Автор Тема: Гріцацуєв хоче бути Кривавим пастором?  (Прочитано 1822 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline irpin

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: Гріцацуєв хоче бути Кривавим пастором?
« Reply #30 : Квітня 23, 2019, 01:24:48 13:24 »
Я завжди КАТЕГОРИЧНО проти парламентської республіки в нашому ДУРДОМІ!

В ДУРДОМІ повинен бути Глав Врач! Бо пацієнти спалять психушку вщент!
у окремих випадках - так, погоджуся безумовно. можливо, навіть з більшими повноаженями ніж зараз є. х.з.
але дрейк (на мій погляд) говорить про щось на кшталт делегування виборцями  права обирати преза. тут є про що подумати. це спрощено, але механізм захисту від дебілізму 73% має бути. я б навіть виніс це за межі парламенту. тобто, по кожному округу вібирають делегатів, які проголосують за преза. причому, це буде їхня одноразова функція, наприклад.

Offline Outlander

• Ветеран форума
« Reply #31 : Квітня 23, 2019, 01:25:24 13:25 »
Я завжди КАТЕГОРИЧНО проти парламентської республіки в нашому ДУРДОМІ!
+
Одна людина може нести відповідальність. Колективний орган жодної відповідальності не несе.
"El leon es fuerte porque los otros animales son debiles" / Лев сильний лише тому що інші звірі слабкі / Subcomandante Marcos

Offline Outlander

• Ветеран форума
« Reply #32 : Квітня 23, 2019, 01:30:42 13:30 »
у окремих випадках - так, погоджуся безумовно. можливо, навіть з більшими повноаженями ніж зараз є. х.з.
але дрейк (на мій погляд) говорить про щось на кшталт делегування виборцями  права обирати преза. тут є про що подумати. це спрощено, але механізм захисту від дебілізму 73% має бути. я б навіть виніс це за межі парламенту. тобто, по кожному округу вібирають делегатів, які проголосують за преза. причому, це буде їхня одноразова функція, наприклад.
Якщо дебіли не можуть при найпростішій системі прямого голосування обрати нормального президента, то ви думаєте що краще стане якщо ви ускладните цю систему? Тобто дітям, які пхають трикутник в круглу дірку, а зірочку в квадратну, ви хочете запропонувати зібрати конструктор Лего з 1300 деталей?
"El leon es fuerte porque los otros animales son debiles" / Лев сильний лише тому що інші звірі слабкі / Subcomandante Marcos

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #33 : Квітня 23, 2019, 01:31:27 13:31 »
+
Одна людина може нести відповідальність. Колективний орган жодної відповідальності не несе.

Може. Якщо це..ну..наприклад... британський парламент....з тисячолітньою історією. Але не наші УШЛЬОПКИ.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #34 : Квітня 23, 2019, 01:32:04 13:32 »

Як в Штатах?

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #35 : Квітня 23, 2019, 01:32:47 13:32 »
Якщо дебіли не можуть при найпростішій системі прямого голосування обрати нормального президента, то ви думаєте що краще стане якщо ви ускладните цю систему? Тобто дітям, які пхають трикутник в круглу дірку, а зірочку в квадратну, ви хочете запропонувати зібрати конструктор Лего з 1300 деталей?

:laugh:

Offline irpin

• Ветеран форума
« Reply #36 : Квітня 23, 2019, 01:45:14 13:45 »
Як в Штатах?
можливо. я там не був.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #37 : Квітня 23, 2019, 01:46:43 13:46 »
можливо. я там не був.

Аутлендер, думаю, правий. Ми не потягнемо таку складну і заплутану систему з 75% дебіляток. Дебілятки і в Штатах є. Але ж не 75%!

Offline irpin

• Ветеран форума
« Reply #38 : Квітня 23, 2019, 01:47:36 13:47 »
+
ну-ну-ну.  :smilie5: тільки не треба скочуватися до зебілів, інакше відповідальність за обриганий ліфт знову ж таки буде делегована презу.

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #39 : Квітня 23, 2019, 01:48:04 13:48 »
Я за парламентську республіку.
Депутатам здебільшого є що втрачати і вони на загал мають вищий рівень інтелекту, ніж біомаса.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #40 : Квітня 23, 2019, 01:49:31 13:49 »
Депутатам здебільшого є що втрачати і вони на загал мають вищий рівень інтелекту, ніж біомаса.
:smiley24: Сподiваюсь, Слуга народу... туди не встигне прийти...

Offline Outlander

• Ветеран форума
« Reply #41 : Квітня 23, 2019, 01:50:22 13:50 »
ну-ну-ну.  :smilie5: тільки не треба скочуватися до зебілів, інакше відповідальність за обриганий ліфт знову ж таки буде делегована презу.
А на кому по вашому лежить відповідальність за обриганий ліфт?

Offline irpin

• Ветеран форума
« Reply #42 : Квітня 23, 2019, 01:51:00 13:51 »
Дебілятки і в Штатах є. Але ж не 75%!
тю. це тільки тому, що їх ніхто не рахував!
якщо діюча система страхована від бунту охлоса раз в п'ть років, то звідки ти знатимеш, скільки там є дурнів?

Offline irpin

• Ветеран форума
« Reply #43 : Квітня 23, 2019, 01:56:56 13:56 »
А на кому по вашому лежить відповідальність за обриганий ліфт?
на мешканцях, звісно. у них є кілька варіантів:
-прибрати мовчки
-натовкти пику синяку, най своєю сорочкою те вимакує
-найняти прибиральницю за окремі гроші, щоби підтерала щодня

але вони мають усвідомлювати, що є вибір, який ніхто не обмежує і відповідальність, за свої прагнення жити в чистоті.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #44 : Квітня 23, 2019, 02:03:30 14:03 »

Але НІКОЛИ не вищий за президента, якщо він - дійсно розумний, толковий і класний. Тут медалька має два боки...

Offline Outlander

• Ветеран форума
« Reply #45 : Квітня 23, 2019, 02:05:22 14:05 »
тю. це тільки тому, що їх ніхто не рахував!
якщо діюча система страхована від бунту охлоса раз в п'ть років, то звідки ти знатимеш, скільки там є дурнів?
Роль недобросовестных выборщиков
Каждый выборщик пишет имя того человека, которое он сам считает нужным. В частности, он может нарушить своё слово и записать не того, которого обещал, или воздержаться от голосования. Такие выборщики называются недобросовестными выборщиками. При этом возможность стать недобросовестным выборщиком так ни разу и не привела к изменению исхода голосования, т. е. фактически сам созыв коллегии вместо автоматического пересчёта голосов оказался ненужным, что, в свою очередь, нельзя было спрогнозировать заранее.

Ніяким чином система США не страхована від бунту охлоса. І нинішній президент тому доказ.
Ситема непрямих виборів була введена в США, тому що федеративний устрій, величезний розмір території та населення, нерівномірність в розподілі цього населення та відсутність швидких засобів комунікації доступних нині робили варіант з прямим голосуванням досить складним. Але уже багато років це лише абсолютно непотрібна надбудова, яка ні на що не впливає. Дань традиціям.

Offline irpin

• Ветеран форума
« Reply #46 : Квітня 23, 2019, 02:09:56 14:09 »
а я і не пропоную копіювати ту систему, я навіть трохи здивований, що вигадав лісапета.
варіації можуть і повинні бути.  :gigi:
« Останнє редагування: Квітня 23, 2019, 02:38:09 14:38 від irpin »

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #47 : Квітня 23, 2019, 02:14:15 14:14 »
Але НІКОЛИ не вищий за президента, якщо він - дійсно розумний, толковий і класний. Тут медалька має два боки...

Президенство - це стимуляція у біомаси культу царя.
А біомасу слід привчати до більш складних політичних конструкцій та розвивати інститут політичних партій, аж до базових осередків.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #48 : Квітня 23, 2019, 02:34:35 14:34 »
А біомасу слід привчати до більш складних політичних конструкцій та розвивати інститут політичних партій, аж до базових осередків.

Ні. Цар - це цар. Монархія, або Диктатура - не український винахід.

А парламентсько - президентська республіка - саме те, що треба Дурдому. І пацієнти мають демократичний вплив на ГлавВрача, щоб він не крав бюджет лікарні в свій карман, і ГлавВрач дивиться, що б пацієнти не спалили лікарню і не совали веделки в розетки. Це ідеально для країни, де 75% дебілів.

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #49 : Квітня 23, 2019, 02:38:52 14:38 »
Ні. Цар - це цар. Монархія, або Диктатура - не український винахід.

А парламентсько - президентська республіка - саме те, що треба Дурдому. І пацієнти мають демократичний вплив на ГлавВрача, щоб він не крав бюджет лікарні в свій карман, і ГлавВрач дивиться, що б пацієнти не спалили лікарню і не совали веделки в розетки. Це ідеально для країни, де 75% дебілів.

Гео, Україна - європейська країна, а не дурдом.
Слід врешті поважати багатовіковий досвід побудови демократії та виховання біомаси, а не власні понти колотити.

Offline irpin

• Ветеран форума
« Reply #50 : Квітня 23, 2019, 02:40:05 14:40 »
фу-у-у. негарно написано.

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #51 : Квітня 23, 2019, 02:42:26 14:42 »
фу-у-у. негарно написано.

Я не переобтяжений естетикою, це так.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #52 : Квітня 23, 2019, 02:48:26 14:48 »
Гео, Україна - європейська країна, а не дурдом.
Слід врешті поважати багатовіковий досвід побудови демократії та виховання біомаси, а не власні понти колотити.

ХЄРА! УКРАЇНА ЦЕ ДУРДОМ!

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #53 : Квітня 23, 2019, 02:54:25 14:54 »
ХЄРА! УКРАЇНА ЦЕ ДУРДОМ!

Ні, це така собі егоїстична замальовка з претензією на унікальність поточного моменту.
Дурдом - це стан будь-якого соціуму в буль-який час. Оскільки його більшість завжди становлять відверті ідіоти.

А інституційна демократія - це соціальна конструкція, яка еволюційно виникла, аби мінімізувати руйнівний вплив ідіотів на політичну систему.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #54 : Квітня 23, 2019, 03:15:37 15:15 »
У клоуна немає кадрів для парламентських виборів
Так, для Бені це важливо. На президентські вибори кадри в нього були зе бест, по всім статтям кращі за діючого президента. А от з парламентськими халепа вийшла  :gigi:

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #55 : Квітня 23, 2019, 07:20:19 19:20 »
Так, для Бені це важливо. На президентські вибори кадри в нього були зе бест, по всім статтям кращі за діючого президента. А от з парламентськими халепа вийшла  :gigi:

:lol:

Offline Alison

• Hero Member
« Reply #56 : Квітня 23, 2019, 07:56:08 19:56 »
Преза в парламенті нам обиратимуть олігархі, а не якісь там народні обранці з вищою від народних мас культурою. І ці президентськи тому повне підтвердження. Те, що народу втюхали через медіа(доречі теж не державні в масі своєї), те він і обрав. Я чекаю на розворот всіх ціх медіашлюшок проти Зе вже незабаром