Автор Тема: Аваков і нацсволота за ЮВТ  (Прочитано 276 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Shkarpetkin

• Newbie
  • *
  • Стать: Чоловіча
Аваков і нацсволота за ЮВТ
« : Березня 07, 2019, 02:02:54 02:02 »
це вже очевидно, заб'ю гілочку..
Ніяк не міг зрозуміти шо це мені так Фінікс лайном смердить, а воно он шо..
тягніть сюди все шо є на цю тему. Зараз в ФБ буде тьма матеріалу. Можливо молоді безробітні довбойоби з нацдружин і нацкорпусі і іншої нацкуйні почнуть думати головою і покинуть цю мусарську структуру яка може призвести до злочинів проти держави.
Як на мене , найнебезпечніша ситуація, це те що силові структури опинилися не по один бік інтересів України і народу.
RUSSIA MUST DIE!

Offline Южанин

• Ветеран форума
Re: Аваков і нацсволота за ЮВТ
« Reply #1 : Березня 07, 2019, 02:12:42 02:12 »
Выстраиваем логический ряд. "Свобода" такая же левацкая как и коммуняуи. Кремлевское Хуйло гЭбнявой коммуняка и левак построивший у себя фашистский квази совок .  На чьей стороне будет левацкая "Свобода"? Естественно на стороне левака-совка и помогать своим левакам в продвижении кремлевской шлюхи в Украине.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #2 : Березня 07, 2019, 02:13:27 02:13 »
Як на мене , найнебезпечніша ситуація, це те що силові структури опинилися не по один бік інтересів України і народу.

"Cкільки вовка (ментів) не годуй, а у ведмедя (ЗСУ) - товщий"(с) народна мудрість

Offline Южанин

• Ветеран форума
« Reply #3 : Березня 07, 2019, 02:20:23 02:20 »
"Народный фронт" в левачестве замечен не был , но мне кажется Аваков пытается вести свою "игру" используя свое служебное положение , а в этой части он потерял берега. МВД это не его личная гвардия на находящиеся на гос.службе сотрудники о чем Аваков подзабыл. Если должностное лицо не различает свое с государственным , но ему нечего делать на гос. службе ни при какой власти.

Offline Shkarpetkin

• Newbie
  • *
« Reply #4 : Березня 07, 2019, 02:29:28 02:29 »
Выстраиваем логический ряд. "Свобода" такая же левацкая как и коммуняуи. Кремлевское Хуйло гЭбнявой коммуняка и левак построивший у себя фашистский квази совок .  На чьей стороне будет левацкая "Свобода"? Естественно на стороне левака-совка и помогать своим левакам в продвижении кремлевской шлюхи в Украине.
Ващєто під нацсволотою я мав на увазі стада уйобків від нацкорпусу котрими лякають людей.. А ВО Свобода має зовсім інші функції, вони створені щоб робити лякалки для російського телебачення, я їх взагалі в розрахунок не беру.. Подивитися на одного полудурка Кошулинського , навіть не треба Ніцій і Фаріон витягувати на гору..
Свобода це фігня, хоча вони теж можуть дати пару сотень бойових одиниць в разі силового захоплення влади між першим і другим туром. Я знаю як тренуються аваківські хлопці. і знаю що там дуже багато людей на ставках.. Скажіть нахера платити тітушкам зарплатню якщо їх можна наймати як повій? А отож, їх готують для якось системної роботи, про яку ніхто не знає.
RUSSIA MUST DIE!