Ну тобто ти нічого взагалі про смартфони не знаєш, але поради даєш ніби вумний.
Втім, як завжди.
Звiсно, не знаю, коли бiльше 10 рокiв... ремонт всiх марок, вiдстежую еволюцiю, е моделi вiд початку Nokii до найсучаснiшiх...
Але заводити тему в кут лише тим, що Яблоко - найкрутiше - це так приемно, бо круче Яблока... взагалi нiчого не мае.
Як на мене, ще й Samsung... можуть робити крутi гаджети - це не просто бренд, це iсторiя успiху, на вiдмiну вiд того ж того таки Яблока.
Взагалi, про що мова - хто кого переграе в гонцi нових моделей?..
Подобаеться тобi новий Ай Фон... - та й бери собi - менi яка справа., хто на що молиться.
Моя думка залишилася, як i була - гадже за 150 дол... то вже повноцiнний комп, яким би крутим вiн не був.
Копирсатися десять років в застарілому лайні по сто баксів — це не те саме, що знатися на смартфонах. З кожного смартфона з роздрібною ціною 1100 доларів Apple заробляє приблизно 200 доларів. І ти вважаєш, що ціна завищена?
Щодо самсунга — це дуже кумедно. Компанія, що крала на протязі всього життя, для тебе є історією успіху. Ну так і ти кради, теж успішним будеш.
https://www.vanityfair.com/news/business/2014/06/apple-samsung-smartphone-patent-warПочитай, там цікаво. І как Samsung вбила Pioneer, використовуючи вкрадені в неї технології, і як голова Samsung у вікно вилазив, коли полиція приходила по патентних справах, там багатсько. Дуже цікаво.
Apple створила перший масовий комп'ютер, перший масовий комп'ютер з вікнами, перший масовий комп'ютер з мишею, перший ноутбук сучасної компоновки (з трекпедом перед клавіатурою), перший масовий цифровий програвач, перший масовий смартфон, перший масовий планшет. Практично вся електроніка зараз виглядає саме так, якою її створила Apple.
А ти краще продовжуй копирсатися в лайні десятирічної давнини. Слєсарю — слєсарєво.