ГЕО .Твоє. Так чи Ні. ...ну і закінчимо з цим.
Я там гілочку замутив з закликом до адм. СУПУ звільнити територію СУПУ від Свинособачої Мови.
То ти як?
Я читав. А ти читав, що я писав про АТО і мову? Про "розірвані шаблони" у мене? ЗДОРРРОВЕЗНИЙ такий пост, ретельно все було написано...
Повторити?
1. Російськомовні з Дніпра, Запоріжжя, Одеси, Києва не слухали русскій блатняк-шансон і не дивились кацапські серіали. Воювали за Україну і співали повстанькі пісні українською мовою.
2. Україномовні з Івано-Франківська, Львова, Чернівців, Мукачева слухали русскій блатняк-шансон і дивились кацапські серіали. Воювали за Україну і співали повстанькі пісні українською мовою.
3. Російськомовні з Дніпра, Запоріжжя, Одеси, Києва слухали русскій блатняк-шансон і дивились кацапські серіали. Воювали за Україну і співали повстанькі пісні українською мовою.
4. Україномовні з Івано-Франківська, Львова, Чернівців, Мукачева не слухали русскій блатняк-шансон і не дивились кацапські серіали. Воювали за Україну і співали повстанькі пісні українською мовою.
5. Україномовні з Івано-Франківська, Львова, Чернівців, Мукачева не вилазили з "заробітків" у Москві.
6. Російськомовні з Дніпра, Запоріжжя, Одеси, Києва ніколи там не були і вважали це за "западло".
7. Російськомовні з Дніпра, Запоріжжя, Одеси, Києва не вилазили з "заробітків" у Москві.
8. Україномовні з Івано-Франківська, Львова, Чернівців, Мукачева ніколи там не були і вважали це за "западло".
Аватари, які бухали...були, як російськомовні, так і україномовні.
І ті, і ті...вважали і вважають Бандеру і Шухевича героями.
Ти вирішив КАРДИНАЛЬНО І ШВИДКО всім перейти на українську в ПОБУТІ по клацанню пальцями, бо ти - Мовний Патріот? В країні, яка сотні років під москалями жила?
"Паровоз! Стой! Раз! Два!"?
Ти всім в Києві "русскоговорящим" вже морду набив?
Попереджаю тебе за мовний срач і Адама Жоржовича за дику матючню...Або заткніться...ОБИДВА...або отримаєте по три дні бану. "Горячіє фінскіє парні" (с)
Задовбали.