Автор Тема: Языковым страдальцам  (Прочитано 4940 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Offline div

• Ветеран форума
Языковым страдальцам
« : Квітня 28, 2019, 10:40:11 22:40 »

Это что б перестали доставать "катастрофической ситуацией в гуманитарной сфере"

Offline Комашки

• Ветеран форума
Re: Языковым страдальцам
« Reply #1 : Квітня 29, 2019, 10:24:34 10:24 »
Бідна Беларусь  :smilie2:

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #2 : Квітня 29, 2019, 10:41:57 10:41 »
Мені особливо доставляють персонажі, які ніби-то не проти мови, але не за рахунок свого рускоговорєнія.

Так звані прихильники "лагідної українізації" (ну щоб тіпа понарошку), щоб сидіти з пивком і дивитися серіал фізрук, а їх паралельно, невідволікаючи від перегляду, лагідно переконували .

Offline Южанин

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #3 : Квітня 29, 2019, 11:36:51 11:36 »
Мені особливо доставляють персонажі, які

..з мови зробили якись фетіш в той час коли совок роз'їдає країну. Саме мовою совок і маскується. Самі підлі совки такі з себе україномовні , що капець.

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #4 : Квітня 29, 2019, 11:49:21 11:49 »
..з мови зробили якись фетіш в той час коли совок роз'їдає країну. Саме мовою совок і маскується. Самі підлі совки такі з себе україномовні , що капець.

на графіках вище добре видно в яких країнах  фетиш, а в яких  совок.

Offline Южанин

• Ветеран форума
« Reply #5 : Квітня 29, 2019, 12:32:08 12:32 »
Насрать мені на ті графіки , бо я бачу реальність тут. Поки ти графіки малюєш, та займаєшся дурнею , саме огидне зелене лайно замаскувавшись мовою підняло совковий прапор у вигляді криворогого дурника. Не рятує мова від головної загрози ну ні як.

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #6 : Квітня 29, 2019, 12:38:17 12:38 »
Нас вже нічого не врятує.Молодь - наша надія перетворилась на пристосуванців  нероб  та імітаторів.
Шанс був...шанс втрачено. Їм похер, що ми їм говоримо.

« Останнє редагування: Квітня 29, 2019, 01:10:11 13:10 від finli »

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #7 : Квітня 29, 2019, 01:18:39 13:18 »
Не рятує мова від головної загрози ну ні як.
Це якийсь дуже спрощений підхід. Фізична підготовка від кулі теж не рятує ніяк, але інколи дозволяє її не отримати, або пережити тяжке поранення.

Offline cynic

• Hero Member
« Reply #8 : Квітня 29, 2019, 03:49:59 15:49 »
Насрать мені на ті графіки , бо я бачу реальність тут. Поки ти графіки малюєш, та займаєшся дурнею , саме огидне зелене лайно замаскувавшись мовою підняло совковий прапор у вигляді криворогого дурника. Не рятує мова від головної загрози ну ні як.
є-є ми бачимо ДЕ зебіли найбільше голосували і якою мовою вони спілкуються. Совок і рускоязикість(не слід путати з росіянами) ішли ,ідуть і будуть іти в парі ПОСТІЙНО.Бо лінь та очікуавання ,щоб хтось їм дав осоновна складова таких індивідів.
 тільки не треба тут кричати що я огульно всіх гребу під одну мітлу.Є люди не такого складу і сперед таких,але це не міняє тенденції-подивися які регіони ЗАВЖДИ давали більшість проросійським силам і це явно не захід.
 твоя рускоязикість і мовні погляди я прекрасно знаю.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #9 : Квітня 29, 2019, 04:09:55 16:09 »
Хлопцы. Я разместил график что бы вы видели что все идет "путем". Украина вполне в тренде деколонизации вместе с другими странами постсовка, причем в еврогрупе. Конечно обидно что мы на языковом фронте не обгоняем прибалтов :), но волшебной палочки не будет. Если ктото думает что 50 млн человек могут синхронно перейти в общении на другой язык то он глубоко ошибается.

ПС: Будете кидаться какашками заблокирую тему

Offline Южанин

• Ветеран форума
« Reply #10 : Квітня 29, 2019, 04:41:17 16:41 »
є-є ми бачимо ДЕ зебіли найбільше голосували і якою мовою вони спілкуються.

Ти про Тернопільську , Івано-франківську та Рівненську , або Волинь?

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #11 : Квітня 29, 2019, 06:12:38 18:12 »
Хлопцы. Я разместил график что бы вы видели что все идет "путем". Украина вполне в тренде деколонизации вместе с другими странами постсовка, причем в еврогрупе. Конечно обидно что мы на языковом фронте не обгоняем прибалтов :), но волшебной палочки не будет. Если ктото думает что 50 млн человек могут синхронно перейти в общении на другой язык то он глубоко ошибается.

ПС: Будете кидаться какашками заблокирую тему

Йшло...Наразі невдовзі Ви і я будемо спостерігати перевзування більшості і в цьому питанні.

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #12 : Квітня 29, 2019, 06:20:49 18:20 »
А для того щоб російськомовним патріотам анестезіювати совість, буде вигадана якась утопічна формула нових язикових відносин.
Новий Підхід у всіх аспектах, а "печерний націоналізм" буде посилено цькуватись у ЗМІ десятками "експертів".

Ви не помітили, що в інтервью гості каналів  вже не напружують себе українською?
« Останнє редагування: Квітня 29, 2019, 06:24:34 18:24 від finli »

Offline Южанин

• Ветеран форума
« Reply #13 : Квітня 29, 2019, 06:48:22 18:48 »
А для того щоб російськомовним патріотам анестезіювати совість,

Ты расскажи об анестезии своей средневековой мантры , которым реальная жизнь показывает , что вы фетиш-мовные просто  дебилы.

Ну так обозначь прямую пропорцию между совками  и мовой. Зебильные результаты тебе моводрочерному в помощь.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #14 : Квітня 29, 2019, 07:12:12 19:12 »
Ты расскажи об анестезии своей средневековой мантры , которым реальная жизнь показывает , что вы фетиш-мовные просто  дебилы.

Ну так обозначь прямую пропорцию между совками  и мовой. Зебильные результаты тебе моводрочерному в помощь.

Южанин я предупреждал, еще один такой пост и я тему заблокирую, мне тут срач не нужен

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #15 : Квітня 29, 2019, 07:15:21 19:15 »

Йшло...Наразі невдовзі Ви і я будемо спостерігати перевзування більшості і в цьому питанні.

Посмотрим. Такие тенденции переломить очень трудно. Это просто показатель глубинных процессов в обществе.
Любое давление в любую сторону вызовет протестные настроения и действия "назло".

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
« Reply #16 : Квітня 29, 2019, 07:20:58 19:20 »
удивительно что мы с нашим лояльным отношением к росязыку уходим от него так же как прибалты прилагающие к этому усилия
це шо за блядство??  (с) Ляшко

Кроме того, я думаю, что Карфагенцапстан должен быть разрушен.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #17 : Квітня 29, 2019, 08:07:57 20:07 »
удивительно что мы с нашим лояльным отношением к росязыку уходим от него так же как прибалты прилагающие к этому усилия

Дык,  аяпрашо

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #18 : Квітня 29, 2019, 08:12:51 20:12 »
Посмотрим. Такие тенденции переломить очень трудно. Это просто показатель глубинных процессов в обществе.
Любое давление в любую сторону вызовет протестные настроения и действия "назло".

На мій погляд все значно простіше. Патріотизм та українськість були в  тренді, на це тиснули ЗМІ та Лідери Думок, потім пересічному приїлось...приїлись відосіки з прапорами, приїлись герої -кіборги, приїлась Небесна Сотня.
Тому У глубінні процеси в середині голів шановної більшості якось не віриться , особливо після таких феєричних  виборів . В їхніх головах каша .

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #19 : Квітня 29, 2019, 08:24:43 20:24 »
На мій погляд все значно простіше. Патріотизм та українськість були в  тренді, на це тиснули ЗМІ та Лідери Думок, потім пересічному приїлось...приїлись відосіки з прапорами, приїлись герої -кіборги, приїлась Небесна Сотня.
Тому У глубінні процеси в середині голів шановної більшості якось не віриться , особливо після таких феєричних  виборів . В їхніх головах каша .

Когда это СМИ на нагнетали за это? А лидеры думок то таке, исильно они сейчас помогли....
Активная часть общества и в худших условиях за украинизацию выступала, так что за любой крен можно в морду получить. Я в переносном смысле конечно. Посмотри канал Украина. Откровенно говоря больших украинизаторов я не видел

Еще раз скажу. Не пытайтесь переводить взрослых людей на другой язык общения. В условиях демократического общества для этого нужны колоссальные усилия с микроскопическим результатом в итоге. Основные направления это госапарат, армия и школа. Всё

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #20 : Квітня 29, 2019, 08:25:00 20:25 »

Магія, не інакше. А Вам не спадало на думку, що суспільство банально не щире,  та імітувало, заучивши пів десятка  національних гасел ?Реальні кроки в українізації себе любимого зробили одиниці. Зараз вітер подув у інший бік. От і побачимо наскільки не буде добровільного відкату...

Offline jia

• Hero Member
« Reply #21 : Квітня 29, 2019, 08:26:16 20:26 »
Бідна Беларусь  :smilie2:

В білорусі мова звучить рідше на ТВ та радіо ніж балачка на окупованій кацапами Кубані

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #22 : Квітня 29, 2019, 08:33:26 20:33 »
Магія, не інакше. А Вам не спадало на думку, що суспільство банально не щире,  та імітувало, заучивши пів десятка  національних гасел ?Реальні кроки в українізації себе любимого зробили одиниці. Зараз вітер подув у інший бік. От і побачимо наскільки не буде добровільного відкату...

Люди могут врать, массово, только если это приносит какую то выгоду.
Так покажи какую выгоду получали те что называют своим родным языком украинский. Тогда можешь сказать что они лицемерят

Добавлю
Зеленского выбрали не за его пророссийскую позицию. А именно потому что он свою позицию в этом вопросе не конкретизировал. Он выбран на волне инициированной истерии

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #23 : Квітня 29, 2019, 08:40:27 20:40 »
Люди могут врать, массово, только если это приносит какую то выгоду.
Так покажи какую выгоду получали те что называют своим родным языком украинский. Тогда можешь сказать что они лицемерят

Ті хто називають своїм рідним українську, а говорять російською?

Цитувати
73% учасників АТО назвали рідною мовою українську - опитування
10440 ПЕРЕГЛЯДІВ 0
Вівторок, 7 червня 2016, 14:00

« Останнє редагування: Квітня 29, 2019, 08:59:27 20:59 від finli »

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #24 : Квітня 29, 2019, 08:53:09 20:53 »
Особисто знайомий з україномовним ЗЕ фаном. Так от, йому начхати на українську мову, він не париться мовними питаннями взагалі,  з задоволенням хаває російський контент , і те що він досі не перейшов на русскій язик обумовлено лише інерцією його україномовного дитинства.Але він згодом обтешеться ...якщо умови потрапляння в його мозок всього російського збережуться (привіт "насильницька "українізація)
« Останнє редагування: Квітня 29, 2019, 08:56:33 20:56 від finli »

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #25 : Квітня 29, 2019, 08:59:13 20:59 »
Ті хто називають своїм рідним українську, а говорять російською?

И эти тоже
Я не понимаю почему ты считаешь такую ситуацию невозможной

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #26 : Квітня 29, 2019, 09:00:18 21:00 »
Особисто знайомий з україномовним ЗЕ фаном. Так от, йому начхати на українську мову, він не париться мовними питаннями взагалі,  з задоволенням хаває російський контент , і те що він досі не перейшов на русскій язик обумовлено лише інерцією його україномовного дитинства.Але він згодом обтешеться ...якщо умови потрапляння в його мозок всього російського збережуться (привіт "насильницька "українізація)

Ну вот ты сам подтверждаешь что в плане Зеленского языковая ориентация не актуальна

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #27 : Квітня 29, 2019, 09:00:48 21:00 »
И эти тоже
Я не понимаю почему ты считаешь такую ситуацию невозможной

Я вважаю це лицемірством та імітацією оргазму українства . Підробкою.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #28 : Квітня 29, 2019, 09:09:33 21:09 »
Я вважаю це лицемірством та імітацією оргазму українства . Підробкою.

Это констатация факта, не более. Твоя эмоциональная оценка данного факта не более чем субъективная оценка. Почему ты вообще считаешь что человеку который говорит что его родной украинский требуется комуто демонстрировать свою "украинскость"? Особенно учитывая анонимность опросов.
Я например еще в советские времена и бытность проживания в Поволжье всем говорил что я украинец. Считаешь что я имел тогда какойто стимул демонстрировать свою "украинскость"? И если бы тогда проводили опросы про родной язык и тогда бы написал что украинский

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #29 : Квітня 29, 2019, 09:10:37 21:10 »
Ну вот ты сам подтверждаешь что в плане Зеленского языковая ориентация не актуальна

Та плював я на ЗЕ. Він пустий нуль, що увільють то і буде в середині. Кожен пересічний з слабими мізками вкладав туди своє.
Я пишу про те що суспільство хворе майже невиліковно. І про те що до хворого суспільства не застосовують фітотерапію чаями, а застосовують хірургію та хімію. Не діють лагідна українізація і умовляння.