Автор Тема: От кейс зрадофіла  (Прочитано 361 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline bugaga

• Ветеран форума
От кейс зрадофіла
« : Січня 30, 2019, 08:38:14 20:38 »
Близько 60 років, переміщена особа
В Донецьку голосувала за Ющенка в 2004
Голосувала за Пороха

Зараз
За Юлю не буде, коливається між новими абліччями
Смешко і Добродомов
ванька ерохин вон на веллбутрине вторую машину меняет, квартиру купил, бизнес завёл, а ты всё сидишь на своих сиозсах как сыч

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
Re: От кейс зрадофіла
« Reply #1 : Січня 30, 2019, 08:46:52 20:46 »
Близько 60 років, переміщена особа
В Донецьку голосувала за Ющенка в 2004
Голосувала за Пороха

Зараз
За Юлю не буде, коливається між новими абліччями
Смешко і Добродомов
Смєшко просто злодій та аферист. В кінці 90-х років, коли він очолював ГУР, обікрав Львівську Політехніку приблизно на 500 тис. гривень. Якщо цікаво, можу розповісти подробиці.
Добродомов - журнашлюшка з плеяди квартирооптимістів.
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline bugaga

• Ветеран форума
« Reply #2 : Січня 30, 2019, 09:00:27 21:00 »
Та мене цікавить як переагітувати більше.  Не впевнений що факти про смешко переагітують
ванька ерохин вон на веллбутрине вторую машину меняет, квартиру купил, бизнес завёл, а ты всё сидишь на своих сиозсах как сыч

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
« Reply #3 : Січня 30, 2019, 09:09:34 21:09 »
Добродомов пов*язан з Мудачуком.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #4 : Січня 30, 2019, 09:28:27 21:28 »
Це дебіл...
If you are going through hell, keep going.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #5 : Січня 30, 2019, 09:43:13 21:43 »
Якщо людина не має орієнтирів,мало знань-зазвичай помиляється. Головне- триматись орієнтирів і тоді помилка випливе і маючи мужність її визнаєш. Не кожному дані орієнтири.
 У мене мати росіянка але виросла тут. Мене ніхто не вчив,що я українець-  вирішив сам. Усвідомлення про відмінність між нами,як не анекдотично це звучить,пов'язане у пам'яті змалку зі словами батька матері(мабуть,сварилися):"Шел хахол,насрал на пол, шел кацап зубами хвать."І юнаком певний час дуже засмучувався,що у мене карі очі з жовтизною,а не чисто карі,як вичитав ,повинні бути у українця.У 18 років у середині 90-х був впевнений ,що війна між нами і кацапами неминуча. І чим дуже імпонує мені Порох- сміливим божевіллям в абсолютно програшній  ситуації. Як колишній пацан, цілком його розумію, що значить спокійно стояти перед юрбою гопників, спокійно розмовляти і забути про страх тут-і-зараз. Чого  це вартує і чим ризикуєш.
 І ще:сам я з північного сходу,тут патріоти рідкість-білі ворони,а в структурі,де я працював, мабуть,не біла ворона,а біла чупакабра,хоч і звичайних ніхто не бачив.
Я до того,що не треба людей надто вже жорстко судити.