Автор Тема: Вакарчук  (Прочитано 3596 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline cynic

• Hero Member
Re: Вакарчук
« Reply #30 : Червня 15, 2019, 06:31:58 18:31 »
А хто сказав, що серед наших 25% усі свідомі за Пороха? Там частина таких, яким просто бридко було голосувати за піськопіаніста, який кілька слів українською сказати не може. От таких хочуть облапошити Сравком.
А на тих, хто голосував за Зєбіла, Сравкові квартирооптимісти свої зусилля не направляють. Від слова зовсім.
так тут ДАВНО розумні люди казали-10% (ті що голосували за нього в першомуТВЕРДО ) і будуть його процентами на радівських.решта,що він набрав у першому і добрав у другому-це ті,що просто не голосували за своїх(не прохідні) у першому.або проти зелі у другому.А от добрання більше пеця може ТІЛЬКИ після роботи в раді.Покаже товар лицем.На сьогодні більше йому просто НІЧИМ добрати.Обіцянки передвиборчі анігіліються антирейтингом минулого. хоча останні новини про чистку списку говорить ,що і тут спробують щось докинути,слідуючи загальній "моді" сьогоднішніх пергонів.
 Що є поганим-СЛІДУЮТЬ,по інерцйії,але не самі вносять НОВІ віяння.А це насторожує на майбутнє-знову будуть лише слідувати за чужими спробами.Значить в мізках таки не зрозуміли СУТІ сьогодення і старі привички ще сильно діють на них. А це ДУЖЕ погано.Значить не дійшло на всі 100%,що сталося і що треба робити в плані електорату..
« Останнє редагування: Червня 15, 2019, 06:36:17 18:36 від cynic »

Offline mikrosha

• Jr. Member
  • **
« Reply #31 : Червня 15, 2019, 06:40:42 18:40 »
Судячи з ток-шоу, Вакарчук не тягне на політика зовсім. Не його це. Не стане політиком і знищить себе . як співака.
Говорити не вміє, не розуміє про шо говорить, на питання відповідати не вміє, перебиваэ не по темы. розмахуэ руками...
Таке собі бла-бла-бла ні про шо, загальні пропагандистські фрази - потрібно виграти, потрібно зробити...
Просто жалюгідне видовище. Після Федини друге місце знизу по виступам.
На кого це розраховано в 2019-му році?
« Останнє редагування: Червня 15, 2019, 06:47:16 18:47 від mikrosha »

Offline cynic

• Hero Member
« Reply #32 : Червня 15, 2019, 06:44:42 18:44 »
Ну, Петро якраз працював і працює на перспективу, багато їздив/їздить і зустрічається особисто, як класичний політик.

Просто жидовідєнія різні зараз тут якось гіпертрофовано роздулись, фактично вони по суті різко викривлюють реальність  :smilie2:
ще раз-програш на презівських і СЛІДУВАННЯ а не очолення нових тенденцій на радівських говориить про одне-пеціна праця НЕ ДОСТАТНЯ  там,де сучасному лохторату вважається найболючішою проблемою.А чи то  масонські чи жидохохлівські  чи ще якісь викоивлячі реальності,це ЇХ справа.А от справа пеці і Ко НЕ СПРАЦЮВАЛА тоді(презівські) і не спрацьовує ЯК потрібно зараз.Тоді просто була бита безжалісно,а тепер СЛІДУЄ за трендом,а не пробує очолити його.
 не були вони готові ЗОВСІМ до реальності інфопропаганди і злегковажили її повністю.
  тенденція мертвечука на збільшення інфоімперії говорить,що вороги НА ПОРЯДОК бють і пецю і решту свобод,вакарчуків і навіть зелю. А тамті і далі ловлять мишей.,хоча події у світі голворять,що вже пару років-то чи не основний ресурс при захоплення влади.

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #33 : Червня 15, 2019, 06:50:25 18:50 »
ще раз-програш на презівських і СЛІДУВАННЯ а не очолення нових тенденцій на радівських говориить про одне-пеціна праця НЕ ДОСТАТНЯ  там,де сучасному лохторату вважається найболючішою проблемою.А чи то  масонські чи жидохохлівські  чи ще якісь викоивлячі реальності,це ЇХ справа.А от справа пеці і Ко НЕ СПРАЦЮВАЛА тоді(презівські) і не спрацьовує ЯК потрібно зараз.Тоді просто була бита безжалісно,а тепер СЛІДУЄ за трендом,а не пробує очолити його.
 не були вони готові ЗОВСІМ до реальності інфопропаганди і злегковажили її повністю.
  тенденція мертвечука на збільшення інфоімперії говорить,що вороги НА ПОРЯДОК бють і пецю і решту свобод,вакарчуків і навіть зелю. А тамті і далі ловлять мишей.,хоча події у світі голворять,що вже пару років-то чи не основний ресурс при захоплення влади.

Ну купи нам тут пару медіаімперій/телеканалів, тоді й перемога в кишені  :smilie7:

Не треба занадто кидатись у всю цю новомодну херню з соцмережами, там теж можна влетіти проти добре поставленої класичної роботи.

Особливо, якщо довго і завзято надувати жабу через сраку паличкою  :smilie5:   

Offline cynic

• Hero Member
« Reply #34 : Червня 15, 2019, 06:53:59 18:53 »
Судячи з ток-шоу, Вакарчук не тягне на політика зовсім. Не його це. Не стане політиком і знищить себе . як співака.
Говорити не вміє, не розуміє про шо говорить, на питання відповідати не вміє...
Таке собі бла-бла-бла ні про шо, загальні пропагандистські фрази - потрібно виграти, потрібно зробити...
На кого це розраховано в 2019-му році?
ну може він якраз і розуміє,що як співак він пройшов свій зеніт (голос у нього і так не дуже,а з віком і того),тому і шукає нішу на "пенсію". :smilie3:
 Політиком не народжуються,ними стають.І якщо він працюватиме на то як на свою співацьку карєру то досягне певного рівня "вішання лапші",макеавелівських штучок,вміння домовлятися ПОЗА кулісами ,поставленого голосу і вміннря дискутувати та набере фаху у говорінню крилатих фраз.
  ну і якщо виходити з того навіть що ти говориш (що він не фонтан),то там у голосі на сьогодні вакарчу тільки як вивіска найбільш розпропагандованого оболиччя,а реальних лідерів ще прийдеться там шукати вже по ходу діяльності. Тому не факт,що через рік скажімо славко просто тихо відійде на певні запасні позиції (що найкраще йому підходять по характеру),коли вже його імя не потрібне буде при розкрутці ідей іншими лідерами.

Offline cynic

• Hero Member
« Reply #35 : Червня 15, 2019, 07:05:00 19:05 »
Ну купи нам тут пару медіаімперій/телеканалів, тоді й перемога в кишені  :smilie7:

Не треба занадто кидатись у всю цю новомодну херню з соцмережами, там теж можна влетіти проти добре поставленої класичної роботи.

Особливо, якщо довго і завзято надувати жабу через сраку паличкою  :smilie5:
це не новомодна а стара як світ "хїерня".Товариш партан=геноссе геббельс дуже почувається ображений.як і безліч совкових редакторів правд і ізвєстій,та творці історії ВКПб та інших ідеологічних проектів,якими забивали голову молодим будівникам світлого майбуття. :smilie1: Просто зараз то все на віддалі одного кліку на компі,смарті чи таблетці.7/24 і в такій кількості,шщо феки просто розчиняються у іншитх фейках і ніхто не твстигає то все провірити і вичистити.
 Ти повторюєш помилку всіх наших 30 років держпропаганди. Ми програли кримі лугандон власне ТАМ в першу чергу,як програли не одні вибори . і така тенденція не тільки у нас.На жаль хуйло зрозумів то набагато швидше ніж інші і всі тепер його тільки долганяють.А легковажать і далі віждмахуються просто не розумні і консервативні мізантропи.
 Ми живемо в вік інформативних маніпуляцій нечуваного масштабу І вони використовують власне одну НЕЗМІННУ властивість нашого організму-слухати і задурманюватися тим до остатку.І перебити то нема чим,бо то фізика нашого організму і ментальність.Тому або ми то признаємо і почнемо приділяти тому шалену увагу і "за коштами" не постоїмол".або зажди будемо оправдуватися від лавини фейкообвинувачень і програшів умів простих людей.
  А що то коштує величезних коштів і фактично не дає віддачі в короткому інтервалі (тобто то викидання грошей в нікуди для більшості "бізнесменів") то тому і легковажиться більшістю.До пори часу,але нгам від того не легше.

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #36 : Червня 15, 2019, 07:08:32 19:08 »
його імя не потрібне буде при розкрутці ідей іншими лідерами.
Нема в Сравка жодних ідей, навіть в зеленої жаби ідей більше (здати Україну Ху%лу, навішавши лохторату лапші)
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #37 : Червня 15, 2019, 07:09:12 19:09 »
Цинік, ти якось систематизуй свій посил народу по пунктах.

А то ніфіга не зрозуміло, крім того, що Хуйло апять всєх пєрєіграл  :smilie7:

Offline mikrosha

• Jr. Member
  • **
« Reply #38 : Червня 15, 2019, 07:13:17 19:13 »
Нема в Сравка жодних ідей, навіть в зеленої жаби ідей більше (здати Україну Ху%лу, навішавши лохторату лапші)

Досить почитати коменти на ютубі , де ток-шоу.
Славко багато втратив в очах своїх прихильників
Рано ше йому ходити по подібних ефірах

За останню годину:

Инна Кравченко6 минут назад
Славик упал в моих глазах, простите, но действительно-дерганная обезьяна!

апрен кеукукук42 минуты назад
Не думав. шо Вакарчук настільки тупий... Нашо він лізе в політику? Це ж зовсім не його.

Рубби Роид1 час назад
Вакарчук лучше пой

Зоя Квитка1 час назад
Хотілося б для деяких кандидатів від партії додаткових умов для проходження до списків — довідку від психотерапевта. Федина та Вакарчук неадекватні. Їх рухи, очі та те, що вони кажуть просто яскраво ілюструють розлади психіки.

Scofy1 час назад
какая то примитивная речь у Вакарчука :( Лучше бы он продолжал петь

yg0979405363 Яротник Галя1 час назад
Две балакучи головы-вакарчук и София от параши.

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #39 : Червня 15, 2019, 07:14:30 19:14 »
яка шкода? Що ті люди вирішили СВОЄ бачення втілити в життя чи то,що (може) перехоплять трохи від вашого обранця?  Бо по першомк-вони мають право. По другому- це ваша проблема і вашого обранця,що люди переходять до інших.Значить щось ваш штаб з голово.ю не допрацьовує,не допрацював і т.д.
  Проблема "стогнучих" в тому,що вони ніколи не хочуть признати СВОЇХ проблем і помилок,а шукають причину назовні.І всьому-загальна тенденція ментальності нашого народу від гори до низу.Ті одиниці,що то признають погоди не роблять.
:lol:
Циніку, ти стільки стогнеш на різних форумах, що здається пора тобі визнати і свої помилки і проблеми  :laugh:
Чи може мені тобі допомогти, бо ти, почавши співати, до свої пройопів глухим стаєш?

Ну й на останок, не тринди, будь-даска, що вакарчукісти мовляв якісь свої міфічні ідеї в життя втілюють. Нема там жодних ідей, та й мозку в їхніх головах нема. Одне інформаційне сміття і бла-бла-бля...
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline cynic

• Hero Member
« Reply #40 : Червня 15, 2019, 07:16:06 19:16 »
це для лохторату не важливо. так само як і для зеленого "ідеї" зелі(реальні).Їх же 30років вчили з екранів не ВИКОНАННЯ ідей оцінювати а просто оцінювати обіцянки і як вони тішать серце обираючих.Всі ці токшоу на тому і побудовані,що оперують не фатурою виконання а ПРИПУЩЕННЯМ,що отримає манюпас від ОБІЦЯНОК.А потім по "шкоді" не обговорюють де манюпас всмоктав,а де "вороги" помішали і що буде зроблено коли лоторат ЗНОВУ довірить управління :smilie5:. І так по колу.
 Ти думаєш що лохторат вакарчука крім пару нюансів дуже відрізняєтьтся від лохторату клоуна? чи мамки чи медведчука,вил і т.ю.? Всі очікують ДЛЯ СЕБЕ золотих гір,а для "ворогів" казематів,помсти і вішання.А "вийде як завжди"(черномирдін цитата). :smilie3:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #41 : Червня 15, 2019, 07:16:38 19:16 »
Цинік vs Бордерландер
------

Суперечка двох оптимістів   :weep:

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #42 : Червня 15, 2019, 07:19:10 19:19 »
Цинік, ти якось систематизуй свій посил народу по пунктах.

А то ніфіга не зрозуміло, крім того, що Хуйло апять всєх пєрєіграл  :smilie7:
Та в циніка практично завжди один посил - всі десь трохи праві, наші вороги теж трохи мають рацію, а те, що ми просираємо - значить наші лідери "нє дарабативают", нехай стараються більше  :laugh:
Ну і як вишенька - республіканці гавно, дєрьмократи - цукерочка.

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #43 : Червня 15, 2019, 07:20:58 19:20 »
Якщо вибори відбудуться в жовтні, то Вакарчук таки зможе відрізати у зебіла 10-15%.
Чому він тоді топить за дочасні? Боїться, що сам здується?

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #44 : Червня 15, 2019, 07:21:43 19:21 »
Та в циніка практично завжди один посил - всі десь трохи праві, наші вороги теж трохи мають рацію, а те, що ми просираємо - значить наші лідери "нє дарабативают", нехай стараються більше  :laugh:

Конформіст  :Ganba:

Offline cynic

• Hero Member
« Reply #45 : Червня 15, 2019, 07:25:48 19:25 »
:lol:
Циніку, ти стільки стогнеш на різних форумах, що здається пора тобі визнати і свої помилки і проблеми  :laugh:
Чи може мені тобі допомогти, бо ти, почавши співати, до свої пройопів глухим стаєш?

Ну й на останок, не тринди, будь-даска, що вакарчукісти мовляв якісь свої міфічні ідеї в життя втілюють. Нема там жодних ідей, та й мозку в їхніх головах нема. Одне інформаційне сміття і бла-бла-бля...
я НЕ СТОГНУ,бо в принципі від ВАШИХ проблем не можу чисто по людськи стогнати(не мені то розгрібати).Я навіть від своїх американських НЕ СТОГНУ,бо прекрасно розумію,що стогнання моє нічого не змінить.Прийде чотири роки (або два) і лише  тоді я попробую вибрати того,що НАЙМЕНШЕ мені нашкодить.Бо нашкодять ЛЮБІ.З цього і треба завжди виходити-реально оцінювати свого обранця і його ШКОДУ тобі,І якщо вона в межах очукуваного,то і най буде.А все решта СМІЛИВО можна заприсати собі в + :smilie5:
  де ти побачив ,що я про ВТІЛЕННЯ якигось ідей вакарчука трендів.якщо він НІКОЛИ їх і не втілював (в політиці) в життя в силу відсутності його в політиці? :smilie10:
 МОЇ пройоби(а вони у кожного були і є і будуть) я ніколи не списував на відміну від вас на когось а виключно на себе.Це допомагає тверезо оцінювати НАСТУПНІ :smilie1:,а не впадати в депресняк :smilie3:

Offline cynic

• Hero Member
« Reply #46 : Червня 15, 2019, 07:27:51 19:27 »
Конформіст  :Ganba:
здоровий цинізм. :smilie7:

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #47 : Червня 15, 2019, 07:30:37 19:30 »
я НЕ СТОГНУ,бо в принципі від ВАШИХ проблем не можу чисто по людськи стогнати(не мені то розгрібати).Я навіть від своїх американських НЕ СТОГНУ,бо прекрасно розумію,що стогнання моє нічого не змінить.Прийде чотири роки (або два) і лише  тоді я попробую вибрати того,що НАЙМЕНШЕ мені нашкодить.Бо нашкодять ЛЮБІ.З цього і треба завжди виходити-реально оцінювати свого обранця і його ШКОДУ тобі,І якщо вона в межах очукуваного,то і най буде.А все решта СМІЛИВО можна заприсати собі в + :smilie5:
  де ти побачив ,що я про ВТІЛЕННЯ якигось ідей вакарчука трендів.якщо він НІКОЛИ їх і не втілював (в політиці) в життя в силу відсутності його в політиці? :smilie10:
 МОЇ пройоби(а вони у кожного були і є і будуть) я ніколи не списував на відміну від вас на когось а виключно на себе.Це допомагає тверезо оцінювати НАСТУПНІ :smilie1:,а не впадати в депресняк :smilie3:
Таки мов глухар не чуєш і не бічиш нічого, коли проповідувати починаєш, Міг би тобі допомогти, але сенсу не бачу  :weep:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #48 : Червня 15, 2019, 07:33:40 19:33 »
здоровий цинізм. :smilie7:

Ну хоч внутрішнє бажання в'їбати по комусь часом виникає ?  :smilie5:

Offline cynic

• Hero Member
« Reply #49 : Червня 15, 2019, 07:36:08 19:36 »
Десь всі трохи праві-це реалії життя.нема абсолютно чорних чи кристально білих ні намірів ні діянь.Бо ЗАВЖДИ хтось буде ущемлений і невдоволений.І якщо людина розуміє ото і сприймає цілковито,то і ставлення до життя і оточуючого сереждовища більш філософськей а не дертя сорочки на грудях,бурчання ,а в крайніх випадках-депресняк,прагнення помсти,пошук винних ,а на протилежному полюсі-ейфорія .шапкозакидання і повна розслабленість від нірвани. Бо життя то МАЯТНИК з амплітудою,що власне задається такими крайностями.
  Я не реп і не дем,а "франкенштейн",де зшито безліч хороших(як для мене ідей обох партій і не тільки).І я прекрасно розумію,що НІКОЛИ не знайду абсолютного виконавця тих ідей.Тому вибираю тих,хто несе найменшу шкоду мені,а не щось інакше.

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #50 : Червня 15, 2019, 07:36:11 19:36 »
Цинік люто ненавидить усіх, хто Абамку, дєрьмократів та послицю Йобановіч ображає. На цьому грунті він з будь-яким фупівським лайном дружити починає, навіть зі СлавРедьком.

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #51 : Червня 15, 2019, 07:38:19 19:38 »
Десь всі трохи праві-це реалії життя.
Дурня і брехня. Ті, хто таке говорять, сходу забувають цю тезу, коли справа починає стосуватись їх особисто.

Offline cynic

• Hero Member
« Reply #52 : Червня 15, 2019, 07:40:35 19:40 »
без сумніву-це чисто тваринний інстинкт,а він у нас з дідів-прадідів.Але у нас є і інший нашарований цівілізацією і мозком набутий інстинкт оцінки наслідків. І власне він і дає або не дає нам комфортно жити в даному суспільстві.Як фізично так і морально.

Offline cynic

• Hero Member
« Reply #53 : Червня 15, 2019, 07:42:00 19:42 »
Дурня і брехня. Ті, хто таке говорять, сходу забувають цю тезу, коли справа починає стосуватись їх особисто.
це ТВІЙ погляд на речі.маєш право.але не маєш права то приписувати комусь іншому.

Offline cynic

• Hero Member
« Reply #54 : Червня 15, 2019, 07:48:41 19:48 »
Цинік люто ненавидить усіх, хто Абамку, дєрьмократів та послицю Йобановіч ображає. На цьому грунті він з будь-яким фупівським лайном дружити починає, навіть зі СлавРедьком.
я на відміну від тебе не приписую тобі того,що сам думаю про тебе. :smilie7:
  Я чітко відділяю справи в середині америки і поза нею.Бо діяння ЛЮБОГО американського політика,це діяння НА КОРИСТЬ америки і ТІЛЬКИ(в тих межах як ВІН то розуміє звичайно).Тому ЩО робить обама,трамп чи містер ДОУ по відношенню до України завжди містилося власне в ТИХ рамках інтересів виключно америки(так я к ці діячі сприймали то).А от про внутрішні справи-тут дискусія може іти місяцями по кожній титлі і комі діянь.По ідеологічних,партійних,світоглядних,досвіду особитого і бізнесового особ,діяльність яких ми розглядаємо.
 З славом ми серемся так само часто як і з тейлор.По різних внутрішніх так і зовнішніх подіях.І це нормально коли то не сприймається як особиста вендета .А причин безліч. :smilie5:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #55 : Червня 15, 2019, 07:48:51 19:48 »
без сумніву-це чисто тваринний інстинкт,а він у нас з дідів-прадідів.Але у нас є і інший нашарований цівілізацією і мозком набутий інстинкт оцінки наслідків. І власне він і дає або не дає нам комфортно жити в даному суспільстві.Як фізично так і морально.

Діди-прадіди справу знали, тому й нас на світ народили  :smilie5:

Offline cynic

• Hero Member
« Reply #56 : Червня 15, 2019, 07:51:09 19:51 »
Діди-прадіди справу знали, тому й нас на світ народили  :smilie5:
ЄП :smilie1:

Offline cynic

• Hero Member
« Reply #57 : Червня 15, 2019, 07:55:36 19:55 »
Таки мов глухар не чуєш і не бічиш нічого, коли проповідувати починаєш, Міг би тобі допомогти, але сенсу не бачу  :weep:
ти дуже нервовий не не витриманий.швидко заводишся,а це слабість у дискусіях.
 Не подобаються мої дописи-не читай.Здоровя збережеш і нервові клітини. А у мене совітсть буде не гризти,що такого трамполюба :smilie1: не лишив таких цінних речей. :smilie7:

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #58 : Червня 15, 2019, 08:10:14 20:10 »
ФБ Голосу  :weep:

Offline mikrosha

• Jr. Member
  • **
« Reply #59 : Червня 16, 2019, 10:21:14 22:21 »
 :rotate:
ОЛІГАРХИ НА ВХІД!!!  :)

БУ-ГА-ГА!!!!
Список состоит из мародеров страны - Драгон-Капитала: контора, что живет со скупки долга нашей страны, процентов с него и финансовой пирамиды ОВГЗ под разрешение НБУ еще и кредиты в ГРИВНЕ брать за покупку ОВГЗ на бабло из офф-шоров (украденных в стране денег на коррупции) под видом "инвестиций"...
... А также сотрудников медиа-империи олигарха Пинчука!
Партия зарегистрирована по адресу того же Драгон Капитала! Того самого... от олигарха Пинчука... Драгон, который чуть ранее купил Сорос и те "любезно" предоставили свою партию Славику!
Вещает сии речи тот, кто уже раз заходил "витриной" НУНСа (Порошенко - Луценко - Ющенко) в Раду... Вещает на канале... олигарха Пинчука...
Озимое поколение-2. Римейк Пинчука )))
Станиславский прозревает...