Автор Тема: Олег Сєнцов припиняє голодування  (Прочитано 537 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline черкащанка

• Hero Member
Олег Сєнцов припиняє голодування
« : Жовтня 05, 2018, 05:47:29 17:47 »

«Всем, кому это еще интересно!

В связи с критическим состоянием моего здоровья, а также начавшимися патологическими изменениями во внутренних органах, в самое ближайшее время ко мне запланировано применение принудительного питания. Мое мнение при этом уже не учитывается. Якобы я уже не в состоянии адекватно оценивать уровень здоровья и опасности ему грозящей. Насильственное кормление будет проводиться в рамках реанимационных мероприятий по спасению жизни пациента. В данных условиях я вынужден прекратить свою голодовку с завтрашнего дня, то есть с 6.10.18.

145 дней борьбы, минус 20 кг веса, плюс надорванный организм, но цель так и не достигнута. Я благодарен всем, кто поддерживал меня, и прошу прощения у тех, кого я подвел…

Слава Украине!», — пишет он в своем письме.

https://inforesist.org/pismo-sentsova-o-prekrashhenii-golodovki-proshu-proshheniya-u-teh-kogo-ya-podvel/

Offline черкащанка

• Hero Member
Re: Олег Сєнцов припиняє голодування
« Reply #1 : Жовтня 05, 2018, 05:48:58 17:48 »

Людмила Денісова
2 год ·

Олег Сенцов припинив голодування. Це означає, що він у критичному стані, практично за межею.

В РФ виключно словесно, без медичних довідок запевняли, що стан його здоров’я задовільний. Неправда. Вони б його тоді не «вмовляли» припинити голодування і постійно не тиснули б на політв'язня психологічно. З такими цілями, з такою силою волі, відданістю та щирою українською позицією людина не могла здатися.

Вихід з голодування. Цей процес ще складніший і страшніший, аніж саме голодування. І я глибоко переконана, що в РФ не забезпечують йому належний медичний супровід. Бо я і раніше вимагала надати йому висококваліфікованих спеціалістів, але Кремль цього не зробив.

Закликаю РФ зберегти життя українця! Я вимагаю, щоб йому надали найкращих незалежних медичних спеціалістів, які проведуть його повний медичний огляд. Я хочу бачити висновок про стан здоров’я Олега Сенцова. Окрім цього, саме фахові спеціалісти-дієтологи мають розробити схему виходу з голодування. Цих лікарів ми можемо привезти з України чи Європи.

Я вимагаю від РФ прискорити процес мого допуску до Олега Сенцова. Мені треба особисто пересвідчитися, що його життю зараз нічого не загрожує. Якщо треба, то я хоч сьогодні виїду до колонії в Лабитнангі.

Offline черкащанка

• Hero Member
« Reply #2 : Жовтня 05, 2018, 05:52:33 17:52 »
Дай Бог Олегу вийти нормально з голодування та зберегти залишки здоров'я.

Offline черкащанка

• Hero Member
« Reply #3 : Жовтня 05, 2018, 05:56:04 17:56 »
...а Хуйлу здохнуть самою страшною смертю :smilie9:

Offline черкащанка

• Hero Member
« Reply #4 : Жовтня 05, 2018, 06:10:54 18:10 »
На ФУПі просто вакханалія кацапської мразоти  в темі про Олега :smilie9:

https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1017350.30

Дуже показова гілка.

Offline черкащанка

• Hero Member
« Reply #5 : Жовтня 05, 2018, 06:20:47 18:20 »

«Естественно, Олег не хотел прекращать голодовку, это вынужденная мера», - подчеркнул его адвокат «Настоящему времени». Но, по его словам, украинец «не хотел быть "овощем", прикованным к кровати в реанимации». Сотрудники ФСИН дали Сенцову срок до конца недели, потребовав, чтобы тот прекратил голодовку, в противном случае «они бы из него сделали "овоща": приковали бы к кровати и начали принудительно кормить через трубку», - объяснил он. И добавил, что Сенцов «хочет избежать насильственных мер и того, чтобы его не накачали психотропными препаратами».

По словам адвоката, Сенцов подтвердил ему, что «у него начала распадаться печень». Также сильно забиты почки, «начались большие проблемы с желудком и кишечником», «началась ишемия сердца».

https://petrimazepa.com/olega_sencova_vynudili_prekratit_golodovku?utm_source=sendpulse&utm_medium=push&utm_campaign=7145625

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #6 : Жовтня 05, 2018, 07:41:29 19:41 »
«Всем, кому это еще интересно!

В связи с критическим состоянием моего здоровья, а также начавшимися патологическими изменениями во внутренних органах, в самое ближайшее время ко мне запланировано применение принудительного питания. Мое мнение при этом уже не учитывается. Якобы я уже не в состоянии адекватно оценивать уровень здоровья и опасности ему грозящей. Насильственное кормление будет проводиться в рамках реанимационных мероприятий по спасению жизни пациента. В данных условиях я вынужден прекратить свою голодовку с завтрашнего дня, то есть с 6.10.18.

145 дней борьбы, минус 20 кг веса, плюс надорванный организм, но цель так и не достигнута. Я благодарен всем, кто поддерживал меня, и прошу прощения у тех, кого я подвел…

Слава Украине!», — пишет он в своем письме.

https://inforesist.org/pismo-sentsova-o-prekrashhenii-golodovki-proshu-proshheniya-u-teh-kogo-ya-podvel/

Глупость какая, никого он не подвел.

Offline черкащанка

• Hero Member
« Reply #7 : Жовтня 05, 2018, 09:20:36 21:20 »
 :smilie2:

Offline черкащанка

• Hero Member
« Reply #8 : Жовтня 05, 2018, 09:25:48 21:25 »

Глупость какая, никого он не подвел.

Насправді, Олег своїм вчинком дуже багато зробив  для розголосу по світу стосовно долі українських політв'язнів.
Козломорді бєснуються, що він припинив голодування. Таки його спротив був для хуйла як шило в сраці.

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #9 : Жовтня 06, 2018, 03:57:50 15:57 »
Правильно, что прекратил. Этот Мощный Человечище с Силой Духа...и так сделал для всех больше, чем мог.  :smiley24:  :Prapor2: