Автор Тема: коррупция для Украина полезна и необходима.  (Прочитано 1805 раз)

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
))

шутка.

правда не совсем

статья полностью  подтверждает то о чем я еще на ФУПе писал:

Аналітична стаття
Джон Лаф та Володимир Дубровський
Програма «Росія – Євразія» | Листопад 2018 року

Чи ефективні антикорупційні реформи в Україні?

https://www.chathamhouse.org/sites/default/files/publications/research/2019-03-05-AntiCorruptionUkrainian.pdf?fbclid=IwAR3kD3kK9FGCXZUoo4sLfoSKTSTx02j-V9Ld3aM6xOVBfUrPcOVu78DpcrU

тезисно:

Корупція є наслідком неефективного державного управління, а не його передумовою.

Зниження рівня корупції навряд чи вдасться досягти за допомогою самих лише
каральних заходів.  ( я в этом вопросе боле категоричен - карательные методы лишь усиливают коррупцию)

Найчастіше корупцію образно
називають «іржею», котра з голови до ніг вкрила держустанови, тому її необхідно зішкребти
залізною щіткою, тобто вжити жорстких заходів для покарання винних. Такий хід думок
передбачає, що чим вищий рівень посадовців, яких буде ув’язнено, тим менше буде корупції
та краще працюватимуть державні органи. Проте, навіть якби можливо було застосувати
покарання, щоб покласти край зловживанням чиновників усіх рівнів, немає жодної
гарантії, що це покращить роботу цих старих держустанов. Ситуація в деяких із них може
й погіршитися, оскільки позбавлені доступу до «годівниці» службовці втратять стимул для
виконання своїх посадових обов’язків.

....багато з того, що в країнах Заходу традиційно
вважається корупцією – наприклад, злиття бізнесу і влади, насправді є невід’ємною ознакою
порядку обмеженого доступу. За невдоволенням корупцією здебільшого стоїть фрустрація,
породжена обмеженнями, які нав’язує панівний режим, і прагненням їх подолати. Українці
можуть знайти вдалі приклади переходу від порядку обмеженого доступу до порядку
відкритого доступу в Західній Європі, щодо ж до Центральної Європи, то в цій частині світу
перехідний період іще не завершений, хоча результатів досягнуто вже доволі значних.
Подолання корупції цілком справедливо можна вважати побічною дією системних змін, без
яких цього досягти неможливо.
це шо за блядство??  (с) Ляшко

Кроме того, я думаю, что Карфагенцапстан должен быть разрушен.

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
Re: коррупция для Украина полезна и необходима.
« Reply #1 : Березня 07, 2019, 12:56:39 12:56 »
О, улюблена волинка кіяші. :weep:

А про якого типу корупцію мова?
Візантійська, венеційська, або англо-саксонська(представницька?
Mocsia delenda est

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #2 : Березня 07, 2019, 01:03:38 13:03 »
О, улюблена волинка кіяші. :weep:

А про якого типу корупцію мова?
Візантійська, венеційська, або англо-саксонська(представницька?

главное шоб он голосовал правильно :Prapor2:

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #3 : Березня 07, 2019, 02:24:13 14:24 »
Проблема не в коррупции. Проблема в трудовых книжках,  специалистах ІІ категории, трудовом советском законодательстве, кучах госпредприятий. .

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #4 : Березня 07, 2019, 02:26:10 14:26 »
Проблема в "бесплатной" медицине и образовании. Проблема в ЖЕКах и самая большая проблема в 40 миллинах совков которые нихера не понимают как живет Европа и Америка.

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #5 : Березня 07, 2019, 03:03:28 15:03 »
Проблема не в коррупции. Проблема в трудовых книжках,  специалистах ІІ категории, трудовом советском законодательстве, кучах госпредприятий. .
Проблема в "бесплатной" медицине и образовании. Проблема в ЖЕКах и самая большая проблема в 40 миллинах совков которые нихера не понимают как живет Европа и Америка.

:smiley24:

Offline Южанин

• Ветеран форума
« Reply #6 : Березня 07, 2019, 03:27:13 15:27 »
Не полезна , но где есть чиновник , там всегда есть коррупция , даже в самых благополучных в этом отношении странах.

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
« Reply #7 : Березня 07, 2019, 03:35:55 15:35 »
Не полезна , но где есть чиновник , там всегда есть коррупция , даже в самых благополучных в этом отношении странах.

Цитувати
Парадоксально, однак деякі форми корупції самого «обмеженого доступу» радше сприяють
економічному та суспільному розвитку, позаяк вони амортизують його ефект і, так би
мовити, змащують систему «знизу». За радянських часів бартерний обмін дещо пом’якшував
недоліки планової економіки, без цього економічна система СРСР була б недієздатна.6 У
сучасній Україні корупція лишається важливим фактором, що забезпечує функціонування
дуже неефективного державного апарату та економіки. Утім, побічною дією такого
пом’якшення стає укорінення неформальних практик, які зрештою буде важко викорінити.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #8 : Березня 07, 2019, 04:03:26 16:03 »
Кіяшаятебепосилаюнахуй. :Ganba:
Статтю не читав.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Старий

• Hero Member
« Reply #9 : Березня 07, 2019, 06:03:10 18:03 »
Корупція це нецікаво, так, напівзаходи.
Давай вже про газенвагени для пенсів та про виправдання кріпацтва чи шо. :smiley16:
Ну можна ще за продаж дітей манюпаса на органи.
Теж неабиякий внесок до бюджету. :smilie1:

Offline Nora

• Hero Member
« Reply #10 : Березня 07, 2019, 06:46:55 18:46 »

kievlyanin пропонує нам назавжди залишитися в системі "обмеженого доступу", і навіть не рипатися

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
« Reply #11 : Березня 07, 2019, 06:52:32 18:52 »
kievlyanin пропонує нам назавжди залишитися в системі "обмеженого доступу", і навіть не рипатися

Нет

Наоборот.

Но для этого надо не Набу всякие устраивать а открывать рынок земли.. Приватизацию проводить.. Вводить платную частную медицину и образование.

А без этого силовая борьба с коррупцией лиш укрепляет текущую систему ограниченного доступа

Offline Nora

• Hero Member
« Reply #12 : Березня 07, 2019, 07:59:36 19:59 »
Нет

Наоборот.

Но для этого надо не Набу всякие устраивать а открывать рынок земли.. Приватизацию проводить.. Вводить платную частную медицину и образование.

А без этого силовая борьба с коррупцией лиш укрепляет текущую систему ограниченного доступа
А кто из "патронов" заинтересован вотэтовот все правильное делать? А если их настойчиво "перетрахивать"(с), то есть шанс, что и до них дойдет то, что на Западе сто лет назад дошло. Т.е., что открытый доступ экономически эффективнее в итоге.

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
« Reply #13 : Березня 07, 2019, 08:05:55 20:05 »
А кто из "патронов" заинтересован вотэтовот все правильное делать? А если их настойчиво "перетрахивать"(с), то есть шанс, что и до них дойдет то, что на Западе сто лет назад дошло. Т.е., что открытый доступ экономически эффективнее в итоге.

На западе до народа дошло.

Буржуазные революции с требованием экономических свобод.

В Украине такого не ыло.. Тарод тупой и даже прогрессивная майданная общественность не выдвигала в ходе многочисленных протестов и революций никаких требований относительно экономических свобод

Ни разу.

А только это ведёт к государству с системой открытого до тупа.

Украинский народ наоборот!!! Сам!!! Выступает за принципы на которых основывается государство ограниченного доступа.

Пример с айтишниками вам.. Разные ставки налогов в зависимости от сословия.. От профессии... Это элемент систем ограниченного доступа

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
« Reply #14 : Березня 07, 2019, 09:43:10 21:43 »
На западе до народа дошло.

Буржуазные революции с требованием экономических свобод.

В Украине такого не ыло.. Тарод тупой и даже прогрессивная майданная общественность не выдвигала в ходе многочисленных протестов и революций никаких требований относительно экономических свобод

Ни разу.

А только это ведёт к государству с системой открытого до тупа.

Украинский народ наоборот!!! Сам!!! Выступает за принципы на которых основывается государство ограниченного доступа.

Пример с айтишниками вам.. Разные ставки налогов в зависимости от сословия.. От профессии... Это элемент систем ограниченного доступа

Кияшою оволоділа нова ідея... :pooh: І програмерів, про яких за часів буржуазних революцій ніхто й слухом не чув, записав в систему.
Може та ситема вже негодна? Все тече, все міняється. Міняється життя, міняються його рамки, з"явлється щось нове, міняються й системи. :smilie8:

Offline ska

• Hero Member
« Reply #15 : Березня 07, 2019, 10:01:56 22:01 »
Подкину провокационную идею базовый безусловный налог для граждан, фиксированный и одинаковый для всех, вместо всех подоходных и прочих. Гражданин значит плати определенную сумму вне зависимости от доходов. К чему это приведет?

Online div

• Ветеран форума
« Reply #16 : Березня 07, 2019, 10:16:02 22:16 »
Подкину провокационную идею базовый безусловный налог для граждан, фиксированный и одинаковый для всех, вместо всех подоходных и прочих. Гражданин значит плати определенную сумму вне зависимости от доходов. К чему это приведет?

К очередной вони среди зубожилых

Offline Южанин

• Ветеран форума
« Reply #17 : Березня 07, 2019, 10:37:33 22:37 »

Мир в свете роботизации переходит на безусловный доход , что ебанутому  Марксу и не снилось в его ебанутой левацкой теории "забрать и поделить" . А Вы предлагаете ввести налог на жизнь.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #18 : Березня 07, 2019, 10:45:48 22:45 »
Призведе до того, що або багатий буде платити мало - або бідний буде віддавати все. А скоріш - й те й інше відразу  :gigi:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #19 : Березня 07, 2019, 10:47:00 22:47 »
Мир в свете роботизации переходит на безусловный доход веде себе як зграя кролів

Online div

• Ветеран форума
« Reply #20 : Березня 07, 2019, 11:00:56 23:00 »

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
« Reply #21 : Березня 07, 2019, 11:11:40 23:11 »
Мир в свете роботизации переходит на безусловный доход , что ебанутому  Марксу и не снилось в его ебанутой левацкой теории "забрать и поделить" . А Вы предлагаете ввести налог на жизнь.

безусвлоный доход - влажные мечты посткоммуняк и недобитых социков

провалился где его попытались ввести

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #22 : Березня 07, 2019, 11:15:36 23:15 »
мне на данном этапе покуй коррупция
на данном этапе надо уничтожить тех используя любой предлог ложит страну под хуйла
всех этих бородатых теть и притул

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #23 : Березня 08, 2019, 12:51:10 00:51 »
мне на данном этапе покуй коррупция
на данном этапе надо уничтожить тех используя любой предлог ложит страну под хуйла
всех этих бородатых теть и притул

это да. с одной стороны популисты с другой усские. между молотом и наковальней.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #24 : Березня 08, 2019, 12:55:33 00:55 »
когда умрет коррупция и налоги станут европейскими зрадайопы буду массово прыгать из окон

Offline kievlyanin

• Ветеран форума

Offline Sazan

• Full Member
« Reply #26 : Березня 12, 2019, 08:47:01 08:47 »
Киевлянин прав.
У нас государство держится за счет коррупции.
Так построена система. “Спасибо” кучме. Кумовство, ты мне я тебе, порешаем вопрос, занести куда надо. За счет этого работают гос. институции.
Борьбой с коррупцией можно завалить и государство.
Кацапы это прекрасно понимают и подпитывают наших антикоррупционеров. Отсюда и квартиры в Киеве, и гонорары в сбербанке. Там, где, под давлением антикоррупционеров, начиналась реальная борьба, система оказывала бешенное сопротивление. Банковская сфера, медицина, нефтегаз. Гонтареву сожрали, Cупрун жрут, Коболева почти сожрали. Антикоррупционеры добрались до армии. Хотят и армию завалить.
И как апофеоз пытаются сожрать Пороха.
Системе лучше завалить государство и сдаться хуйлу только бы ничего не менялось.
Бороться с системой не стоит. Она со временем сама сгниет, нужно только аккуратно и точечно подрезать корешки. 
Приватизация всех гос. предприятий, хоть какой нибудь, для начала рынок земли с контролем и ограничениями, которые постепенно снимать.
Если Порох справится с этой задачей, ему будут памятники ставить.

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
« Reply #27 : Березня 12, 2019, 09:08:25 09:08 »

Так построена система. “Спасибо” кучме. Кумовство, ты мне я тебе, порешаем вопрос, занести куда надо. За счет этого работают гос. институции.

я считаю кучму великим президентом.. но даже его талантов не хватит чтобы построить эту систему.. он физически на это неспособен.

он не строил ее!! он ее возглавил ..

она всегда была! ..он ее ввел в рамки государстовстроения а не противостояния государству и благодаря этому государство состоялось и прожило аж 25 лет.

он не мистер зло в этой истории - он мистер адекват . .который не упал в обморок не закатил глаза в истерике .. не умыл руки а нашел эффективное применение этому пиздецу .. только и всего.

Offline Sazan

• Full Member
« Reply #28 : Березня 12, 2019, 09:19:22 09:19 »
я считаю кучму великим президентом.. но даже его талантов не хватит чтобы построить эту систему.. он физически на это неспособен.

он не строил ее!! он ее возглавил ..

она всегда была! ..он ее ввел в рамки государстовстроения а не противостояния государству и благодаря этому государство состоялось и прожило аж 25 лет.

он не мистер зло в этой истории - он мистер адекват . .который не упал в обморок не закатил глаза в истерике .. не умыл руки а нашел эффективное применение этому пиздецу .. только и всего.
Это не добро и не зло, это объективная реальность.
Возможно в то время и при тех условиях других вариантов просто не было.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #29 : Березня 12, 2019, 09:37:48 09:37 »
Кияша!
Ти був у сучасному МРЕВ?

Я був. Там прибрали корупцію.
Це не можна словами передати, як стало гарно.

І це при тому, що раніше я в чергах не стояв, були люди які швидко все вирішували.
Повір, зараз і без рєшал виходить швидше.

:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: