Автор Тема: Якби у вас було завдання побудувати партійну мережу  (Прочитано 1373 раз)

0 Користувачів і 8 Гостей дивляться цю тему.

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
завдання побудувати партійну мережу
Як на мене, насуваються важкі часи, в яких не буде місця легальним проукраїнським партіям. Краще будувати підпільну організацію, а за взірець брати УПА.
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума

Центральна Рада не підходить, це був революційний центральний орган зі всією повнотою влади. Ми говоримо зараз лише про партійну структуру.
Мова про принципи керування, а не форму і обстановку.

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Не знаю про яку область йде мова, але наприклад в Донецьку проукраїнська тусовка позаполітична була нормальна
А от ті що політикою займалися більшість агентура кацапська або пиздануті.
що Тризуб, що КУН, що ОУНм, що ПУ, про ВОС взагалі мовчу
Майже копія як описував Вольвач у книзі Кляса. Один в один.

Так отож. І всі, напевне, на словах ідейні такі були, що пистець ( ті, що з 'політиків')  :smilie7:

Offline WestNik

• Ветеран форума
Щоб зрозуміти і оцінити людину, потрібно залучити її до дискусії , дати можливість їй генерувати ідеї і реалізовувати їх

В процесі цього, як на мене, зовсім нескладно скласти враження також і про мотивацію людини- чи це кар’єра , чи бажання попасти до корита, чи бажання змінити своє середовище

Offline ксeня

• Hero Member
  Мова про принципи керування, а не форму і обстановку.

Так і принципи керування сумнівно добрі на наш час. Рішення затверджувалися зборами, а насправді їх приймав Комітет, бо величезна частина делегатів, чи депутатів як на зараз, були малоосвіченими обмеженими людьми, які перетворювали з'їзд у балаган. Це погана схема, але на той час єдина у ситуації авралу.

Offline ксeня

• Hero Member
Щоб зрозуміти і оцінити людину, потрібно залучити її до дискусії , дати можливість їй генерувати ідеї і реалізовувати їх

В процесі цього, як на мене, зовсім нескладно скласти враження також і про мотивацію людини- чи це кар’єра , чи бажання попасти до корита, чи бажання змінити своє середовище

Це однозначно, індивідуальні бесіди будуть. Питання у тому, що якщо низовими осередками будуть керувати реальні патріоти-прагматики, здатні працювати з людьми, то які повноваження їм необхілно надати. От у чому дискусійний корінь проблеми.

Offline ксeня

• Hero Member
Цікаво, тему весь час переглядає один гість. Якщо з упячки- падітє нафуй. Якщо ні- можете читати.

Offline WestNik

• Ветеран форума
Це однозначно, індивідуальні бесіди будуть. Питання у тому, що якщо низовими осередками будуть керувати реальні патріоти-прагматики, здатні працювати з людьми, то які повноваження їм необхілно надати. От у чому дискусійний корінь проблеми.

Як на мене, потрібні не індивідуальні бесіди, а дискусії

І не в форматі вищий- нижчий, а в форматі- всі рівні

А «керувати» , як на мене, не потрібно

Потрібно «обслуговувати» дискусії , забезпечувати їх практичною реалізацією

Якщо , умовно, в мене є бажання покращити своє середовище, але бракує часу, то я з задоволенням заплачу членські внески на зарплату партійному бюрократу

Offline WestNik

• Ветеран форума
Забув зауважити- партійних бюрократів, як на мене, просувати як депутатів не можна було б

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
 Ксеня, а який у вас досвід керівництва, крім дітей і чоловіка?

Offline ксeня

• Hero Member
Ксеня, а який у вас досвід керівництва, крім дітей і чоловіка?

Підприємство, кілька десятків людей. Але тут мова не про мене, я не керівник партійної мережі. Я навіть не партійна людина. Мова про принцип побудови.

Offline ксeня

• Hero Member
Як на мене, потрібні не індивідуальні бесіди, а дискусії

І не в форматі вищий- нижчий, а в форматі- всі рівні

А «керувати» , як на мене, не потрібно

Потрібно «обслуговувати» дискусії , забезпечувати їх практичною реалізацією

Якщо , умовно, в мене є бажання покращити своє середовище, але бракує часу, то я з задоволенням заплачу членські внески на зарплату партійному бюрократу

Дуже близько до того, як я собі це уявляю.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Підприємство, кілька десятків людей. Але тут мова не про мене, я не керівник партійної мережі. Я навіть не партійна людина. Мова про принцип побудови.
Так у вас є досвід , наскільки пам'ятаю , стилі керування, які вас цікавлять називаються ліберальним, демократичним, погугліть принципи