Автор Тема: Об избирателях Зелемойского замолвлю словечко!  (Прочитано 1963 раз)

0 Користувачів і 8 Гостей дивляться цю тему.

Offline arrow

• Ветеран форума
Стабілизація. Проте 3% росту ВВП. З низької бази. Це мало, об'єктивно кажучи.
У чому маніпуляція? Цифри, докази будуть?

Маніпуляція, таваріщь, в струкрурі твого дописа: Порошенко "стабільність в районі плінтуса", клован Зю - пєрємєни, з позитивною аннотацією.

Offline Нельотчик

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
Вазєлін займає приблизно ту саму нішу, що й Тігіпко в 2010.
З креном на молодь, зрозуміло.
Схожа свиня на коня...
До 2004, Тигипко вообще был клоном Ющенко - молодой, образованный экономист
с прозападным уклоном. Я до последнего не верил, что Кучма поставил не на него,
а на Яныка.

Offline Нельотчик

• Hero Member
Маніпуляція, таваріщь, в струкрурі твого дописа: Порошенко "стабільність в районі плінтуса", клован Зю - пєрємєни, з позитивною аннотацією.
Тобто, ржати будемо як коні!

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Схожа свиня на коня...
До 2004, Тигипко вообще был клоном Ющенко - молодой, образованный экономист
с прозападным уклоном. Я до последнего не верил, что Кучма поставил не на него,
а на Яныка.
Скользкий тип, Сережа - явно над ним кто-то стоит...
Ладно, банки он скупает, как семечки... но как Патриот... надо же и Медиа помогать...
Почему Шустеру не дал 10 лямов зелени?..
Прям такие страшные бабосы для Серёжи?...
 :smilie7:

Offline palamars

• Full Member
lol. Так ця маніпуляция непогано працює. Коломойський геніально підсунув невдоволеним виборцям блискучу іграшку. Я в захваті, щиро кажучи.
Зеля може бути абсолютним нулем чи навіть мінусом. За нього проголосують більшість тих, хто не сприймає Пороха чи Юлю.

Offline finli

• Ветеран форума
lol. Так ця маніпуляция непогано працює. Коломойський геніально підсунув невдоволеним виборцям блискучу іграшку. Я в захваті, щиро кажучи.
Зеля може бути абсолютним нулем чи навіть мінусом. За нього проголосують більшість тих, хто не сприймає Пороха чи Юлю.

Ще краще працює ...нужний підрахунок під результат.
Але ж ми будемо чєсниє до кінця? Чи небудемо? :gigi: Как счітать ? По чесному, чи на справєдлівий результат?  :laugh:

Offline palamars

• Full Member
ВР будет еще хуже - не будет НФ и будет меньше БПП, есть риск реваншистского большинства в формате БЮТ + Опоблок + половина мажоритарного болота
Я про те ж міркую. Переможе Порох - отримає потужну опозицію в парламенті. Переможе Зеля - невизначеність.

Offline div

• Ветеран форума
Я про те ж міркую. Переможе Порох - отримає потужну опозицію в парламенті. Переможе Зеля - невизначеність.

Какую еще невызначеннисть?
Там все понятно - полный откат назад

Offline palamars

• Full Member
Какую еще невызначеннисть?
Там все понятно - полный откат назад
Цікаво, як можливий повній відкат, якщо повноваження Президента прописані у Коституції.
Капітулювати перед Х-лом? Не вийде, ВР не пропустить. Забрати Томос? Забрати безвіз? с4касувати децентралізацію?
Я ось вам скажу, Порох зараз приватизував фактично патріотичну повістку або, новомодним словом, дискурс.
І якщо ти не з Порохом, то ти не патріот і агент Х-ла.
Євробляхери - агенти Хуйла, фопи - агенти Хуйла, антикоррупціонери - агенти хуйла.
Це мені не подобається. Нехай краще буде Зеленський. Поруч з ним будуть агенти хуйла, олігархи, патріоти, коррупціонери, антикоррупціонери, ліберали, націоналісти. Жоден не матиме монополії на правду. А то народові щось сильної руки закотріло.

Offline finli

• Ветеран форума
Цитувати
Нехай краще буде Зеленський. Поруч з ним будуть агенти хуйла

Уявив британського чи штатівського виборця,  який здвигає подібні  сентенції  :laugh:

Offline palamars

• Full Member
Уявив британського чи штатівського виборця,  який здвигає подібні  сентенції  :laugh:
Штатівського виборця ми вже бачили )))

Offline div

• Ветеран форума
Цікаво, як можливий повній відкат, якщо повноваження Президента прописані у Коституції.
Капітулювати перед Х-лом? Не вийде, ВР не пропустить. Забрати Томос? Забрати безвіз? с4касувати децентралізацію?
Я ось вам скажу, Порох зараз приватизував фактично патріотичну повістку або, новомодним словом, дискурс.
Євробляхери - агенти Хуйла, фопи - агенти Хуйла, антикоррупціонери - агенти хуйла.
Це мені не подобається. Нехай краще буде Зеленський. Поруч з ним будуть агенти хуйла, олігархи, патріоти, коррупціонери, антикоррупціонери, ліберали, націоналісти. Жоден не матиме монополії на правду. А то народові щось сильної руки закотріло.

Каким образом он ее монополизировал? Он запрещает другим выступать с подобными тезисами? Не дает комуто выступать с более радикальной экономической программой? На ТВ цензура по поводу высказывания других кандидатов по поводу томоса?
До каких пор будут свое убожество списывать на происки мировой закулисы Порошенко?
Это президент заставляет всех других кандидатов задвигать ипические в своем долбоебизме тезисы по поводу цен на газ и коммуналки?

Offline div

• Ветеран форума
Це мені не подобається.
Нехай краще буде Зеленський. Поруч з ним будуть агенти хуйла, олігархи, патріоти, коррупціонери, антикоррупціонери, ліберали, націоналісти. Жоден не матиме монополії на правду. А то народові щось сильної руки закотріло.

Мне тоже, но от правды никуда не деться.

Offline finli

• Ветеран форума

Сподобався приклад?

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
Капітулювати перед Х-лом? Не вийде, ВР не пропустить.
:weep:
І чого це ВР не допустить? Бо Парасюка злякається?
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline finli

• Ветеран форума

І який висновок зробили?

Offline palamars

• Full Member
что за низкий старт?
подробнее
Ефект низької бази. Це коли в мне було 10 грн в гаманці, стало 20 грн. Ахрєненний рост в 100%. Або інакше: Моя з/п впала на 30%, потім виросла на 30%. Мене питають, чому незадоволений. Бо x*0.7*1.3=0.91x Тобто з/п впала на 9% від початкового рівня.
Але це лірика. Якщо за "дно" взяти рівань 2015-го року, то ми від нього не так вже й потожно відстрибнули.
Статистики за 2018-й рік не знайшов, проте якщо пан хоче графіки:
https://biz.liga.net/images/general/2018/07/04/20180704141725-4750.png
Цей темп зростання надто малий якщо врахувати позитивну світову кон'юктуру на сировину. Резервів для пришвидшення немає. Що ж буде, якщо ціни впадуть? Повториться 2008-й рік.
Отож, я представник малого бізнесу. Мене наїбали з євробляхами, наїбали з ПнВК, наїбали з дозволом на зброю, погрожують наїбати з ФОП. І нарешті за мій рахунок будуть рятувати бабусь-пенсів у разі чого. Не Президент, звичайно, але ж його команда, його фракція. А президент - в білому: томос, мова, віра!
Тепер моя черга наїбати цього президента.

Offline palamars

• Full Member
І який висновок зробили?
"От бачите - вибрали Трампа і нічого страшного не сталося" )))

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
Ефект низької бази. Це коли в мне було 10 грн в гаманці, стало 20 грн. Ахрєненний рост в 100%. Або інакше: Моя з/п впала на 30%, потім виросла на 30%. Мене питають, чому незадоволений. Бо x*0.7*1.3=0.91x Тобто з/п впала на 9% від початкового рівня.
Але це лірика. Якщо за "дно" взяти рівань 2015-го року, то ми від нього не так вже й потожно відстрибнули.
Статистики за 2018-й рік не знайшов, проте якщо пан хоче графіки:
https://biz.liga.net/images/general/2018/07/04/20180704141725-4750.png
Цей темп зростання надто малий якщо врахувати позитивну світову кон'юктуру на сировину. Резервів для пришвидшення немає. Що ж буде, якщо ціни впадуть? Повториться 2008-й рік.
Отож, я представник малого бізнесу. Мене наїбали з євробляхами, наїбали з ПнВК, наїбали з дозволом на зброю, погрожують наїбати з ФОП. І нарешті за мій рахунок будуть рятувати бабусь-пенсів у разі чого. Не Президент, звичайно, але ж його команда, його фракція. А президент - в білому: томос, мова, віра!
Ну ось і маємо Зеко-Мандюка на СУПі  :laugh:
Він думає, що в складі Кацапстану йому дозволять бляхи завозити і буде йому прастоє чілачєчєскає счастіє.
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline finli

• Ветеран форума
"От бачите - вибрали Трампа і нічого страшного не сталося" )))

стало гірше ...але нічого страшного

шикарний передвиборчий кейс   :laugh: 

Offline palamars

• Full Member
Ну ось і маємо Зеко-Мандюка на СУПі  :laugh:
Він думає, що в складі Кацапстану йому дозволять бляхи завозити і буде йому прастоє чілачєчєскає счастіє.
Гасло: "Хто як не Порох!" Відповідь: "Ніхто!"
А як же ми без Пороха через 5 років виживемо??? Хуйло неодмінно цим скористається і нападе! А хлопець так довго волав "Вовки, вовки!", що коли справді прийдуть вовки, його ніхто не послухає...
Нє, ну серйозно, якщо Кацапстан за 5 років не розвалиться, га? Як же будем без Пороха?

Offline arrow

• Ветеран форума

Слухай, гавно-чілавєк.
Я бачу, для тебе це все забави, можливі косяки від яких буде розгрібати хтось інший.
Адже того самого Зека багато хто так само "по приколу" обирав, або з інших шлункових мотивів.

Offline cynic

• Hero Member
Я не верю...?

(простите +18)

Я на рейтинги *УЙ КЛАЛ с я не знаю даже какого года.

Меня реально будут волновать реальный подсчет голосов в день выборов. это ЕДИНСТВЕННОЕ, где я буду хвататься за сердце.
:smiley24: рейтингами (реальними,для справи) нехай піклуються у штабах.І у добрих штабах їх проводять решулярно і не за 300 дольців і по районах і но тенденціях,адже з того випливає подальша стратегія.де треба підсилити,а де треба закрити справу і не відсвічуватися.Для манюпаса то як чергова порія коксу,що нічого крім прострації після закінчення дії не дає і пхає на нову. і більше нічого.тільки підрахунок реальних голосів повинен цікавити виборця.Правильний :smilie1:

Offline cynic

• Hero Member
Потужну? :smilie10: на арені тіж самі сили з тимиж самими шлунковими інстинктами і знанням "законів гри". А хто вирішить побузити-розумні самі прийдуть до думки попередників а навіжених завжди буде  скільки потрібно для драйву. Ми ж то вже проходили всі роки незалежності.

Offline finli

• Ветеран форума
Цитувати

Тобто Ви цілком усвідомлюєте, що свій гівняний вибір ви робите з метою помститися цій країні за утиски вас- як недооціненого бізнесмана?  :laugh:

Offline palamars

• Full Member
Слухай, гавно-чілавєк.
Я бачу, для тебе це все забави, можливі косяки від яких буде розгрібати хтось інший.
Адже того самого Зека багато хто так само "по приколу" обирав, або з інших шлункових мотивів.
Давайте будемо прогнозувати, розумний ви наш.
1) Порох виграє вибори президента. Цього замало, бо його противники візьмуть реванш на виборах парламентських. Резерву в Порошенка немає, він все що міг, вже зробив. Отож матимемо параліч влади, клинч Петі та Юлі, як 10 років тому. І знову вибори-перевибори по колу.
 2) Порох програє президентськи вибори, БПП й НФ частково розвалюються частково переходять в оппозицію. Уламки підбирають Садовий, Ляшко, Гриценко, Зе тощо. Створюється певна каша, щось булькає, щось вариться. Ситуація апріорі невизначена.

Хуйло не буде в цьому році перти на пролом, такий коштовний подарунок Пороху він не зробить.

Offline arrow

• Ветеран форума
Давайте будемо прогнозувати, розумний ви наш.
1) Порох виграє вибори президента. Цього замало, бо його противники візьмуть реванш на виборах парламентських. Резерву в Порошенка немає, він все що міг, вже зробив. Отож матимемо параліч влади, клинч Петі та Юлі, як 10 років тому. І знову вибори-перевибори по колу.
 2) Порох програє президентськи вибори, БПП й НФ частково розвалюються частково переходять в оппозицію. Уламки підбирають Садовий, Ляшко, Гриценко, Зе тощо. Створюється певна каша, щось булькає, щось вариться. Ситуація апріорі невизначена.

Хуйло не буде в цьому році перти на пролом, такий коштовний подарунок Пороху він не зробить.

Віднині мені глибоко пох, що тим там калякаєш.
Ти просто шлункове біо-сміття.

Offline palamars

• Full Member
Т з метою помститися цій країні
Ну якщо Порошенко й Ко в нас уособлюють країну, то саме так, нічого не поробиш.

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
Тобто Ви цілком усвідомлюєте, що свій гівняний вибір ви робите з метою помститися цій країні за утиски вас- як недооціненого бізнесмана?  :laugh:
Аргументація там абсолютно та сама, що і в Любрікантіса, навіть лексика трохи схожа.
Хоча може співпадіння  :laugh:

Offline finli

• Ветеран форума
Ну якщо Порошенко й Ко в нас уособлюють країну, то саме так, нічого не поробиш.

томос  безвіз  нато євроінтеграція.....нє?