Автор Тема: О ситуации в Украине. Коротко и ясно.  (Прочитано 1790 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
Re: О ситуации в Украине. Коротко и ясно.
« Reply #30 : Квітня 12, 2019, 12:32:21 00:32 »
Не дай Боже, якщо в Раду буде голосувати вся сепарня ОРДЛО.

Тоді нам точно перекриють кордони і заберуть безвіз. Ніяка Євроа не буде мати з терористами справу.

Offline cynic

• Hero Member
« Reply #31 : Квітня 12, 2019, 04:01:37 04:01 »
на самом деле все грустно. фак - я полна пессимизма
ви реалістка :smiley24: і це вам дасть силу СПОКІНО сприйняти реалії ,що наступають.
   Бо вина того,що вони наступають в ПЕРШУ чергу лежить на тому,кому ми зціпивши зуби таки даємо  якийсь шанс на друге президентство.Але пройоби його на внутрішньому фронті ПО ЧОРНОМУ таки переважили все інше.Буде наука іншим-робиш щось добре-роби потроху для всіх і у всіх напрямках,друзів до дупи і ворогів тримай близько до себе.А коли нищиш то ДО КІНЦЯ,а не на половину.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #32 : Квітня 12, 2019, 04:59:54 04:59 »

Бо вина того,що вони наступають в ПЕРШУ чергу лежить на тому,кому ми зціпивши зуби таки даємо  якийсь шанс на друге президентство.Але пройоби його на внутрішньому фронті ПО ЧОРНОМУ таки переважили все інше.

О, а ось і персонаж з мантрами "порох, канєшна, мудаг"(с) забіг на вогник... :smilie8:

Ковтни хуйца, єбанько.  :smiley14:

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #33 : Квітня 12, 2019, 05:43:33 05:43 »
ви реалістка :smiley24: і це вам дасть силу СПОКІНО сприйняти реалії ,що наступають.
   Бо вина того,що вони наступають в ПЕРШУ чергу лежить на тому,кому ми зціпивши зуби таки даємо  якийсь шанс на друге президентство.Але пройоби його на внутрішньому фронті ПО ЧОРНОМУ таки переважили все інше.Буде наука іншим-робиш щось добре-роби потроху для всіх і у всіх напрямках,друзів до дупи і ворогів тримай близько до себе.А коли нищиш то ДО КІНЦЯ,а не на половину.
Я думаю, що у нього не було шансів вчинити якось по іншому, тому мова про пройоби це плач Ярославни.

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #34 : Квітня 12, 2019, 08:25:55 08:25 »
Не дай Боже, якщо в Раду буде голосувати вся сепарня ОРДЛО.
Як виявилось, львівські підараси зі Сволоти та Сміттєнемочі нічим не кращі за сепарню ОРДЛО  :weep:
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #35 : Квітня 12, 2019, 08:30:08 08:30 »
О, дєрьмократик Цинік прийшов нас вчити. А чому б тобі не повернутись назад на казльоноправду лизати сраку Миросраці?! Там твоє місце.
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline LaNuitEtaitBleue

• Full Member
« Reply #36 : Квітня 13, 2019, 02:57:50 14:57 »
Трохи філософії.  :smilie1:

Десь років 30 тому я почала вивчати політичні, економічні та соціо-культурні процеси різних суспільств. Надто хотілося зрозуміти суттєву причину повільного, але певного самогубста Заходу, свідком якого я стала з кінця 70-х. Відповідь я найшла. Невтішну. Але як це не дивно, жити з нею легше, тому що маєш якесь розуміння цих надзвичайно складних але таки природніх незупинних явищ.

Коли говорять про історичний розвиток націй та держав, то вказують на такий феномен як ‘a false move’ в той чи інший бік. В даному контексті це можливо перекласти як 'тимчасове відхиленя від неминучого історичного напрямку' нації etc. Неминучого, тому що цей курс уже наміцно зформований попередніми 'напрацьованими' десятиріччями.

Все у нашому Всесвіті рухається по колу, отже буквально все має свої цикли. Давно початий цикл змінити вже не може ніхто і ніщо, але призупинити на короткий час його рух подекуди вдається. (Прикладом на сьогодні є деякі діючі сили в США та Китаї, але про це колись поговоримо в іншій гілці.)

Так от головним питанням щодо української нації, (країни, етносу, суспільства тощо) є питання: чія епоха - Порошенка з усіма її досягненнями чи Зеленського, яка звісно що з собою несе - є насправді a false move для історичного розвитку української державності. Час і тільки час може дати нам вірну відповідь, хоча почуття (своєї) правди мабуть є в кожної людини...
Night is the time when I feel most awake... for no discernible reason...

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #37 : Квітня 13, 2019, 03:02:48 15:02 »

Десь років 30 тому я почала вивчати політичні, економічні та соціо-культурні процеси різних суспільств. Надто хотілося зрозуміти суттєву причину повільного, але певного самогубста Заходу, свідком якого я стала з кінця 70-х. Відповідь я найшла. Невтішну. Але як це не дивно, жити з нею легше, тому що маєш якесь розуміння цих надзвичайно складних але таки природніх незупинних явищ.

Коли говорять про історичний розвиток націй та держав, то вказують на такий феномен як ‘a false move’ в той чи інший бік. В даному контексті це можливо перекласти як 'тимчасове відхиленя від неминучого історичного напрямку' нації etc. Неминучого, тому що цей курс уже наміцно зформований попередніми 'напрацьованими' десятиріччями.

Все у нашому Всесвіті рухається по колу, отже буквально все має свої цикли. Давно початий цикл змінити вже не може ніхто і ніщо, але призупинити на короткий час його рух подекуди вдається. (Прикладом на сьогодні є деякі діючі сили в США та Китаї, але про це колись поговоримо в іншій гілці.)

Так от головним питанням щодо української нації, (країни, етносу, суспільства тощо) є питання: чія епоха - Порошенка з усіма її досягненнями чи Зеленського, яка звісно що з собою несе - є насправді a false move для історичного розвитку української державності. Час і тільки час може дати нам вірну відповідь, хоча почуття (своєї) правди мабуть є в кожної людини...

Епоха Зеленського?  :laugh:

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #38 : Квітня 13, 2019, 04:16:23 16:16 »

Розвиток України з 1991 року свідчить, що перемагає саме український проект , Янек і Зеля реваншисти, які гальмують його.

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #39 : Квітня 13, 2019, 04:40:41 16:40 »
Немає у нас поки сталого розвитку.
Ми ще молоді демократи.
Тому у нас : революція змінюється на контрреволюцію.
Вже двічи.
Результат цих революцій: комуністи уже во владу не прийдуть,
Старих популістів ,типа Тимошенко і Ляшко вже не виберемо.
Зек не пройде.
Зараз хоче пролізти у владу "нове " "молоде" гнусяве обличчя разом з олігархом.
Порошенко показав,що олігарх може щось зробити для України,
люди і повелись.
Мабуть, буде ще революція.
Ми,як молода зірка у Всесвіті.
Формуємось.
 :smilie1:

Offline LaNuitEtaitBleue

• Full Member
« Reply #40 : Квітня 15, 2019, 11:01:51 11:01 »
Все так. Але молода незалежна держава виникла не на пустому місці. Проголошення самостійності в певному сенсі було лише одним - хай і надзвичайно важливим - кільцем в нескінченному ланцюжку історії нації. Коли, наприклад, прогнозували вірогідність третього - ну якщо й не Майдану то дуже серйозної кризи, то бралося до уваги таке:

“Ukrainian Revolutions Have Been:

Khmelnytsky Uprising (1648–57)
Ukraine after the Russian Revolution
Ukrainian War of Independence (1917–21)
Declaration of Ukrainian State Act (1941)
Declaration of Independence of Ukraine (1991)
Orange Revolution (2004–05)
Euromaidan (2013–Present)/2014 Ukrainian revolution

The history of Ukraine has demonstrated a close correlation with a 52-year cycle aligning with the Economic Confidence Model of 51.6-years when it comes to political changes. This appears to be on schedule for a rise in tensions again there in 2018, but the peak is most likely coming into play in 2022.” (Published on 09.01.2018)

Воно, конешно, хто доживе - побаче. Доречі, хоч і не по темі, але гулять так гулять. Тoй самий дослідник прогнозував 'падзеніє' Бацки Лукаша так:
“It appears that we will see the collapse of the current government by 2020.”  (Published on 27.03.2017)

Ждьом-с!  :smiley16:
Night is the time when I feel most awake... for no discernible reason...

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #41 : Квітня 15, 2019, 11:18:38 11:18 »

Расскажи мне, как тебе "манюпасу" (с) "пеця" (с) мешает жить во внутренней политике, а фупчЕГ?