Автор Тема: Кончіту шукають  (Прочитано 2067 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Южанин

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: Кончіту шукають
« Reply #30 : Січня 30, 2019, 03:37:55 15:37 »
Це жаргон правоохоронних органів.

Вот по жаргону . он как раз очень широкий. Но мы здесь обсуждаем манипуляцию с применением  жаргона , а дальше каждый понимай в меру своей фантазии. Тот же борцун не сказал , что в отношении 28 сотрудников НАБУ возбуждено уголовное дело , а они типа фигурируют в делах.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #31 : Січня 30, 2019, 04:37:59 16:37 »
Вот по жаргону . он как раз очень широкий. Но мы здесь обсуждаем манипуляцию с применением  жаргона , а дальше каждый понимай в меру своей фантазии. Тот же борцун не сказал , что в отношении 28 сотрудников НАБУ возбуждено уголовное дело , а они типа фигурируют в делах.
Ще раз:СЛОВО "ФІГУРАНТ" Є СИНОНІМОМ СЛОВА ПІДОЗРЮВАНИЙ,ВЖИВАЄТЬСЯ ТАКОЖ ЩОДО ОБВИНУВАЧЕНИХ.Вживання даного слова саме у такому розумінні є загальноприйнятим і загальновизнаним у правоохоронних органах

Offline _GP_

• Hero Member
« Reply #32 : Січня 30, 2019, 10:40:40 22:40 »
Ахаха  :smiley24:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #33 : Січня 30, 2019, 10:41:50 22:41 »
Клоун подав документы в ЦВК.
 :)

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #34 : Січня 30, 2019, 10:43:13 22:43 »
Ахаха  :smiley24:

:lol: Браво!
Шабунька та Сірожа Квартирний ідеально лягли під сюжет, я навіть не відразу зрозумів, що це фотошоп.
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
« Reply #35 : Січня 31, 2019, 10:15:29 10:15 »
Там вже і до його жінок добираються. Слідство запитає у жінок чи дійсно вони такі багаті?
А головне! треба запитати звідки? Де докази отримання таких грошей?
Хоча в мене мало віри, що у них вистачить хисту, професіоналізму та волі розкрутити цю справу до кінця.

Національне антикорупційне бюро України продовжує розслідувати справу про купівлю квартири в Києві народним депутатом від Блоку Петра Порошенка Сергієм Лещенком, сказав глава Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький 30 січня в інтерв'ю телеканалу ZIK.

"Прокурорами давалися неодноразово вказівки у цьому провадженні. На жаль, чомусь слідство не проявляє активності. Така вибірковість", – зазначив він.

На думку Холодницького, розслідування проводять "мляво".

"Зрештою, я думаю, слідство запитає, чи дійсно там такі багаті жінки, що можуть собі дозволити купити чоловікові квартиру", – сказав він.

Холодницький додав, що до завершення розслідування ще далеко.

"Крапка буде поставлена. Нехай не розслабляється, слідство має бути завершено, і має бути поставлена законна крапка. Я не виключаю, що може бути така ситуація, коли ми можемо розуміти, що є якась брехня, але у процесуальному плані ми не зможемо її довести", – заявив глава САП.
 Більше читайте тут: https://gordonua.com/ukr/news/politics/holodnitskij-krapku-u-spravi-pro-kvartiri-leshchenko-bude-postavlena-nehaj-ne-rozslabljajetsja-701534.html

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #36 : Січня 31, 2019, 01:20:08 13:20 »
"Зрештою, я думаю, слідство запитає, чи дійсно там такі багаті жінки, що можуть собі дозволити купити чоловікові квартиру", – сказав він.
Це натяк на те, що Кончiта... мало того, ще педераст, так ще й сутенер - поеднуе приемне з корисним?...
Ясен перец, що жiночки... добре знають, що треба язык за зубами держать...
Але де ж воно протекло - стiльки рокiв все було чудово, аж якийсь САП... почав яму Козлу рити...
Бiдний Кончiта  - треба на останнi грошi мiняти стать та в Бразилiю, де так багато дiких обезян.
 :smilie1: