Автор Тема: Сподобалось:адмін і форум  (Прочитано 1392 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Сподобалось:адмін і форум
« : Червня 14, 2019, 03:19:01 15:19 »
Мой друг довольно долго модерировал форум, а, потом, телеграм-канал. Форум и канал частично ролевые, частично тематические.

Недавно у него отобрали админку. Голосование администраторов, типа как это, человек настаивает, чтобы правила соблюдались администраторами в первую очередь. Типо мы чо, так просто в админы шли, чтобы быть, как все? Будем писать в чат хуиту, посылать всех нахуй, а что Вася ограничивает нас в правах в ответ, так пусть он идет нахуй.

Творец чата написал, типа я тебя уважаю, ты много сделал, но вот пойми, админское голосование...

Вася сделал свой канал. Пригласил всех.

Ну, он сам не ожидал, что так получится. Потому что более трехсот человек сразу перешло на его канал.

Теперь есть два чата.
Один васин, с нормальными людьми. Человек триста-четыреста, бодрые свежие и адекватные, пишут регулярно.
И второй, вымерший. Ну как, там вроде как три тысячи, но пишет в чат парочка неадекватов, которые решили, что Вася их несправедливо притеснял, запрещая постить матюки, хентай и собственные члены, а теперь все можно. Ну и админы, которые считают, что админка не для поддержания комфортной атмосферы, а чтобы банить, матюкаться и постить писюны. При этом некоторые админы параллельно тусуются в Васином чате, типо там тепло и душевно, хотя и ничо низя.
https://novich-ok.dreamwidth.org/855697.html

Offline leonpod

• Hero Member
Re: Сподобалось:адмін і форум
« Reply #1 : Червня 14, 2019, 09:19:52 21:19 »
і що? як нам тепер бути? на що тиснути? - аргументуйте, пане

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #2 : Червня 15, 2019, 04:26:18 04:26 »
Хуйня.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #3 : Червня 15, 2019, 08:27:02 08:27 »
і що? як нам тепер бути? на що тиснути? - аргументуйте, пане
Просто цікавинка

Offline Фюмюлюх

• Hero Member
« Reply #4 : Червня 15, 2019, 08:45:08 08:45 »
Просто цікавинка

Нічого не «просто». На СУПі так само відсутня модерація, тому і ллється 90% лайна: фейки, тупість, ксенофобія тощо.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #5 : Червня 15, 2019, 09:59:40 09:59 »
Нічого не «просто». На СУПі так само відсутня модерація, тому і ллється 90% лайна: фейки, тупість, ксенофобія тощо.
У порівнянні з ФУПом?

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #6 : Червня 15, 2019, 10:05:01 10:05 »

Не подобається модерація, є інші форуми. Ніхто нікого тут не тримає.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #7 : Червня 15, 2019, 10:20:30 10:20 »
Не подобається модерація, є інші форуми. Ніхто нікого тут не тримає.
ФУП - взiрець "немеодерованого" форума  - може вони там самi себе в бан вiдправляють?..

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #8 : Червня 15, 2019, 10:31:03 10:31 »

На упячку тобі, там політ високої мислі і 100% фактчекінг  :weep:

Offline Фюмюлюх

• Hero Member
« Reply #9 : Червня 15, 2019, 10:42:50 10:42 »
Відсутність потягу до власного вдосконалення багато про що говорить. Те, що ФУП — лайно, аж ніяк не робить вас краще.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #10 : Червня 15, 2019, 10:48:45 10:48 »
Відсутність потягу до власного вдосконалення багато про що говорить. Те, що ФУП — лайно, аж ніяк не робить вас краще.
Так пишіть частіше, показуйте лайно, допоможіть вдосконалитися і ми разом з вами станемо краще

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #11 : Червня 15, 2019, 11:32:54 11:32 »
Так пишіть частіше, показуйте лайно, допоможіть вдосконалитися і ми разом з вами станемо краще

Нехай син Порошенка пише  :weep:

Offline Фюмюлюх

• Hero Member
« Reply #12 : Червня 15, 2019, 12:00:46 12:00 »

А я десь тут писав у пості з фейком про гімн. Кілька супчиків сказали, що брехати — це нормально і навіть дуже добре, всі інші промовчали. Дякую Geo, що відправив пост у смітник. Але тенденція зрозуміла. Брехати одне одному не має жодного сенсу, собі ж більніше потім буде.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #13 : Червня 15, 2019, 12:50:56 12:50 »
А я десь тут писав у пості з фейком про гімн. Кілька супчиків сказали, що брехати — це нормально і навіть дуже добре, всі інші промовчали. Дякую Geo, що відправив пост у смітник. Але тенденція зрозуміла. Брехати одне одному не має жодного сенсу, собі ж більніше потім буде.
Ви в житті завжди кажете правду? Ніколи нікого не обманювали? А ви кажіть правду і тоді один брехатиме, а ви - ні. Чи тут теж якась проблема? А чому вам боляче буде? За нас?

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #14 : Червня 15, 2019, 01:03:32 13:03 »
Я би на Вашому місці дещо попустив свій пафос в розмові про фейк з гімном. Справа в тому, що може там і був фейк, але такий, що дуже схожий на правду. Вся діяльність зеко-манди це підтверджує. Починаючи від розмови про відміну закону про мови і закінчуючи указом про розпуск ВР.
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #15 : Червня 15, 2019, 01:34:35 13:34 »
Я би на Вашому місці дещо попустив свій пафос в розмові про фейк з гімном. Справа в тому, що може там і був фейк, але такий, що дуже схожий на правду. Вся діяльність зеко-манди це підтверджує. Починаючи від розмови про відміну закону про мови і закінчуючи указом про розпуску ВР.
Ще розмови ,що гімн їм не такий, Конституція не така

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #16 : Червня 15, 2019, 01:44:44 13:44 »

Що з тим гімном було ? Зєлєпукін хіба не квакав щось про оптимістичніший варіант ?

Offline Фюмюлюх

• Hero Member
« Reply #17 : Червня 15, 2019, 01:54:41 13:54 »
Що з тим гімном було ? Зєлєпукін хіба не квакав щось про оптимістичніший варіант ?

Ніт. Це був фейк, лівий акаунт з 9к читачів.

Offline Фюмюлюх

• Hero Member
« Reply #18 : Червня 15, 2019, 01:56:11 13:56 »
Я би на Вашому місці дещо попустив свій пафос в розмові про фейк з гімном. Справа в тому, що може там і був фейк, але такий, що дуже схожий на правду. Вся діяльність зеко-манди це підтверджує. Починаючи від розмови про відміну закону про мови і закінчуючи указом про розпуск ВР.

Він може і був схожий на правду, але коли я вказав, що це фейк, то дехто сказав, що так і треба, інші промовчали. І справа не в Зеленському, а в СУПі, я про СУП пишу.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #19 : Червня 15, 2019, 01:58:43 13:58 »
Сумніву, що він міг таке сказати, якось ні в кого не виникло. Так що пацан чесно заробив свій авторитет  :smilie5:

І взагалі, злобні порохоботи могли просто 'пошутіть'. Як Зєлєпукін про тарифи   :weep:

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #20 : Червня 15, 2019, 02:07:32 14:07 »
Він може і був схожий на правду, але коли я вказав, що це фейк, то дехто сказав, що так і треба, інші промовчали. І справа не в Зеленському, а в СУПі, я про СУП пишу.
Я , наприклад, ту гілку навіть не читав, отже , промовчав. І що з цього? Що я повинен був, на вашу думку, вчинити? Ще вам вище зазначили, що у Клоуна є певна репутація яка аж ніяк не суперечить подібній дії.

Offline Фюмюлюх

• Hero Member
« Reply #21 : Червня 15, 2019, 02:12:35 14:12 »
Я , наприклад, ту гілку навіть не читав, отже , промовчав. І що з цього? Що я повинен був, на вашу думку, вчинити? Ще вам вище зазначили, що у Клоуна є певна репутація яка аж ніяк не суперечить подібній дії.
Якщо метою спілкування тут не є пошук істини, то такий форум звісно має право на життя, але тоді слід розуміти, що людям, які думають, тут робити нема чого.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #22 : Червня 15, 2019, 05:24:07 17:24 »
Якщо метою спілкування тут не є пошук істини, то такий форум звісно має право на життя, але тоді слід розуміти, що людям, які думають, тут робити нема чого.

Пошук істини - це тобі до церкви треба, або в філософський гурток якийсь  :smilie7:

На форумах з цим напряжно  :smilie5:

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #23 : Червня 15, 2019, 09:16:58 21:16 »
Обмін думками, для пошуку істини існують спеціалізовані форуми і сайти, бо кваліфікація не та. От Зебіли можуть випорожнитись, роздивитись результат, вдихнути запах і винайти істину, а нам бідосям до них як до Києва рачки, IQ не вийшли.

Offline Cheerful Sniper

• Hero Member

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #25 : Червня 16, 2019, 09:42:45 09:42 »
Істиною є те, що піськопрезидент Зеленський є брехливе чмо, яке і українську мову і український гімн ненавидить.
І швидше за все в своїх кулуарах вони обговорюють питання доцільності заміни гімну.
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?