В той же час, Путін випускає з тюрми Тимошенко та ставить її людей до влади. Адже ясно, що без голосів ПР - ніякого випуску з тюрьми Тимошенко і бути не могло, як і обрання Турчинова в.о. Президента.
6. Тимошенко за "випуск з тюрми" мала злити території. Як мінімум Крим, може ще й Схід чи ще щось. У неї вибора не було, або сидіти про губернаторі Януковичі вічно в тюрмі (на неї справ було багато відкрито) або злити частину України. І дійсно, навіщо їй той Крим, якщо там не її виборці? Їй ще й не треба Донбас і не тільки він.
Про випус Путіним Тимошенко бред повний
дальше не читав
Росія хоче федералізацію та другу російську мову і партія регіонів хоче федералізацію та другу російську мову.... Чи є ПР проросійською партією? Чи працює ця партія на Росію?
Так Юля тут при чому
треба бути обєктивним
не все що зараз робиться владою те що ми хочемо
але треба розуміти що не все можна зараз зробити
все дуже складно
а сидіти за компом критикувати владу і розмірковувати як правильно треба зробити в даній ситуація - інфантилізм
Я думаю ситуація з сепаратизмом на сході проходить за гроші Януковича і ко
закінчуться гроші - сепаратизм піде на спад
Тобто не при чому? Вона реально зараз при владі. Забули як на виборах мера Києва вона казала, що "Турчинов це я тільки без коси"? Дати відео, де вона виправдовує дії Пашинського, який під час буремних подій на сході літає за державні гроші на гелікоптері у Полтавську область на рибалочку? Її партія зараз при владі, в.о. Президента її людина. В уряді більшість голосів таки за БЮТ. Так що влада у неї є і вплив на владу є.
Більше того, на засідання РНБО ходить? Ходить, була не один раз уже. А там приймаються таємні рішення. Чи є допуск до таємної інформації у звичайної громадянки? І що вона там робить? Може вона якийсь генерал, чи міністр? Чи спеціаліст у військовій справі?
У сепаратизмі на сході зацікавлений не тільки Янукович, а й Росія. Бо Росії вигідно показати світу наш уряд в негативному руслі, який не може навести порядок в країні і який не визнається регіонами. Також вигідний Тимошенко, бо у неї рейтинг у три рази нижчий за рейтинг Порошенко і їй вибори не вигідні. Саме по цій причині не робиться розпуск парламенту і не проводиться АТО. Просто тягнеться час, постійно даються якісь ультиматуми, а активна фаза АТО так і не розпочинається уже два тижні.