готовність українців на самопожертву заради своєї Батьківщини була використана ворогами України в планах поділу України.
Стратегічною помилкою патріотів України було те, що вони не висунули вимогу до ВР прийняти закон про імпічмент президента.
Ця вимога повинна була бути головною, після виконання якої потрібно було розходитись, і готувати імпічмент Януковичу.
Я ніяк не могла зрозуміти, чому таку просту річ не розуміли майданівці. Але тепер вже для мене очевидно, що сцена була практично окупована, а тих, хто промовив би таку вимогу, могли вбити десь в дворі , бо реально тисячі агентів ФСБ із зброєю тусувались в натовпі.