0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.
У мене склалося враження, що у зеленського мережа підкупу не гірше воної була зорганізована. Не може стільки народу одночасно з розуму зійти. Це подібно на якусь мережеву аркаду. Типу "синього кита".
Вони на стільки ідеально проведені що хоч в рамку і на стіну вішай. Щось тут не те. От чую що десь собака порилась, а де не можу зрозуміти.
Мені ДУЖЕ цікаві вибори в ООС...особливо на нулі...
У мене після даних по дільницях на фронті ота сама істеріка з соплями і почалася. До цього якось трималась хоч і зубна емаль на вечерю уся пішла.
Ви не вірите що там стільки за ЗеАле ж військові захищають Україну а не ПорохаА у Україна як проголосувала?
Выборы 2009-2010 года по исполнению тоже были идеальными и выборы 2014 года , отбросив фон на котором они проходили , тоже.
Не вірю у вибори НА ВІЙНІ під снарядами. От, йоптвоюмать, не вірю! І піздєц. Як були проведено вибори там...я не знаю. НІЯК, мабуть. Тільки на третій лініі можливо провести вибори. І то серед штабістів. Мгм?
А мне интересно, что планировалось под цвк с завозом титушек, сооружением сцены и быстрым ретированием.Какой был сценарий и что пошло не так
Видимо это были не Люлины кадры, а клоуновские
Не знаю конечно, но слышал как рассказывали что возили типа бойцов на спецучастки посменно