Автор Тема: нічого нового  (Прочитано 392 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline WestNik

• Ветеран форума
нічого нового
« : Квітня 02, 2019, 11:14:40 11:14 »
У номері від 28 жовтня 1980-го тижневик вийшов із програмою Колюша. "Єдиний кандидат, у якого немає причин брехати вам", - так позиціонував у ній себе сам артист.

Далі кандидат окреслив свій електорат: "Я закликаю нероб, наркозалежних, алкоголіків, педиків, жінок, ледарів, молодих, старих, художників, каторжників, лесбійок, підмайстрів, негрів, пішоходів, арабів, французів, волохатих, божевільних, трансвеститів, старих комуністів, непитущих, всіх, хто розчарувався у політиках, закликаю голосувати за мене. Ми відтрахаємо їх у дупи разом із Колюшем!"

більшу частину голосів Міттерану забезпечували комуністи. Їхній лідер Жорж Марше постійно бував на конгресах у Москві, отримував від СРСР звання і премії. І він був третім за рівнем електоральної підтримки.

16 березня Колюш оголосив про свій вихід із президентських перегонів. "Я хочу, щоб історія моєї кандидатури закінчилася. Я вже опух від неї, - сказав комік пресі. І ненароком додав: - Голосуйте за Міттерана!" Головний соціаліст країни зайняв Єлисейський палац.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: нічого нового
« Reply #1 : Квітня 02, 2019, 11:17:02 11:17 »
Колюш - це режисер деяких комедiй з П. Ришаром?
 :smiley24: - наша людина.

Offline WestNik

• Ветеран форума
« Reply #2 : Квітня 02, 2019, 11:20:36 11:20 »
Колюш - це режисер деяких комедiй з П. Ришаром?
 :smiley24: - наша людина.

"наша людина", яка вивела комуніста в президенти Франції

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #3 : Квітня 02, 2019, 11:24:14 11:24 »
"наша людина", яка вивела комуніста в президенти Франції
Не плутайте тих комуняк з нашими Зе бiлоiдами.
 :smilie7:

Offline WestNik

• Ветеран форума
« Reply #4 : Квітня 02, 2019, 11:29:28 11:29 »
Не плутайте тих комуняк з нашими Зе бiлоiдами.
 :smilie7:

я не плутаю

навмисне навів цитату :

більшу частину голосів Міттерану забезпечували комуністи. Їхній лідер Жорж Марше постійно бував на конгресах у Москві, отримував від СРСР звання і премії. І він був третім за рівнем електоральної підтримки.

У другому турі виборів Марше підтримав кандидатуру Міттерана, якого було обрано президентом Франції.