Там вже і до його жінок добираються. Слідство запитає у жінок чи дійсно вони такі багаті?
А головне! треба запитати звідки? Де докази отримання таких грошей?
Хоча в мене мало віри, що у них вистачить хисту, професіоналізму та волі розкрутити цю справу до кінця.
Національне антикорупційне бюро України продовжує розслідувати справу про купівлю квартири в Києві народним депутатом від Блоку Петра Порошенка Сергієм Лещенком, сказав глава Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький 30 січня в інтерв'ю телеканалу ZIK.
"Прокурорами давалися неодноразово вказівки у цьому провадженні. На жаль, чомусь слідство не проявляє активності. Така вибірковість", – зазначив він.
На думку Холодницького, розслідування проводять "мляво".
"Зрештою, я думаю, слідство запитає, чи дійсно там такі багаті жінки, що можуть собі дозволити купити чоловікові квартиру", – сказав він.
Холодницький додав, що до завершення розслідування ще далеко.
"Крапка буде поставлена. Нехай не розслабляється, слідство має бути завершено, і має бути поставлена законна крапка. Я не виключаю, що може бути така ситуація, коли ми можемо розуміти, що є якась брехня, але у процесуальному плані ми не зможемо її довести", – заявив глава САП.
Більше читайте тут:
https://gordonua.com/ukr/news/politics/holodnitskij-krapku-u-spravi-pro-kvartiri-leshchenko-bude-postavlena-nehaj-ne-rozslabljajetsja-701534.html