Автор Тема: І все одно щось з цими виборами не те  (Прочитано 5300 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
Re: І все одно щось з цими виборами не те
« Reply #60 : Квітня 01, 2019, 11:19:01 23:19 »
не то?? да я в ахуе ... впервые с 2007 ... да не то ..
це шо за блядство??  (с) Ляшко

Кроме того, я думаю, что Карфагенцапстан должен быть разрушен.

Offline BlackCat

• Ветеран форума
Re: І все одно щось з цими виборами нете
« Reply #61 : Квітня 01, 2019, 11:38:56 23:38 »
Сама про це думаю. І мережа ця серед молоді та студентства. Дуже була здивована, коли онук сказав, що у них у групі є такі, що будуть спостерігачами від Зеленського. Питаю чому, як він на них надибав? Онук сам нічого не розуміє. Наврядчи студент задарма піде спостерігачем.

Припустимо. А що заважає студенту взяти гроші і проголосувати на свій розсуд? Можна було зайти в штаб БЮТ і ще там поцікавитись, чи не роздають часом 100-200 грн. за голос.

Offline serginio

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #62 : Квітня 01, 2019, 11:45:45 23:45 »
На самом деле все проще - голосовали вотэтивот противсех_старых_политиков, а ваЗелиновские взяли за основу не политтехнологии, а продажи, маркетинг в инстограме, все эти зафлешмобимся и заселфимся, когда продают красивую картинку и выдают желаемое как возможное. Посмотрите вокруг - вве втыкают фтилмфон, мыслят статусами и картинками, вот ваЗелин это и заюзал. Разговаривала с дочкой, рассуждали почему так - по ее наблюдениям все, кто ей попался заЗе это как раз желающие перемен, и это студики и начинающие взрослую жизнь, максисум возрвст 30+. И они мотивацию свою сформулировать могут вполне четко и она понятно, другой вопрос что они не думают над реализацией, они понимают что огород надо вскопать, но взяли коктельную палрчку для этого, потому что видяшечка на ютубчике сказала "мася, эро тренд, будь на стиле"

Нет никакой конспирологии - пройоп Пороха в коммуникации с людями, исполнители а не креативщики в команде, ну и талант Бени продать фраерам шоугодно.

Да, на примере нашего округа знаю что йулины штабные, часть, работали на Зе, думаю и часть БПП также, обеспечили присутствие Зе, но погоды они не сделали. Беня поставил на агрессивные продажи и маркетологов, а не старых зажравшихся политтехнологов. И получил свое, увы...

Сейчвс рулят продажи

ну шо їх 30% в країні?

Offline Vogel

• Sr. Member
« Reply #63 : Квітня 01, 2019, 11:52:15 23:52 »
Трохи здивував низький відсоток Кошулинського порівняно з усякими ляшками/смєшками

Offline cynic

• Hero Member
Re: І все одно щось з цими виборами нете
« Reply #64 : Квітня 01, 2019, 11:52:50 23:52 »
У мене склалося враження, що у зеленського мережа підкупу не гірше воної була зорганізована. Не може стільки народу одночасно з розуму зійти. Це подібно на якусь мережеву аркаду. Типу "синього кита".
не шукайте конспірацій,дивини і ще якоїсь чортівні.Все на диво примітивно просто.Влада була просто не готова(а як вона може бути готова коли в америці ніби ті,що зуби зїли на пропаганді виявилися не готові до парашиних тролів і вкидів) до МОГУТНЬОЇ як фінансово так і по площі всеохоплення мозгів населення пропагандою простоюі зрозумілою для ЛЮБОГО манюпаса.заїточеною на розбурхання тих рис характеру,що і дає зріст ненависті до предмету пропаганди та бажання помститися за всяку ціну.Це лилося ПЕЗПЕРЕШКОДНО Тдень і ніч з ваших екранів,токшоу,засідань "експертів" і тведучих,працюючих виключно на негатив.А потім готовій масі підкинули "альтернативу",причому пождертвували навіть своїх,щоб вже точно виконати завдання.
 Ми живемо в час просто астрономічних (величезних по обсягу і впливу)змін методів впливу на свідомість індивіда.І хто почав першим окучувати то,той і отримав виграшний білет.Ми бачимо то на багатьох театрах дій,де інфовійна стає основною,а решта просто підчищають що залишилося.наші до того не готові ,бо любителі і звикли діяти дідівськими методами.А тиск на психіку росте і міняється щодня з виникненням нових технологій і відпрацювання методик .
 тому панове звикайте,до нових умов і міняйте свої параметри оцінок ситуації. Звикнете ,зникнуть шок і не розуміння щосі стало.
   другий тур фактично формальність.З розумінням цього треба сідати за організацію нової партії на дошці.

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
« Reply #65 : Квітня 01, 2019, 11:53:08 23:53 »
Трохи здивував низький відсоток Кошулинського порівняно з усякими ляшками/смєшками

потому что коммунизм надоел

це шо за блядство??  (с) Ляшко

Кроме того, я думаю, что Карфагенцапстан должен быть разрушен.

Offline Надин

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
« Reply #66 : Квітня 01, 2019, 11:56:21 23:56 »
ну шо їх 30% в країні?
ну к примеру им примкнули и 40+, которые тоже "устали ждать", таки старые технологии с палатками и раздачами газеток уже не работают, а петин штаб пошел на выборы со старым сценарием..

вот вам пример избирателей ваЗелина - это Киев еслишо, все как сейчас положено у продвинутых: телочка в автивочке, очечки имиджевые, губки сложены, она уже из себя представляет, в ее понимании, очень и очень, ну и опять же - в инстограме щас это у всех, она в тренде

Offline Sazan

• Full Member
« Reply #67 : Квітня 01, 2019, 11:59:10 23:59 »
ну шо їх 30% в країні?
Там не тільки діти, є і бізнес, і держслужбовці, і бюджетники, і відверті вороги і полуватнікі, і укропівці, кого там тільки нема.
Сьогодня цікавився. Для мене це шок.
Це пздц

Offline ruthene

• Ветеран форума
« Reply #68 : Квітня 02, 2019, 12:03:30 00:03 »
Чесно кажучи, цей дегенерат - найлегший суперник для Петра.

Пан має рацію  :smiley24:

Offline cynic

• Hero Member
« Reply #69 : Квітня 02, 2019, 12:04:01 00:04 »
На самом деле все проще - голосовали вотэтивот противсех_старых_политиков, а ваЗелиновские взяли за основу не политтехнологии, а продажи, маркетинг в инстограме, все эти зафлешмобимся и заселфимся, когда продают красивую картинку и выдают желаемое как возможное. Посмотрите вокруг - вве втыкают фтилмфон, мыслят статусами и картинками, вот ваЗелин это и заюзал. Разговаривала с дочкой, рассуждали почему так - по ее наблюдениям все, кто ей попался заЗе это как раз желающие перемен, и это студики и начинающие взрослую жизнь, максисум возрвст 30+. И они мотивацию свою сформулировать могут вполне четко и она понятно, другой вопрос что они не думают над реализацией, они понимают что огород надо вскопать, но взяли коктельную палрчку для этого, потому что видяшечка на ютубчике сказала "мася, эро тренд, будь на стиле"

Нет никакой конспирологии - пройоп Пороха в коммуникации с людями, исполнители а не креативщики в команде, ну и талант Бени продать фраерам шоугодно.

Да, на примере нашего округа знаю что йулины штабные, часть, работали на Зе, думаю и часть БПП также, обеспечили присутствие Зе, но погоды они не сделали. Беня поставил на агрессивные продажи и маркетологов, а не старых зажравшихся политтехнологов. И получил свое, увы...

Сейчвс рулят продажи
все правильно.Шалений пропагандиський тиск на всіх і використання сучасних технологій і підходу воласне до молодого покоління.Причому без пояснення їм що реально стоїьть за цим,а просто-це модно,це сучасно і давайте поробуєм.І такий всеосяжний натиск просто розбив тих хто працює по старинці.Причому то пішло прямо з кремля (умовно),бо було використано на американських виборах 16 року,пробувалося на німецьких,французьких  з різним успіхом.тепер то каци розширюють на всяк протестні рухи,де основним рушієм є власне молодь.Бо вона реагуєж на зовнішні обриси-модно,сучасно,передово,але не пробує зрозуміоти суті дії ,бо то їх не цікавить,а старші товариші на тому і збивають капітал.А потім просто кидають тих статистів як використаний гандон.До слідуючого разу і з новими молодими (слідуючими покліннями) "засобами виробництва".

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Камінці чудові, різнокольорові
« Reply #70 : Квітня 02, 2019, 12:07:18 00:07 »
Надін, запропонуйте їй купити квиток на літак і сісти на місце пілота, щоби цим літаком управляти. Щоби зрозуміла, що президенство - це не просто няшки, а управління складною державою. І на ходу цьому не вчаться. А вчаться цьому займаючись довго політикою.
Якось так.

Offline pin2

• Hero Member
« Reply #71 : Квітня 02, 2019, 12:09:38 00:09 »
От скажіть мені , де вони, ті фанати Зеленського? Я жодного не знаю зі свого оточення, тільки двох бачив у фб колишніх знайомих... І так всі - кого не спитаю, всі віднікуються. У вас в когось є знайомий живий прихильник його?

Offline Надин

• Ветеран форума
« Reply #72 : Квітня 02, 2019, 12:10:01 00:10 »
Там не тільки діти, є і бізнес, і держслужбовці, і бюджетники, і відверті вороги і полуватнікі, і укропівці, кого там тільки нема.
Це пздц
совершенно верно. это надо осознать и принять, и работать с этим

Offline cynic

• Hero Member
« Reply #73 : Квітня 02, 2019, 12:12:10 00:12 »
Це пздц
бо окучування ішло в різних памрямка і для різної аудиьторі\ї різними способами.У хуйла то відпрацьовано найкраще на даний момент.навіть американці стали в ступор тпри тому,коли то виявили і досі не мають уяви як то знівелювати.Бо просто поствити фільтри і замки їм не дозволяє їх демокртична система і купа тих,хто на тому заробляє на хліб(боротьба з цензурою ,правами осбистості і т.д).А нового законодавства і контраргументів ,щоб маси зрозуміли що до чого-на жаль тільки на підході.Власне в пропаганді і інформвійні в силу специфіки влади в парашя вони мають суттєву перевагу над заходом.Китай ,наприклад,зовсім імунний до таких методів хуйла) бо у них закон державного благополуччя вищий за закон якигось прав індивіда.тому намордник на таких менеджерів людських навіюваень переконань просто або глушать технічно,або цензурують до втрати ефекту.
 Є чому задуматится працівникам контрпропаганди і впливу на маси на заході.Вони відстали в тому .Як і наші тим більше.

Offline cynic

• Hero Member
« Reply #74 : Квітня 02, 2019, 12:15:55 00:15 »
Надін, запропонуйте їй купити квиток на літак і сісти на місце пілота, щоби цим літаком управляти. Щоби зрозуміла, що президенство - це не просто няшки, а управління складною державою. І на ходу цьому не вчаться. А вчаться цьому займаючись довго політикою.
Якось так.
не дійде.Інша психологія -психологія молодого мозку,що не здатний ще реагувати на ГЛИБИНУ понять,а тільки на зовнішні подразники і "кльовість. Аналітика приходить з віком. не забудьте і про стадний інстинкт та особливу важливість того для молодого ,шукаючого себе в житті ,романтизм і віру в абсолютну справедливість. ну і різкість не сприйняття дводушності чи обману.

Offline Надин

• Ветеран форума
« Reply #75 : Квітня 02, 2019, 12:16:22 00:16 »
Якось так.
посмотрите на скрин со словами той телочки - они бровистами и баристами именно так становятся, садятся и учатся, потом в гламурный салон переходят и уже считают себя мастерами, так что ей предложение сесть в салон самолета понятно и именно так в ее системе координат происходит, для нее это не аргумент.

я говорю о том, что надо понимать, что аргумент "он не умеет" не для них - они как раз и ищут того, кто не умеет, чтоб не мог как папередники. аргумент "вас пошьют в Сибирь убирать снег" не для них - в их системе координат нет Сибири, их этим не испугаешь, в их жизни и тюрьмы и армия просто за забором. я говорю о том, что лозунги не для них, их надо окучивать по принципу интернет-магазина, вот это их мир. и считаться с ними прийдётся т.к. 30% это цифра...

Offline Надин

• Ветеран форума
« Reply #76 : Квітня 02, 2019, 12:20:34 00:20 »
От скажіть мені , де вони, ті фанати Зеленського? Я жодного не знаю зі свого оточення, тільки двох бачив у фб колишніх знайомих... І так всі - кого не спитаю, всі віднікуються. У вас в когось є знайомий живий прихильник його?
посмотрите на данные ЦВК, посмотрите на села Ривненщины, Волыни, Буковины, села!!! и там ваЗелиновые.... мы себе отфильтровали круг общения, но это не значит, что остальные такие же... и 30% - это реальность..

Offline Sazan

• Full Member
« Reply #77 : Квітня 02, 2019, 12:22:12 00:22 »
Я також так гадав. У тебе оточення нормальне. Поглянь трохи подальше і побачиш

Offline Надин

• Ветеран форума
« Reply #78 : Квітня 02, 2019, 12:27:08 00:27 »
посмотрите видео со встречи ваЗелина с бизнес-ассоциациями, не на мэканье клоуна, а на тех самых бизнесменов, на их репортажи о тех встречах - для меня тогда был холодный душ и стало понятно что клоун это серьёзно. люди уровня создателя Новой пошты, например, рассуждают что клоун в принципе возможен к применению - это вот именно иллюстрация, что будут идти за клоуном. я и процент по Зе угадала, единственное не думала что такой большой разрыв будет (((( реально надо смотреть и перехватывать, это как в бизнесе, сейчас, увы, не про страну выборы, а про деньги....

Offline Dust

• Hero Member
« Reply #79 : Квітня 02, 2019, 12:55:59 00:55 »

Ні, вони існують. Ви недооцінюєте роль стадного інстинкту у значної маси людей, особливо молоді, яка з 1,5-2-х рочків зростала у дитсадочках.
 Недооцінюєте масштабів фальсифікацій, які уже досягли і західних теренів, бо тут сидять укропівські банди у владі.
Ми ж, насправді, ніколи й не знали справжнього воєвиявлення ні донецьких, ні кримських. Там завжди було 146% за нужнага кандідата.

Offline pin2

• Hero Member
« Reply #80 : Квітня 02, 2019, 01:10:34 01:10 »
Та я знаю сам, у рідному селі на Черкащині зелупоглазий мальчуган набрав вдвічі більше за Петра...

Offline umkabear

• Full Member
Закон Орди
« Reply #81 : Квітня 02, 2019, 10:24:35 10:24 »
В соцмережах продаються за лайки. Не коштує нічого - ще й самі за те відпрацюють. Теорія ігор.  :moskali: активно застосовували під час виборів і у себе, і у Штатах, і нам Зелюка оберуть за допомогою легко маніпульованої більшості.

Якщо ми наших баранів не пасемо - їх відіб'ють наші вороги. Закон Орди.

https://www.coursera.org/learn/game-theory-1

Offline Джон Чандос

• Sr. Member
« Reply #82 : Квітня 02, 2019, 10:33:05 10:33 »
Увы и ах - полно.
Даже моя дочка проголосовала за зебила  :smilie2:
Ну не смог переубедить ее - поздно кинулся и пропаганда взяла свое.
И таки да, дочка живет со своей семьей в своей квартире и видимся пару раз в месяц.
Самый страшный грех человека - гордыня.

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest
« Reply #83 : Квітня 02, 2019, 10:35:30 10:35 »
Не так?

Всё с ними так. Это реальность.

Территория страны населена малоросами. Им не нужна собственная держава, самоидентичность, язык, вера, армия. Мокшане ликуют.

Верить в то, что 21-го числа что-то измениться, это как верить в слова алкоголика, что завтра он пить не будет.

Знаете, что ребята...Жизнь прекрасна и очень коротка. Нет смысла тратить её в психушке.

Уезжайте. Не можете сами - выталкивайте своих детей.

Да, эти дегенераты ещё охуеют от своего выбора, но вам-то от этого что?

Пока ещё есть окно возможности. Пока ещё есть.
No money No honey

Offline Комашки

• Ветеран форума
Re: Закон Орди
« Reply #84 : Квітня 02, 2019, 10:37:33 10:37 »
Якщо ми наших баранів не пасемо - їх відіб'ють наші вороги.
Ну з цим важко сперечатися.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #85 : Квітня 02, 2019, 10:39:30 10:39 »
Не так?

Территория страны населена малоросами. Им не нужна собственная держава, самоидентичность, язык, вера, армия. Мокшане ликуют.

Верить в то, что 21-го числа что-то измениться, это как верить в слова алкоголика, что завтра он пить не будет.

Знаете, что ребята...Жизнь прекрасна и очень коротка. Нет смысла тратить её в психушке.

Хочешь, уезжай. Никто не держит.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #86 : Квітня 02, 2019, 10:41:27 10:41 »
Сука, хватит ныть, блядь!  :smilie9:

Или уебуйте нахуй с Украины или готовьтесь защищать. Веселой жизни никто не обещал. 5 лет войны! И это, то что сейчас, тоже война!

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #87 : Квітня 02, 2019, 10:42:06 10:42 »
Не так?
Кремль прекрасно промывает мозги - и правильно Хуйло говорит - Украина? Нет такой страны... мы один народ...
Хочешь, уезжай.
Никто не держит.
:smiley24:

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #88 : Квітня 02, 2019, 10:43:16 10:43 »
Я тоже хочу спокойной жизни. Очень хочу! Мне нахуй не надо все это. Но есть вещи, которыми я не управляю. Значит, как Бог даст, так и будем действовать. Кто хочет спокойно жить, не ту страну выбрали. Есть Люксембург. Есть Швейцария.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #89 : Квітня 02, 2019, 10:46:55 10:46 »
Я тоже хочу спокойной жизни.
Очень хочу!
Мне нахуй не надо все это.
Но есть вещи, которыми я не управляю.
Значит, как Бог даст, так и будем действовать.
Кто хочет спокойно жить, не ту страну выбрали.
Есть Люксембург.
Есть Швейцария.
Паникёров на корабле первым за борт выбрасывают.
Пусть кому не по душе, у кого здоровье и проблемы... - чемодан, вокзал, Россия.
Там им будет хорошо, свободно, они будут чувствовать себя...  переселенцами...
Крым пусть будет хорошим примером...
В остальном - вольному - воля.
Ни кто ни кого не держит.
 :smilie7: