Автор Тема: Пригадала одну розмову.  (Прочитано 813 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Offline Дрейк

• Ветеран форума
  • Всем недовольным можно идти жаловаться на ФУП
Пригадала одну розмову.
« : Березня 10, 2019, 03:09:45 15:09 »
У зв"язку з тим що відбулося вчора у Черкасах пригадалась одна розмова що відбулася ще влітку. Тоді я цій бесіді не придала особого значення , бо була не дуже впевнена в розумових здібностях співрозмовника.  Цій хлопець служить в поліції ще з першого набору. Знаєте що він мені заявив на питання за кого він буде голосувати на виборах Президента? Він заявив що він, як поліцейський не має права голосувати і з ними була проведена бесіда з цього приводу.  Я звісна покрутила пальцем біля скроні і пояснила що ні хто не має права йому як громадянину заборонити голосувати, та і забула про цю розмову. А ось вчора пригадала.  Та може він і не такий дурний і їм там у поліції дійсно таке говорили. Я вже нічому не здивуюсь.
Я ведьма а Feral Catмой фамильяр )))

Offline Южанин

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: Пригадала одну розмову.
« Reply #1 : Березня 10, 2019, 03:16:35 15:16 »
А я долго не мог понять , кого мне напоминают эти нацжены? И только сейчас понял , что это те же "желтые жилеты" в Париже. Совершенно та же кремлевская тактика.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #2 : Березня 10, 2019, 03:35:53 15:35 »
У зв"язку з тим що відбулося вчора у Черкасах пригадалась одна розмова що відбулася ще влітку. Тоді я цій бесіді не придала особого значення , бо була не дуже впевнена в розумових здібностях співрозмовника.  Цій хлопець служить в поліції ще з першого набору. Знаєте що він мені заявив на питання за кого він буде голосувати на виборах Президента? Він заявив що він, як поліцейський не має права голосувати і з ними була проведена бесіда з цього приводу.  Я звісна покрутила пальцем біля скроні і пояснила що ні хто не має права йому як громадянину заборонити голосувати, та і забула про цю розмову. А ось вчора пригадала.  Та може він і не такий дурний і їм там у поліції дійсно таке говорили. Я вже нічому не здивуюсь.
З них вимагають не розмовляти з цивільними на політичні теми, це так він від відповіді ухилився.

Offline BlackCat

• Ветеран форума
« Reply #3 : Березня 10, 2019, 03:49:44 15:49 »
Він заявив що він, як поліцейський не має права голосувати і з ними була проведена бесіда з цього приводу.  Я звісна покрутила пальцем біля скроні і пояснила що ні хто не має права йому як громадянину заборонити голосувати, та і забула про цю розмову.

Яким чином заборонили - виключили з реєстру виборців чи до кожного поліцейського приставлять ще одного, щоб перший не зміг проголосувати?

Offline Надин

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
« Reply #4 : Березня 10, 2019, 04:13:21 16:13 »
Яким чином заборонили - виключили з реєстру виборців чи до кожного поліцейського приставлять ще одного, щоб перший не зміг проголосувати?
ну технически это несложно - полицейские заступают на суточное дежурство и их просто не отпускают голосовать. открепительных никто не брал, т.к. или времени нет бо дежурства, или распределение на участки накануне и никто не знал

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #5 : Березня 10, 2019, 04:24:44 16:24 »
ну технически это несложно - полицейские заступают на суточное дежурство и их просто не отпускают голосовать. открепительных никто не брал, т.к. или времени нет бо дежурства, или распределение на участки накануне и никто не знал
Та нема такої куйні, хтось розумний  з поліції  хай підніме, то мало керівництвау не буде.

Offline LSD

• Sr. Member
« Reply #6 : Березня 10, 2019, 05:17:11 17:17 »
А я долго не мог понять , кого мне напоминают эти нацжены? И только сейчас понял , что это те же "желтые жилеты" в Париже. Совершенно та же кремлевская тактика.
І я про це думав
“Не потоком шумних і галасливих фраз, а тихою, невтомною працею любіть Україну!” Андрей Шептицький

Offline Южанин

• Ветеран форума
« Reply #7 : Березня 10, 2019, 05:24:11 17:24 »
открепительных никто не брал, т.к. или времени нет бо дежурства, или распределение на участки накануне и никто не знал

Вообще-то открепительных талонов у нас уже давно нет.

Offline Надин

• Ветеран форума
« Reply #8 : Березня 11, 2019, 12:36:23 00:36 »
Вообще-то открепительных талонов у нас уже давно нет.
возможно, не точно выразилась, но возможность голосовать не по месту регистрации есть, надо лишь ранее озаботиться

Offline Надин

• Ветеран форума
« Reply #9 : Березня 11, 2019, 12:38:49 00:38 »
Та нема такої куйні, хтось розумний  з поліції  хай підніме, то мало керівництвау не буде.
какой хай? о том, что в усиленном режиме на выборах работают? а как полиции по-другому работать? или что нельзя покидать место дежурства?

Offline Южанин

• Ветеран форума
« Reply #10 : Березня 11, 2019, 12:53:49 00:53 »
возможно, не точно выразилась, но возможность голосовать не по месту регистрации есть, надо лишь ранее озаботиться

Такая возможность есть , но нужно что-бы предварительно твою фамилию в реестре перебросили из Вашего участка на участок предполагаемого голосования. И это возможно один раз и заранее. Дополнительных списков  уже тоже нет. И в в списке того участка вы будете распечатаны. Любимая технология фальсификаторов "печенье", в Украине уж не возможна.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #11 : Березня 11, 2019, 06:11:58 06:11 »
какой хай? о том, что в усиленном режиме на выборах работают? а как полиции по-другому работать? или что нельзя покидать место дежурства?
Хай, що порушують виборчі права, кримінальну справу порушать відразу же, до порушень виборчого законодавства увага серйозна. Це потім закриють, а до того крові поп'ють.
Можна з відома начальника, він і повинен сам організувати заміни,  за можливості виїзд о/с на виборчі дільниці. Нічого складного в організації нема.

Offline Надин

• Ветеран форума
« Reply #12 : Березня 11, 2019, 01:10:54 13:10 »
Такая возможность есть , но нужно что-бы предварительно твою фамилию в реестре перебросили из Вашего участка на участок предполагаемого голосования. И это возможно один раз и заранее. Дополнительных списков  уже тоже нет. И в в списке того участка вы будете распечатаны. Любимая технология фальсификаторов "печенье", в Украине уж не возможна.
а, ну тогда тем более - заранее никто из сотрудников не знает где кто будет. Ну может в разных там Киевах, то да, читала у Мартина Бреста еще давненько что какие-то заявы там писать будут, но с ними понятно. а вот остальные пересичные в ибенях будут стоять там где скажут и очень малый %% из них что-то там про переброс писать писал, ну и съездить по месту регистрации тоже проблема может быть.