Астішка, з тебе такий психолог, як з Фіми криптолог, з Бульки - ловелас, а з Медведки - аналіст (С) (він до цього часу думає, що Кадра і нік abg - одна особа
).
Мені відповідне тепло дарує уже надцять років мій чудовий чоловік, а Бульку, Медведку і Фімочку я чоловіками не вважаю і мій інтерес до них - як у дослідника до експонатів паноптикуму. Бо в реальному житті я ні з одним із них навіть, як кажуть, на одному полі не сіла б. Тому що вони слабкі і зашкварені непотребною поведінкою у різних аспектах їх віртуального і не тільки життя.
А оскільки ти вважаєш їх чоловіками, то ось тобі мій аналіз:
На фімочку не розраховуй. По-перше, імхо, ти йому ні в якому аспекті не цікава. По-друге ... але на цьому зупинимось поки, бо часу нема.
Булька колись, може, тобою цікавився, але вчасно зупинився, бо третє розлучення і роки чергової контрибуції вже не потягне. В останні роки він використовує тебе, щоб дістати мене. Наївний думає, що якщо буде всіляко тебе нахвалювати, то на мене це вплине
Ніби я не знаю, що собою представляє він і що представляєш ти
. Якось він нажерся, і коли я вчергове нагадала йому, що його рівень - це ти, він почав розмазувати соплі і освічуватися мені в коханні. ЛОЛ! Треба якось знайти ту унилу цитатку
Залишився лише медведка, який, імхо, має до тебе якісь почуття, бо носить для тебе воду і бореться з алканом Бандерівцем за твою поруганну честь
Давно йому кажу, щоб купував уже фіонітик і летів на крилах кохання робити пропозицію. Обіцяю на весілля прислати 100 баксів, якщо дасиш
, куди. Він заможний, розумний, такий же тонкій і звонкій, як і ти і буде тобі робити white dragons на регулярній основі. How exciting!
Хоча я думаю, що йому більше б підійшла розумна (і думаю, досить приваблива) Чок Кекс, але аналіст (С) Медведка ввважає, що вона чоловік
.
От так-то!