Автор Тема: Я же говрил , что враги будут взрывать Украину именно так  (Прочитано 2826 раз)

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Закон КК был принят врагами Украины за три месяца до выборов 2012 года с определенной целью .Те же враги Украины ,опять под выборы , с той же целью , только под псевдо патриотическими лозунгами творят тоже самое.

Ваші рускоязичні від закону до стелі від радості плигали.
If you are going through hell, keep going.

Offline finli

• Ветеран форума
Мдя...Кацапізм не лікується.   :smilie2:

Offline Южанин

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Южанін скажи що у тебе в голові за вавка?
Ти хіба не помічаєш що тебе зумисно цим тролять? :smilie9:

Я начал поднимать эту тему тогда , когда осенью прошлого года понял на чем будет играть кремль во время  второй попытки своей оккупации Украины. И судя по развертыванию ситуации, я не ошибся. А чего меня тролить? Меня тролить это просто. Труднее будет исправлять то , что наворотят кремлевские кроты под ги-ги-кание этих типа "патриотов".  Если бы я жил где нибудь за поребриком ,то я бы с идиотами поигрался в свою проницательность и макнул бы их мордой в говно в итоге. Только то,что они тянут будет происходить у меня дома, а запоребриковые будут показушно становится в позу и 
« Останнє редагування: Вересня 13, 2018, 10:07:27 22:07 від Южанин »

Offline timmiapostolms

• Hero Member
Южанін повір, ковбасникам і салоїдам це побоку а їх 70 відсотків в нас в державі... :upa

Нема більш стабільного і вічного ніж український похуїзм. :upa

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Кремль рускоязичними грає вже сто років. А вони кричать - ми ні прі чьом!
Але після 2014 їм вже ніхто не вірить. :smilie7:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Южанін повір, ковбасникам і салоїдам це побоку а їх 70 відсотків в нас в державі... :upa

Цей похуїзм вже призвів до втрати Криму і тисяч смертей на Донбасі. А про історію я вже промовчу.

Offline timmiapostolms

• Hero Member

Цей похуїзм вже призвів до втрати Криму і тисяч смертей на Донбасі. А про історію я вже промовчу.
Не догнав, чим? Якраз він і врятував від втрат, наша безалаберность нас врятувала.

Аргументуй свою позицію, бо покищо ти говориш гаслами... Не лбюлю коли дорослі люди говорять замість осмислених фраз речовками... Це наче які діти на пропагандиському святі.

Offline Южанин

• Ветеран форума

Судя по суете кремлевских кротов во ВРУ. Не срабатывает. Нет того кто-бы сказал , что там засвербило в жопе? Вернемся к вопросу после выборов ,даже не Президентских , а парламентских, бо второй раз разыгрывать эту карту с очень ожидаемым негативным результатом это дебилизм в высшей степени. Это если взять за основу , что не проплавленные кремлевсике суки это двигают , а обыкновенные дураки.

Если кроты , то они на говно сразу изойдут. Деньги же Путлером уплачены и ставки большие. После выборов это Путлера интересовать уже не будет, бо все считается именно на выборы. Думаю сценарий такой ,сейчас в Раде что-то такое принимается , как 23 февраля 2014 года был дан пас кремлю, вражеский пропагандон и наша пятая колона синхронно начнут будировать этот вопрос и будет тоже самое , что в Крыму весной 2014 года. 
« Останнє редагування: Вересня 13, 2018, 11:11:29 23:11 від Южанин »

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Зараз я всіх тут помирю :laugh:
ДУЖЕ просто: Ввести в Конституцію державність російської мови. Поряд з українською.  :smilie5:
І все!
І тоді моментально закінчиться війна, а Хуйло приїде до Порошенка і навіть пубічно поцілує його в живіт ( наче колись того хлопчика)  :laugh:

І тоді Україна дуже швидко стане наче друга Канада  :smilie5:
Приклад - трохи північніше - Білорусія.  :smilie5:
Йде до Європи семимемимильними кроками  :smilie5:

Нечуваний там соціально-економічний розвиток, вони вже навіть з МВФ відмовляються співпрацювати  :laugh:
А білоруські харчові продукти славляться по всьому світу  :smilie5:

В країні є стабільність, всі працюють і платять податки :smilie5:
Законннообраний Президент Білорусії ніколи не допустить екстремізму і якогось там "моводрочерства"  :laugh:
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
А якщо Україна ще й кримсько-татарську мову конституційно зробить державною - то стане навіть не другою Канадою, а"другою Швейцарією"  :laugh:
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Хто пам"ятає, покійний Іван Драч в 1989 році на Установчому з"їзді Народного Руху сказав таку фразу "Ми повинні зробити так, що росіянам в Україні жилось краще ніж в Росії, а євреям - краще ніж в Ізраїлі!"  :laugh:

ЗІ: Це єдине, що вдалося досягти в Україні за 29 минулих років.

Offline Sudar

• Hero Member
Російськомовних теж можна зрозуміти.
Заборонять вживати в Україні, куди ж їм подітись?
Приїдуть в Росію, а там вже китайською розмовляють.

Offline BlackCat

• Ветеран форума
Южанин, про що там проєкт?

Что бы там не было , но вводятся полицейские штрафы. Этого достаточно что-бы поднять волну о притеснениях , преследованиях и сделать ремейк 2014 года. К этому все и идет.

Так то ж стосується лише чиновників і паперової роботи між державними установами. Не бачу проблеми. Ніхто ж не буде виловлювати людей на вулиці і штрафувати за розмову не на державній мові.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Ось прийде модератор - потисне тобі руку.
Він точно впевнений, що російська мова теж належить українцям як і українська.  :smilie5:

Offline Южанин

• Ветеран форума

Так то ж стосується лише чиновників і паперової роботи між державними установами. Не бачу проблеми. Ніхто ж не буде виловлювати людей на вулиці і штрафувати за розмову не на державній мові.

Не бреши. Вывески коммерсантов не относятся ни к тому , ни к другому,плюс наши совковые исполнители. Ичто так у них засвербило перед выборами пилить бомбу? Как в анекдоте про чукчей. " Что вы делаете , она взорвется" "А у нас еще одна есть".

Offline Sudar

• Hero Member
Ось прийде модератор - потисне тобі руку.
Він точно впевнений, що російська мова теж належить українцям як і українська.  :smilie5:

Рецепт дали прибалти.
Не знаєш мови – не громадянин.
І демократично, і старих російськомовних пердунів від виборчого процесу відсікає.
А що модер.  Бунт.
Як там у класика – СУП або буде українським, або без дописувачів.

Offline BlackCat

• Ветеран форума

Не бреши. Вывески коммерсантов не относятся ни к тому , ни к другому,плюс наши совковые исполнители. Ичто так у них засвербило перед выборами пилить бомбу? Как в анекдоте про чукчей. " Что вы делаете , она взорвется" "А у нас еще одна есть".

Там передбачено перехідний період, тому ніхто не вимагатиме одразу ж міняти вивіски і т.д. Всеукраїнськам мережам магазинів типу Сільпо, Фоззі, Фокстрот це взагалі не загрожує, бо реклама ітак українською.

Через совкових виконавців процес буде ще більше затягуватись.

Offline Южанин

• Ветеран форума
[

Нет . СУП будет без дураков , так что не теряй времени и освободи СУП от своего присутствия.

Offline Южанин

• Ветеран форума

Там передбачено перехідний період,

Во-во переходной период с Украины в "узкий мир". Ну и как в 2014 году помогло то , что в Раде "Свобода" прогнала исключительную дурку дав пас кремлю?

Offline Южанин

• Ветеран форума
Мне вот интересно , где эти дурики , которые сидят с умным видом пускают сопли о том , " что для Москвы это выборы ва-банк и за ценой она не постоит", а тут летит откровенная про кремлевская плюха угрожающая дестабилизации стране , а никто этого типа  не замечает.  Тут самое время СБУ инициаторов этого посадить рядом с Гадей и Рубаном , но находятся бутафорские "патриоты" которые орут "правильное решение. Идеи Мудакчука в жизнь". Нену если бы это было чем-то новым. Ну так такое уже было и мы уже получили за это.  И опять те же грабли.
« Останнє редагування: Вересня 14, 2018, 01:25:18 01:25 від Южанин »

Offline BlackCat

• Ветеран форума

Там передбачено перехідний період,

Во-во переходной период с Украины в "узкий мир". Ну и как в 2014 году помогло то , что в Раде "Свобода" прогнала исключительную дурку дав пас кремлю?

І все ж я не розумію, як той закон може викликати розкол і т.д. Його дія розповсюджуватиметься на невелику частину населення.

А от подорожчання газу, яке скоро обіцяють зробити, торкнеться майже всіх. І на відміну від закону про мову, тут нікуди не дінешся, платитимеш скільки скажуть. Або переходь на інше джерело енергії, що теж вимагатиме певних витрат. І я щось не пригадаю бунтів коли газ подорожчав до 7 грн.

Offline Южанин

• Ветеран форума

І все ж я не розумію, як той закон може викликати розкол і т.д.

Ну тогда мы живем в разных странах. А я не понимаю ,что у кого там завсвернбело в жопе перед выборами, кроме кремлевских денег?  Причем это считается очень давно. Эту тему кремлевский пропагандон пытался поднять еще при сааковском цирке КолоРады. Но тогда не было подачи из Рады, как в 2014 году и тема сдохла. И вот опять по тому же сценарию.
« Останнє редагування: Вересня 14, 2018, 01:43:38 01:43 від Южанин »

Offline Ad Astra

• Ветеран форума

Согласно предлагаемым нормам, реклама в Украине переводится на государственный язык. Все зарегистрированные в стране организации и субъекты собственности изготовляют вывески и рекламные таблички исключительно на украинском.
Це - правильно.

Это правильно? А рекламу и вывески государство будет за свой счет выполнять или цеплять их на свои богодельни ? А ну переведи на украинский ADIDAS,REEBOK, SHELL и прочие торговые марки. И почему частному бизнесу дегенераты указывают как им продавать свой товар?

Вивчайте досвід Канади. Всі таблички, написи на товарах - двома державними мовами. Якщо установа державна, то гроші державні. А якщо приватна - то приватні.  Приватні бізнеси не звільнені від дотримання вимог законодавства.

У нас один государственный слава богу

Ну так ще простіше. Будуть написи одною мовою, а хто платить - я вже написала.

Offline bugaga

• Ветеран форума
[

Нет . СУП будет без дураков , так что не теряй времени и освободи СУП от своего присутствия.

Знаєте таку приказку простота хужє воровства. Це про вас. Якого біса ви позиціонуєте ботів як дурнів?

50 % відсотків його дописів "підтримую пана кота" це взагалі може бути його інший акаунт. "Розводят як котят"
« Останнє редагування: Вересня 14, 2018, 02:00:54 02:00 від bugaga »
ванька ерохин вон на веллбутрине вторую машину меняет, квартиру купил, бизнес завёл, а ты всё сидишь на своих сиозсах как сыч

Offline Южанин

• Ветеран форума
Будуть написи одною мовою, а хто платить - я вже написала.

Это вы про кого в третьем лице?

Offline bugaga

• Ветеран форума
Правильний формат розмови з шайкою котячих це як RG, і шана йому за час і натхнення, а ви наділяєте ботів людськими рисами.
« Останнє редагування: Вересня 14, 2018, 02:13:54 02:13 від bugaga »
ванька ерохин вон на веллбутрине вторую машину меняет, квартиру купил, бизнес завёл, а ты всё сидишь на своих сиозсах как сыч

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
Будуть написи одною мовою, а хто платить - я вже написала.

Это вы про кого в третьем лице?

Про приватні та державні установи.

У Вас дійсно з українською так погано?  :smilie5:

Offline Южанин

• Ветеран форума

У Вас дійсно з українською так погано?  :smilie5:

Достаточно что-бы понять,что вы в той стране гость , а я дома и потому Вам лучше не соваться в чужие для вас и опасные для Украины темы.

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
Насмішили :). Я якраз на Вашій стороні у цьому питанні у тому плані, що ескалювати це питання до виборів не потрібно.

Але що заважає імплементувати подібні речі після виборів і чому Ви та Вам подібні так цього боїтесь?

Нагадує мені ситуацію з кацапами в Прибалтиці у 90-х ...

Offline finli

• Ветеран форума
Цитувати
А ну переведи на украинский ADIDAS,REEBOK, SHELL и прочие торговые марки.

Торгові марки  не перекладаються..ніколи, на то вони і торгові марки - патентовані та захищені.
Торгова Марка Калінка-Малінка (тм) теж не буде перекладатись, і буде Вас зігрівати милозвучністю вашого  язика.

Зі Ви спецом видумуєте    складнощі  яких немає?

Offline finli

• Ветеран форума
І Ще одне. Я так зрозумів, що Ви Южаніне - прихильник Порошенко?
Так от.
Думаю для Вас буде сюрпризом, що Порошенко ще той "мовнюк, ідіот, та розколювач країни" і головним гаслом та слоганом його передвиборчої кампанії є :

АРМІЯ, МОВА, ВІРА, !   (розставлено у порядку важливості )

« Останнє редагування: Вересня 14, 2018, 12:01:37 12:01 від finli »

Offline esk

• Hero Member
Бігборд в райцентрі біля райадміністрації (фото здалеку, тому не якісно):

Russia delenda est.