Ви впевнені? 73% поклали з прибором на перспективи мови, в тому числі певна частка україномовних - напівперетравлених серіалами .
Тільки Захід встояв. Які Ви перспективи тут бачите? ЗЕ почне розвивати українство? Його прихильники заходяться розбудовувати українську націю?
Рілі?
На парламентських вони заведуть у ВР україножерську більшість, от тоді і почнеться по-справжньому.
Ви просто ставитеся до людей як до створінь, чітко та ясно розуміючих, що вони роблять, та нащо. Типу, віддав голос за зеленського - то мабуть чітко зважив всі "про" та "контра", зробив вибір поміж мовою та російським серіалом. А я в таких людях бачу широкий спектр альтернативних мотивів, починаючи з психологічних моментів й закінчуючи банальною тупістю.
Тому для мене немає нічого особливого в думці, що ці люди будуть розбудовувати українську націю. Ще і як будуть, головне поставити їх у відповідні умови, щоб вектор комфорту співпадав з державницьким.
Власне за це й триває боротьба з кацапами. На їхньому боці кількість, гроші та наявність систем впливу. Одночасно їм бракує розуміння наявності принципових відмінностей поміж націями (між іншим, після зливу прігожинських інструкцій для Судану, мені стало ясно що це в них розповсюджується на всіх, а не тільки на українців, як мені здавалося раніше).