Автор Тема: Языковым страдальцам  (Прочитано 4939 раз)

0 Користувачів і 8 Гостей дивляться цю тему.

Offline div

• Ветеран форума
Re: Языковым страдальцам
« Reply #30 : Квітня 29, 2019, 09:12:43 21:12 »
Та плював я на ЗЕ. Він пустий нуль, що увільють то і буде в середині. Кожен пересічний з слабими мізками вкладав туди своє.
Я пишу про те що суспільство хворе майже невиліковно. І про те що до хворого суспільства не застосовують фітотерапію чаями, а застосовують хірургію та хімію. Не діють лагідна українізація і умовляння.

Угу
А графики говорят обратное. Просто ты хочешь всего и сразу

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #31 : Квітня 29, 2019, 09:17:20 21:17 »
Почему ты вообще считаешь что человеку который говорит что его родной украинский требуется комуто демонстрировать свою "украинскость"? Особенно учитывая анонимность опросов.

Тому що очевидно що людина бреше. І що? Хавати ці брехні під соусом анонімності?

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #32 : Квітня 29, 2019, 09:20:46 21:20 »
Угу
А графики говорят обратное. Просто ты хочешь всего и сразу

Он як? Графіки.

А хочу я відсутності лицемірства і вихляння сракою у дорогих співвітчизників.
Те що співвітчизники не дуже розумні я вже зрозумів. Залишається з'ясувати загальний  рівень підлості.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #33 : Квітня 29, 2019, 09:21:35 21:21 »
Тому що очевидно що людина бреше. І що? Хавати ці брехні під соусом анонімності?

Я тя поздравляю  :laugh:
Твоя точка зрения полностью совпадает с точкой зрения мегаваты - тот язык на котором человек говорит тот и есть его родной. Ты сам не понимаешь идиотизма этого утверждения? Следующая ступень это хуйловская шиза в стиле - раз человек говорит по русски значит он русский

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #34 : Квітня 29, 2019, 09:22:27 21:22 »
Он як? Графіки.

А хочу я відсутності лицемірства і вихляння сракою у дорогих співвітчизників.

Ты хочешь того что не существует в природе - абсолютной определенности

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #35 : Квітня 29, 2019, 09:24:45 21:24 »
Твоя точка зрения полностью совпадает с точкой зрения мегаваты - тот язык на котором человек говорит тот и есть его родной. Ты сам не понимаешь идиотизма этого утверждения? Следующая ступень это хуйловская шиза в стиле - раз человек говорит по русски значит он русский

Будьласка: Людина яка говорить українською - українець.

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #36 : Квітня 29, 2019, 09:27:33 21:27 »
Ты хочешь того что не существует в природе - абсолютной определенности

В деяких наведених вище  країнах  дуже радикально розібралися з хитросракими мовними фарисеями, обмеживши їхні права.
А  ми досі жуємо соплі .

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #37 : Квітня 29, 2019, 09:27:34 21:27 »
Будьласка: Людина яка говорить українською - українець.

Тоесть поехав в Америку и разговаривая там на английском этот человек перестает быть украинцем на время пребывания в Америке?

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #38 : Квітня 29, 2019, 09:28:34 21:28 »
В деяких наведених вище  країнах  дуже радикально розібралися з хитросракими мовними фарисеями, обмеживши їхні права.
А  ми досі жуємо соплі .

Угу
И тем не менее успехи этих стран не превышают наших. Как странно, не правда ли?

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #39 : Квітня 29, 2019, 09:29:23 21:29 »
Угу

Там нема анонімних графіків  :laugh:

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #40 : Квітня 29, 2019, 09:34:42 21:34 »
Був давно на ФУПі  розкішний вислів т.з російськомовного патріота з мовного питання , який стисло висвітлює увесь хитросракий ідіотизм великого прошарку нашого суспільства.

Украинского язика не знаю, но считаю его родным.(с)

Ядерна суміш псевдолюбові (яка чомусь програє особистим лінощам) до українського, помножена на відчуття власної величі.

« Останнє редагування: Квітня 29, 2019, 09:46:07 21:46 від finli »

Offline cynic

• Hero Member
« Reply #41 : Квітня 29, 2019, 09:46:55 21:46 »
Ти про Тернопільську , Івано-франківську та Рівненську , або Волинь?
ти сліпий? подивися де за хелю,бойка.вікула і решту тої братії голосували 80 % голосувальників.так само як і в минулі часи.Іхто ТУТ шкварчить,на форумах.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #42 : Квітня 29, 2019, 09:47:39 21:47 »
Був давно на ФУПі  розкішний вислів т.з російськомовного патріота з мовного питання , який стисло висвітлює увесь хитросракий ідіотизм великого прошарку нашого суспільства.

Финли
А глухонемые украинцы бывают? Или это отдельная национальность амсленцы со своим отдельным языком?

Offline cynic

• Hero Member
« Reply #43 : Квітня 29, 2019, 09:48:02 21:48 »

Ядерна суміш псевдолюбові (яка чомусь програє особистим лінощам) до українського, помножена на відчуття власної величі.
мазепо- класика :smilie5: і майже нічого не змінилося з часу його того перлу.

Offline cynic

• Hero Member
« Reply #44 : Квітня 29, 2019, 09:50:26 21:50 »
Угу
що і говорить-зсилка всяких з вивернутою щелепою про "сначала еканоміку.а патом язиг" не має ніякого сполучення з успіхами . А от відторгнення територій таких,де більшість власне " а зачем" і говорить де сидить контигент потенційних любителів всього лиш би не українська мова.

Offline cynic

• Hero Member
« Reply #45 : Квітня 29, 2019, 09:54:30 21:54 »
Тоесть поехав в Америку и разговаривая там на английском этот человек перестает быть украинцем на время пребывания в Америке?
не передьоргуй.там власне і кривощелепні на диво навчаються говорити на мові аборигенів і не кричать-а зачем нам английский",а тихо ходять до школи як тільки приїхали і говорять без стогону-ну у меня же украинский не тправильний,лучше я па русски",а ламають англійський поки не навчаться.навіть старші бабці і дідки (особливо коли громадянство потрібне :smilie5:).А тут як покропили чимсь-нє идёт,нє магу.

Offline cynic

• Hero Member
« Reply #46 : Квітня 29, 2019, 10:00:25 22:00 »
якщо він говорить так у дома з дітьми ,у побуті то він і є "русский человєк".Скільки б він не віднікувався від того. Ментально він і є "русский",бо НЕ ХОЧЕ вирвати з свого життя одну з ознак тої "рускости". таких "русских" і в америці дофіга.От їх діти таки то рвуть.як і інші діти емігрантів і асимілюються.Тобто стають душею тими,ким вони себе позиціонують на новій батьківщині..

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #47 : Квітня 29, 2019, 10:07:36 22:07 »
Просто умиляет эта дискуссия :) Вспоминаются мои общения на ФУПе со сторонниками "второго государственного", и абсолютно с теми же аргументами и с той же неспособностью ответить на элементарные вопросы.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #48 : Квітня 29, 2019, 11:10:09 23:10 »
Ну це між іншим те, що я маю на увазі, коли кажу про можливість сепарації навіть 16% поміж собою навіть в рамках "армія, віра, мова".
Й це розмови однодумців, а не інформаційна кампанія. :(

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #49 : Квітня 29, 2019, 11:20:38 23:20 »
Ну це між іншим те, що я маю на увазі, коли кажу про можливість сепарації навіть 16% поміж собою навіть в рамках "армія, віра, мова".
Й це розмови однодумців, а не інформаційна кампанія. :(

Так и я и он за "мова".
Тут нельзя провести раздел :)
Просто Финли с Циником желают четкого маркера "украинства". Прикол в том что они хотят по факту сократить количество украинцев, а его надо расширять

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #50 : Квітня 29, 2019, 11:24:10 23:24 »
Тут західні підараси на тему мовного закону заверещали  :smilie7:

Західні оглядачі, коментуючи ухвалений Радою мовний закон, звертають увагу на його всеохопний характер та можливі негативні наслідки. Окремі коментатори також називають ухвалення закону спадком Петра Порошенка, який буцімто суперечить загальній філософії новообраного президента України Володимира Зеленського. 

Мовний закон назвали "суперечливим" і "спадком Порошенка". Західні реакції

Цікаво подивитись, хто варнякає - якісь срані мадяри, мацковскіє коррєспондєнти і підорня з якихось фондів   :smilie7:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #51 : Квітня 29, 2019, 11:28:39 23:28 »
Так и я и он за "мова".
Просто Финли с Циником желают четкого маркера "украинства". Прикол в том что они хотят по факту сократить количество украинцев, а его надо расширять
Я власне теж не знаю, як це зробити за півроку - але загалом, за більш тривалий проміжок часу, можна було б створити наприклад дві партії. Обидві за "мова", тільки одна значно радикальніша за позицію ПП, а друга - трохи м'якіша.
Принаймі, електорат націоналістів так досить вправно розводили роками

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #52 : Квітня 29, 2019, 11:29:48 23:29 »
Так и я и он за "мова".

Так .Я хочу чесності від вас . На початку гілки чітко сформулював чому.
А кількістні показники ситуативно перефарбованих  не цікавлять аж ні разу.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #53 : Квітня 29, 2019, 11:29:51 23:29 »
Цікаво подивитись, хто варнякає - якісь срані мадяри, мацковскіє коррєспондєнти і підорня з якихось фондів   :smilie7:
Та я й не дивлячись можу відразу те саме сказати  :gigi: то є класика

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #54 : Квітня 29, 2019, 11:31:00 23:31 »
Тут західні підараси на тему мовного закону заверещали  :smilie7:
Західні оглядачі, коментуючи ухвалений Радою мовний закон, звертають увагу на його всеохопний характер та можливі негативні наслідки.
Окремі коментатори також називають ухвалення закону спадком Петра Порошенка, який буцімто суперечить загальній філософії новообраного президента України Володимира Зеленського.

Вечернiй Квартал - на Укр. мове?...
Кловун повесiтся...
 :smilie1:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #55 : Квітня 29, 2019, 11:31:36 23:31 »
Так .Я хочу чесності від вас . На початку гілки чітко сформулював чому.
А кількістні показники ситуативно перефарбованих  не цікавлять аж ні разу.
Мені б не хотілося розпочинати мовну бійку серед своїх, але все ж маю спитати, чому вони вас не цікавлять.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #56 : Квітня 29, 2019, 11:34:59 23:34 »
Мені б не хотілося розпочинати мовну бійку серед своїх, але все ж маю спитати, чому вони вас не цікавлять.

Імітують оргазм. А фінлі хоче 'настоящєй любві' :weep:

Старі хлопи, а якоюсь хернею страждаєте  :Ganba:

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #57 : Квітня 29, 2019, 11:38:43 23:38 »

На мій погляд , такі люди ненадійні, і етнічні українці завжди будуть заручниками нестійкої більшості.

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #58 : Квітня 29, 2019, 11:47:21 23:47 »
Імітують оргазм. А фінлі хоче 'настоящєй любві' :weep:

Старі хлопи, а якоюсь хернею страждаєте  :Ganba:

Фінлі хоче від них справжньої любові до української мови.

От  цинічний падонак.  (міг би просто схавати дуті графіки і брехливі обіцянки , от же ж ..)

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #59 : Квітня 29, 2019, 11:50:08 23:50 »
На мій погляд , такі люди ненадійні, і етнічні українці завжди будуть заручниками нестійкої більшості.
Але ж ми як нація маємо проблеми з наслідками насильницької русифікації. Вочевидь процес зміни однієї мови на іншу не виглядає як дискретний перехід зі стану "100% мова 1" до "100% мова 2".
Причому навіть громадяни з заявами "української не знаю, але вважаю її рідною" є свідченням роботи процесу відкату від нав'язаної російської.
Ви кажете "завжди", але скажімо щиро - картина навіть за останні 20 років змінилася досить відчутно, й на користь української. Тож нема ніякого "завжди", є динамічний процес, поки що на нашу користь. Нема ніяких ненадійних, є носії української культури, в котрих вона закріплюється.
Нам треба збільшувати кількість таких "ненадійних", бо це стратегічно нам на користь. Й навпаки. Хіба не так?