Юридично - саме так. "3-й тур" - тодішня "народна" назва.
Це не тодішня "народна" назва, а термін активно поширюваний тоді ворожою російською пропагандою.
Я прописаний в Києві від народження й посьогодні.
Тоді чесно кажучи дивує як ви змогли проголосувати на переголосуванні другого туру. Бо відкріпних там я не пам'ятаю.(?? В тебе провал в пам"яті?) Верховний суд визнав їх одним з фактором фальсифікацій. Верховна Рада прийняла особливий закон - http://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2221-15 , згідно з яким отримати відкріпні було практично не можливо, а стаття 3 взагалі містила фразу:
При цьому зміни до списку виборців на підставі відкріпних посвідчень не вносяться.
Я особисто їздив в комісію на переголосування в Єнакієво від УНП, а перед тим прийшов за місцем прописки в Києві за відкріпним, де мені шиш замість нього дали, і сказали що ніяких відкріпних на переголосуванні не буде. І у нас на дільниці в Єнакієво я також не пам'ятаю щоб хтось голосував з відкріпними. Нічого не плутаєте?
В 2-му турі я голосував в Вінницькій обл., місто Калинівка. Там можна було тоді голосувати тільки в визначеній дільниці. Відкріпного тоді, здається, я не брав.( не пам"ятаю)
А от
в "3-му" турі - відкріпний я брав 100%- но. В дільничній комісії, в Києві, за місцем прописки.Там де я мав голосувати. Чи писали мені на відкріпному куди я їду і де це відкріпне я зареєструю - вже не пам"ятаю.
Але
пам"ятаю точно, що відкріпне мені дали легко і просто в дільничній комісії за моїм місцем прописки. А от зареєструвати його - там де збираєшся потім проголосувати - то можна було
тільки в окружній комісії де збирався голосувати.І голосувати - тільки в ній же, а не де попало, по всьому тамтешньому округу.
Я голосував тоді на центральній виборчій дільниці територіального округа №134 м. Первомайськ.
Ось є ресультати ЦВК, по всій Україні, по всіх областях, по виданих відкріпних посвідченнях. Їх було видано - 38653 штуки.http://www.cvk.gov.ua/pls/vp2004/wp0011........................
А той Закон, посилання на який ти привів, то
почитай його уважніше, він не про те, що ти кажеш.Цей закон був підписаний Кучмою 8 грудня 2004 року. Цей день і став тоді символічним і переможним. Був переможний салют над помаренчевим Майданом. Бо зразу є почали готуватись до переголосування.
Почитай там "Прикінцеві положення", і особливо 1-й пункт:
II. Прикінцеві положення 1. Цей Закон набирає чинності з дня його опублікування у
газеті "Голос України", яке відбувається не раніше дня офіційного
оприлюднення Закону України "Про внесення змін до Конституції
України" ( 2222-15 ), і втрачає чинність в день, наступний за днем
вступу на пост новообраного Президента України. ............
............
Президент України Л.КУЧМА
м. Київ, 8 грудня 2004 року
N 2221-IV ( посилиння - те що ти давав)