Автор Тема: Немає слів  (Прочитано 2336 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Южанин

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: Немає слів
« Reply #30 : Квітня 23, 2019, 11:04:24 23:04 »
пойми
он марионетка и нарик
сам он ничего не решает от слова вообще
конечно под коксом он может выбросить какие то энергичные театральные кульбиты  и бить себя в груд что он второй наполеон

Не ну по наркоманской морде будут бить его , а не Беню.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #31 : Квітня 23, 2019, 11:07:01 23:07 »
Не ну по наркоманской морде будут бить его , а не Беню.

когда он под дозой ему все покуй
почитай про воздействие кокса

Offline medved

• Ветеран форума
« Reply #32 : Квітня 23, 2019, 11:33:24 23:33 »
а чому ніхто не пише що воно під коксом? подивіться на його хаотичні рухи та міміку.
Толя. Папа, а на том бєpєгу наші? Опанас (зловісно). Там кацапи…

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
« Reply #33 : Квітня 23, 2019, 11:35:26 23:35 »
.

Offline HH

• Newbie
  • *
« Reply #34 : Квітня 23, 2019, 11:45:37 23:45 »
зеленые уибаны кого вы выбрали?

Як обирали і так і рахували! :lol: Вибачаюсь якщо баян.

Offline Южанин

• Ветеран форума
« Reply #35 : Квітня 23, 2019, 11:54:42 23:54 »

Як обирали і так і рахували! :lol: Вибачаюсь якщо баян.

А что в этом видео? Это нормальная процедура для комиссии. И меня радует , что пользуются той технологией , которую я организовывал. Сначала все неоднозначные в "недійсні", а потом перебирается вся стопка "недійсних" и голосуется каждый неоднозначный бюллетень. Я ее сам придумал и уже пошла технология по городу. А то раньше комиссия  спотыкались на каждом таком бюллетене, останавливала сортировку бюллетеней  и ругались по каждому по пол часа.
« Останнє редагування: Квітня 23, 2019, 11:58:18 23:58 від Южанин »

Offline богдан одеський

• Sr. Member
« Reply #36 : Квітня 23, 2019, 11:56:18 23:56 »
Бляяя. А шо там упячка? Ше не запршує тих, кого вони поливали лайном і банили останні пять років "панять, пгастіть і допомогти?" Ще нє? Уйобки. Тотальні безмозглі уєбанства.

Offline HH

• Newbie
  • *
« Reply #37 : Квітня 24, 2019, 12:05:06 00:05 »
А что в этом видео? Это нормальная процедура для комиссии. И меня радует , что пользуются той технологией , которую я организовывал. Сначала все неоднозначные в "недійсні", а потом перебирается вся стопка "недійсних" и голосуется каждый неоднозначный бюллетень. Я ее сам придумал и уже пошла технология по городу. А то раньше комиссия  спотыкались на каждом таком бюллетене, останавливала сортировку бюллетеней  и ругались по каждому по пол часа.
За правилами,  якщо більше ніж одна помітка бюлетень вважається недійсним, до чого тут їхнє голосування якщо напроти  Зе +  а Порошенко мінус, перемога кловуну? :smilie11:

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #38 : Квітня 24, 2019, 12:08:31 00:08 »
Бляяя. А шо там упячка? Ше не запршує тих, кого вони поливали лайном і банили останні пять років "панять, пгастіть і допомогти?" Ще нє? Уйобки. Тотальні безмозглі уєбанства.

https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1040696.40

https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1040695.0

https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1040762.0

:laugh:
« Останнє редагування: Квітня 24, 2019, 11:22:04 11:22 від Geo »

Offline Южанин

• Ветеран форума
« Reply #39 : Квітня 24, 2019, 12:11:15 00:11 »
За правилами,  якщо більше ніж одна помітка бюлетень вважається недійсним, до чого тут їхнє голосування якщо напроти  Зе +  а Порошенко мінус, перемога кловуну? :smilie11:

26. Недійсними вважаються виборчі бюлетені:

1) на яких відсутня печатка цієї дільничної виборчої комісії;

2) якщо зазначені на виборчому бюлетені номери територіального округу або виборчої дільниці не відповідають номерам територіального округу чи виборчої дільниці, на якій проводиться підрахунок голосів;

4) за наявності обставин, зазначених у частині восьмій статті 72 цього Закону;( 72 это брак при изготовлении и при не соответствии бюллетеня установленной форме) )

5) якщо у виборчому бюлетені зроблено більш як одну позначку проти прізвищ кандидатів;

6) якщо не поставлено жодної позначки;

7) якщо не відірвано контрольні талони;

8) якщо неможливо з інших причин встановити зміст волевиявлення виборця.

С плюсиком и минусиком , я бы оставил в "недійсниі" по п.5.  :smilie7:
« Останнє редагування: Квітня 24, 2019, 12:27:44 00:27 від Южанин »

Offline HH

• Newbie
  • *
« Reply #40 : Квітня 24, 2019, 12:37:38 00:37 »
26. Недійсними вважаються виборчі бюлетені:

1) на яких відсутня печатка цієї дільничної виборчої комісії;

2) якщо зазначені на виборчому бюлетені номери територіального округу або виборчої дільниці не відповідають номерам територіального округу чи виборчої дільниці, на якій проводиться підрахунок голосів;

4) за наявності обставин, зазначених у частині восьмій статті 72 цього Закону;

5) якщо у виборчому бюлетені зроблено більш як одну позначку проти прізвищ кандидатів;

6) якщо не поставлено жодної позначки;

7) якщо не відірвано контрольні талони;

8) якщо неможливо з інших причин встановити зміст волевиявлення виборця.

С плюсиком и минусиком , я бы оставил в "недійсниі" по п.5.  :smilie7:
Ну і я так вважаю, крім того і з тим підписом "УРОД" чи перекресленим прізвищем. Бюлетень зіпсований а це означає що недійсний.  Під Одесою, в дурдомі голосували, хто знає які їм там бюлетені давали, можливо уже і з галочками чи с плюсиками з перекресленими прізвищами... . Там здається передбачена процедура якщо зіпсував бюлетень можеш один раз після письмової заяви отримати ще один. А те що на відео особисто мене вражає- "Зеленський галочка, Порошенко закреслений та ще й підпис..." - нє ну ясно що зедебіл голоснув, але ж навіщо зараховувати цей бюлетень в актив кловуна? Зіпсований і все, нахрін ті додаткові голосування ще?

Offline Южанин

• Ветеран форума
« Reply #41 : Квітня 24, 2019, 12:44:24 00:44 »
нє ну ясно що зедебіл голоснув, але

Вот вы сами и ответили на свой вопрос, установив волеизъявление этого зебила.

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
« Reply #42 : Квітня 24, 2019, 12:47:53 00:47 »
https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1040696.40

https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1040695.0

:laugh:

перейдайте дегенератоам что может и рады мы вернуться с войны но нас забанили .. ноежиданно .. да .. )) .. и дело не только в ФУПе ...
це шо за блядство??  (с) Ляшко

Кроме того, я думаю, что Карфагенцапстан должен быть разрушен.

Offline HH

• Newbie
  • *
« Reply #43 : Квітня 24, 2019, 01:07:40 01:07 »
Вот вы сами и ответили на свой вопрос, установив волеизъявление этого зебила.
Я не разу не був в складі виборчої комісії, але мені чомусь здавалось якщо виборець прийшов з паспортом і під особистий підпис отримав бюлетень а потім його навмисно зіпсував то він дійсно зробив свій вибір і проголосував проти всіх а не за якогось не закресленого чи закресленого кандидата.  Ну якщо вже дуже хочеться хай спробує хоча б на грошах нулі подомальовує чи на своєму паспорті позакреслює для експерименту і номінал можна встановити і особу на паспорті але не перше ні друге не буде вважаться дійсними.

Offline Южанин

• Ветеран форума
« Reply #44 : Квітня 24, 2019, 01:16:03 01:16 »
Я не разу не був в складі виборчої комісії, але мені чомусь здавалось якщо виборець прийшов з паспортом і під особистий підпис отримав бюлетень а потім його навмисно зіпсував то він дійсно зробив свій вибір і проголосував проти всіх а не за якогось

А я был  в комиссии и потому говорю , если понадобиться проголосовать против всех при отсутствии такой графы , но нужно в клеточках ставить совершенно одинаковые отметки.

Offline HH

• Newbie
  • *
« Reply #45 : Квітня 24, 2019, 01:48:22 01:48 »
А я был  в комиссии и потому говорю , если понадобиться проголосовать против всех при отсутствии такой графы , но нужно в клеточках ставить совершенно одинаковые отметки.
З 2014 року немає такої графи відповідно бюлетень вважається недійсним. Тому вважаю що справедливо було вважати бюлетені зіпсовані різними закресленнями чи підписами навіть не обов'язково образливими - недійсними. Чого нам сперечатися, не діти ж малі голосують? Цілий місяць з кожної пательні роз'яснюють як голосувати ніяких зайвих міток, написів..., але кожного разу одні і ті ж граблі.
Виборець може голосувати лише за одного кандидата. У квадраті навпроти прізвища кандидата на пост президента України, за якого він голосує, виборець робить позначку "плюс" ("+") або іншу, що засвідчує його волевиявлення.
У разі якщо виборець, заповнюючи виборчий бюлетень, припустився помилки, він має право невідкладно звернутися з письмовою заявою до члена дільничної виборчої комісії, який видав цей бюлетень, із проханням видати інший виборчий бюлетень.

Інший виборчий бюлетень видається тільки в обмін на зіпсований і тільки один раз. Повторна видача виборчого бюлетеня замість невірно заповненого не допускається.

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
« Reply #46 : Квітня 24, 2019, 05:02:54 05:02 »
Mocsia delenda est

Offline Старый Грек

• Hero Member
« Reply #47 : Квітня 24, 2019, 12:04:32 12:04 »
Последствия такого развития событий - просто выборы (не досрочные) , Порох исполняет свои обязанности до инаугурации следующего.
Это как раз вопрос, хотя и весьма-весьма гипотетический. И будет его решать Конституционный суд, кто будет Порох или Парубий.

Offline Старый Грек

• Hero Member
« Reply #48 : Квітня 24, 2019, 12:09:44 12:09 »
пойми
он марионетка и нарик
сам он ничего не решает от слова вообще
конечно под коксом он может выбросить какие то энергичные театральные кульбиты  и бить себя в груд что он второй наполеон
Не, нифига.
Президент такой немаленькой страны как Украина, даже с нынешними полномочиями одна из самых влиятельных фигур в стране, если не самая.
И скоро Беня поймет, что "оказанные услуги услугами не считаются" и за доступ к телу нужно бороться с толпой желающих.
Хотя я думаю, что Беня это понимает и будет делать скоростной хапок (времени у него с полгода) и бежать.
А вот понимает ли Беня, что Зеленский как человек мелкий, недалекий, плохо образованный и, судя по всему, мстительный. А Беню все мы знаем и у Зеленского, думаю, в памяти осталось много моментов унижений. И если Беня сбежать не успеет, то он может ответить за все.
И, запомните сразу: сейчас Зеленский превращается из марионетки в политическую фигуру. Очень хуёвую по качеству, но фигуру мощную и влиятельную.

Offline irpin

• Ветеран форума
« Reply #49 : Квітня 24, 2019, 12:11:56 12:11 »
Та шож такоє!!!
Знову спиздили у мене копірайт :smilie2:
шукай на супі крота  :gigi:

Offline Южанин

• Ветеран форума
« Reply #50 : Квітня 24, 2019, 12:12:32 12:12 »
Это как раз вопрос, хотя и весьма-весьма гипотетический. И будет его решать Конституционный суд, кто будет Порох или Парубий.

Здесь нет никакой коллизии. Момент перехода полномочий - присяга при инаугурации. Если полномочия не перешли , то Президент предыдущий . Если перешли , то работают правила досрочных выборов.

Offline Старый Грек

• Hero Member
« Reply #51 : Квітня 24, 2019, 12:59:27 12:59 »
Здесь нет никакой коллизии. Момент перехода полномочий - присяга при инаугурации. Если полномочия не перешли , то Президент предыдущий . Если перешли , то работают правила досрочных выборов.
Там еще есть срок полномочий. 5 лет. Т.е. после какого-то там июня, когда Порох вступил в должность ему, возможно, нужно будет уходить.