P.S. Я реально не можу сприймати Гордона після отих всіх його муток з "шаманством" в 90х-2000х рр.
Як тільки бачу його мордяку, так зразу думка включається - а це ж той пройтисвіт, що раніше лохів "цілителями" розводив.
І наступна - на чому ж він тепер нас пробує розвести ?
Та що там Гордон - пешка в великiй грi, де на кон ставиться життя людини.
В 1997 роцi я робив цикл програм про народну медицину, один з епiзодiв... зимали в Гiдропарку на Водохрещi.
Тодi Героем дня був типу цiлитель Юрiй Омельченко, який на своiв "лiках" - травяних вiдварах -швидко пiднявся.
Мафiя йому дала грошi, авто, навiть приватну охорону, аби дядя Юра... мiг вiдчувати себе спокiйно та впевненно.
Та коли пошли неприемнi новини, люди вiд голодування почали падати в обморок, а хворi на рак... взагалi помирати, крутий дядя Юра... раптом зник.
В 2000 року пройшла iнфа, що вiн став жертвою мiлiцiонерiв-перевертнiв, якi охотилися на буржуiв - грабували та вбивали багатiв - тiло нещасного цiлителя знайшли в Броварьському лiсi.
На тому його типу бiзнес й кiнчився - послiдовники та вiряни вчення Iванова... прикрили лавку - анi липова лiцензiя МОЗу, анi iнши понти... не врятували "Центр Омельченко" вiд краху...
От на таких саме Омельченках та Стефанiях, Кошпiровських та Чумаках, Вiтах, Петрах-пришельцях... й пiднявся Дiма Городон.
А що з того вийшло... ви самi добре бачiте...