Автор Тема: Вообще после двух дней таких феерических перформансов  (Прочитано 1540 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline _GP_

• Hero Member
В нормальной стране с вменяемым народом вовин рейтинг опустился бы до статпогрешности, но я верю в мудрый украинский народ, президент-клоун (реальный) это именно то шо надо  :smiley24:

Offline majesty

• Ветеран форума
увы
быдло

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
на ФБ   женщины отметили что Зе ведет себя не как мужчина ...

это все потсоны .. дальше могут сливать воду.. если женщины такое говорят то ...
це шо за блядство??  (с) Ляшко

Кроме того, я думаю, что Карфагенцапстан должен быть разрушен.

Offline -Юрій-

• Hero Member
увы
быдло
Фууу.
Пишіть українською.

Offline -Юрій-

• Hero Member
на ФБ   женщины отметили что Зе ведет себя не как мужчина ...

это все потсоны .. дальше могут сливать воду.. если женщины такое говорят то ...
Злі Ви, а може в нього місячні ?

Offline ska

• Hero Member
Думаю даже если Зеленский в прямом эфире вступит в половую связь с собакой , часть его избирателей типа люкса это даже приободрит.

Offline Outlander

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
1-2% він втратив. На жаль дуже мало часу до другого туру, щоб він себе закопав до рівня статпохибки. Але якщо не втрачати темп - шанси є.
"El leon es fuerte porque los otros animales son debiles" / Лев сильний лише тому що інші звірі слабкі / Subcomandante Marcos

Offline злата

• Ветеран форума
а кто еще в мире общается с народом,с оппонентом с помощью художественных роликов ?
С помощью постановочных картинок ?

Offline optimist

• Ветеран форума
у мене складається враження що це все якісь фарс

Offline ska

• Hero Member
Надо давить на его трусость, если он боится просто прийти на дебаты , что он будет делать на посту президента, трус не способен что либо изменить

Offline plus

• Sr. Member
В ФБ пишут что ЗЕро в Харькове кинул своих наблюдателей, не заплатил  .... видимо свято уверовал в победу и включилась Бенина школа ....  :weep:

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків

А в мене складається враження, що це такий квест, який повинен закінчитися зривами дебатів.

Offline invariant

• Hero Member
  • Конотоп<->Вінниця
    • Шарага.орг
В ФБ пишут что ЗЕро в Харькове кинул своих наблюдателей, не заплатил  .... видимо свято уверовал в победу и включилась Бенина школа ....  :weep:
Так откуда ему взять, если Беня вовремя не перечислил. "Приват"-то тю-тю, приходится огородами... :laugh:
Если, возвратясь ночью домой, ты по ошибке выпил вместо воды проявитель, выпей и закрепитель, иначе дело не будет доведено до конца. (К. Прутков-инженер, мысль No 21)

Offline majesty

• Ветеран форума

эх блин
надо было идти штабных к зе
и кинуть лошков

умная мысля

Offline plus

• Sr. Member
Так откуда ему взять, если Беня вовремя не перечислил. "Приват"-то тю-тю, приходится огородами... :laugh:

Экономный ....  :laugh:

Offline plus

• Sr. Member
эх блин
надо было идти штабных к зе
и кинуть лошков

умная мысля

Да там нормально от Пети натыкано ....

Offline majesty

• Ветеран форума
Да там нормально от Пети натыкано ....

думаю в харькове были люди гепы :smilie5:

Offline plus

• Sr. Member
Пока настрой Пети мне нравится .... но нужно поднимать темп .... Вася должен предстать во всей своей неадекватной красе ...пусть Запад охуеет от перспектив и включается с кошмарами типа отмен безвиза  ....

Offline majesty

• Ветеран форума
гадаю как ответят у Пети
типа приходи хоть с мамкой
только приходи

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Гра на публiку..
Зе... просто затягуе час, додае новi закидони, вирiшуе, що пареможець може диктувати своi умови...
Подивимося, що далi буде...
Може... перевдягнутися в жiнок та по Бесарабцi пройтись - щоб не впiзнали...
А кого впiзнають - той програв...
 :smilie1:

Offline invariant

• Hero Member
  • Конотоп<->Вінниця
    • Шарага.орг
Экономный ....  :laugh:
Ну сам по себе он "весит" от силы несколько миллионов $. Ни разу не президентский масштаб. :)
Или Беня экономный? Верю.  :laugh:
Если, возвратясь ночью домой, ты по ошибке выпил вместо воды проявитель, выпей и закрепитель, иначе дело не будет доведено до конца. (К. Прутков-инженер, мысль No 21)

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків

Offline Надин

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
Пока настрой Пети мне нравится .... но нужно поднимать темп .... Вася должен предстать во всей своей неадекватной красе ...пусть Запад охуеет от перспектив и включается с кошмарами типа отмен безвиза  ....
не с отменой безвиза а с папочками на Беню и Фирташа - нет смысла бить куклу и зрителей, надо бить заказчика-кукловода, если покаличть ему конечности, чтоб он был парализован, то кукла не сможет ничего сама. А компромата и методов на этих карабасов у того же вашингтонского обкома есть

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
А в мене складається враження, що це такий квест, який повинен закінчитися зривами дебатів.

Ага, дуже нагадує радянський анекдот про "я вже і сраку показував, і унітаз приносив, але туалетного паперу мені так і не продали".

Offline Фюмюлюх

• Hero Member
О, добре, you're welcome. Я бачу багато чого, що вкладається виключно в картину договірняка між Порошенком та Коломойським задля нейтралізації проросійських сил. Кожен за це отримає своє. Але нікому про це не кажіть, нехай бояться.

Offline majesty

• Ветеран форума
О, добре, you're welcome. Я бачу багато чого, що вкладається виключно в картину договірняка між Порошенком та Коломойським задля нейтралізації проросійських сил. Кожен за це отримає своє. Але нікому про це не кажіть, нехай бояться.

ничего подобного и рядом нет

Offline Dust

• Hero Member

Боюсь, що реальність - значно менш веселих барв. Звичайно, за цим фарсом чітко проглядаються ті ж сили, які проводили кастинг на президента у 2014 і дозволили нам Порошенка. Але вони від нього чекали не зовсім того, чого очікував електорат, або навіть зовсім не того. Тому,  якщо навіть і починалось з якихось домовленостей, то цілком можливо, що одна із сторін не збиралась їх виконувати до кінця.

Ніхто не хоче втрачати пасовище, що перебувало в одноосібній власності, і де безвідмовні пастухи виконували команди чітко та у стислі терміни.

Offline optimist

• Ветеран форума
Ще дотичні докази тут від Вія. тільки тссс
https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1036091.40

Offline _GP_

• Hero Member
На третий день перформанса Вова фактически подтвердил что наркоманит, ок, давай мудрый народ! клоун-наркоман, верю в тебя!

Offline Dust

• Hero Member
Ще дотичні докази тут від Вія. тільки тссс
https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1036091.40

Це оте, що Вія написала, - доказ? Чого?
На нашій дільниці теж були такі жіночки. І мене теж відмітили. І нічого не заплатили. :weep:
А відірвані корінці? Може й порушення, але це звичайна раціоналізація з власної ініціативи для боротьби з чергами.
Голова ДВК, незалежно від кого він там, захищав себе.

Докази слід шукати в інших місцях. І вони більше проглядались ще до початку і на старті виборчої компанії. А зараз більше проглядається, як нас підводять  до остаточного failed state.