Просто не могла втриматися ... Ось зразу видно, в кого які цінності і чого варті їх слова.
Тільки відкрили модерацію, як ЮАР та Юкі, забувши про навіть умовні правила пристойності, позадирали спіднички і поперли на фуп "боротися"
Особливо смішно, як один із них почав "боротися", відкривши темку про покупку власного авто
Це не мій форум і я навіть не беру тут активної участі, але Гео б, певно, офігів. А може, уже і офігів. Імхо, Юкі втратив моральне право бути модератором тут.
Хоча я навіть і не здивуюсь, якщо і чупс сам задере спідничину і попре на фуп. Адже так він робив раніше.
ПС. Як аналітик, даю рекомендацію власникам: беручи до уваги статус кво на фупі та тренди, які спостерігаємо наразі, цей форум може стати більш популярним через декілька місяців.
За умови адекватної модерації, звичайно ж, та відкриття реєстрації адекватним юзерам.
Для інтелектуально недолугих, хто через природні обмеження не здатний зрозуміти мій посил, розжовую: на фупі давно пора було увести модерацію, але наразі спостерігаємо "пєрєгіби на мєстах", коли банять за кожне криве слово і суто по стуку. Також увели прогресивний бан, що дефакто поховало такий форум, як юаполітикс (пуф), коли за кожну наступну провину банять на довший час.
Уже на сьогодні на фупі читати нічого, правила виконуються вибірково (одних заперли у вільне, іншим можна створювати дебільні неполітичні теми на першій сторінці). Дехто з раніш активних просто боїться вже дописувати.
Якщо так буде продовжуватися довгий час, то фуп не буде популярним, а ті активні юзери, які робили його популярним, будуть шукати інші площадки.