Автор Тема: Бойові льотчики авіації Повітряних сил Збройних сил України обурені рішенням суд  (Прочитано 589 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline majesty

• Ветеран форума
Бойові льотчики авіації Повітряних сил Збройних сил України обурені рішенням суду, який не визнав загибель льотчика Олександра Бєлого у 2014 році наслідком агресії Росії.

Про це повідомило командування Повітряних сил ЗСУ.

"Ми, бойові льотчики авіації Повітряних Сил Збройних Сил України глибоко обурені ганебним рішенням судді Мелітопольського міського районного суду Юлії Горбачової щодо позову вдови загиблого офіцера", – йдеться в заяві.

Offline majesty

• Ветеран форума
и не видно чучела шекелса который качает суд
боевые атряды синагоги

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
Зверніть увагу на наші ЗМІ. А хто з журнашлюг обурився, хто провів розслідування про суддю?
Ото те, що нас чекає. Народ безмолвствуєт (с)

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Мелітополь - це суперватний городок, який породив такого депутата  ВР як Балицький ( антиукраїнська гнида рідкісна).

Offline Alison

• Hero Member
Мелік зараз літає  як ніколи

Offline Южанин

• Ветеран форума
Прошу вас не рассуждать о судебных делах на основе  высеров журнашлюшек. Журнобляди дурные и не улавливают никаких деталей как дилетанты. Я тоже не знаю всех деталей дела , но у меня есть более квалифицированные комментарии по этому делу. Там ошибка адвокатов со стороны истца. Были аналогичные иски , которые удовлетворены . Но в тех исках суд просили признать гибель человека в связи с его профессиональной деятельность. В этом конкретном случае адвокат обозначил причинно-следственную связь между действиями запоребриковой  страны и наступившими последствиями. Как он собирался доказывать эту связь , какие доказательства предоставлять в суд , мне не понятно. Если у него есть такие доказательства , то почему он обратился в украинский суд , а не в суд виновной страны?

Это детали и нюансы , которые журнашлюшки и не пытаются уловить. Им главное разинуть пошире свою черную пасть. Не уподобляйтесь им. Такие иски как равернул адвокат истцов  заявляются в рамках уголовного дела , а не от фонаря , типа " я точно знаю , что то были москали". Ты догадываешься , но не знаешь.
« Останнє редагування: Квітня 19, 2019, 11:15:05 23:15 від Южанин »

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Мелік зараз літає  як ніколи

"Літає" - це від щастя , мається на увазі ? :smilie11:

Чи я не зрозумів щось ?
« Останнє редагування: Квітня 19, 2019, 11:20:23 23:20 від Бумеранг »

Offline majesty

• Ветеран форума

Чи я не зрозумів щось ?

пилоты летают

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
В часи СРСР в Мелітополі було 2 полки військово транспортної авіадивізії, було 50 (п"ятдесят) штук ІЛ-76
Скільки там зараз літаків ВТА залишилось - не знаю. Але ж нові точно не з"явилися.

Третій полк цієї дивізії стояв в Джанкої. Але там були АН-26.

Offline Alison

• Hero Member

Чи я не зрозумів щось ?

Плоти з усіх бригад по три місяці тренуються. Щось на кшталт бойового злагодження авіації