Автор Тема: Імпічмент Трампу та ЗЕбілу наближається?  (Прочитано 13184 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Re: Імпічмент Трампу та ЗЕбілу наближається?
« Reply #180 : Жовтня 05, 2019, 08:58:41 20:58 »
Манафорт виконував конкретну роботу як професіонал.

Ога, для кацапів.

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #181 : Жовтня 06, 2019, 02:41:52 02:41 »
Ога, для кацапів.

Для Януковича, який його найняв.

Точно так само його у цій же якості і Трамп найняв.

Порох якогось єврейського Манафорта наймав теж, ніякого криміналу, щоб за гроші запросити профі. Тільки Манафорт довів справу для свого клієнта до виграшу, а той ізраїльский - ні.

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #182 : Жовтня 06, 2019, 02:43:43 02:43 »
Я так і знав. Злобні укри втручались в американські вибори, фальсифікували "золотий дощ", підставили бідолаху Манафорта. А Хуйло, кацапи і їхня підстилка Додік безневинні жертви.
Щось мене ця ольгінка уже притомила.  :gigi:

Будеш відповідати за ольгінку чи просто відповзеш?

Який паспорт у Пінчука та Сірьожі Лєщенка, не український?

Га???

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #183 : Жовтня 06, 2019, 04:10:56 04:10 »
Ad Astra, Ви задаєте таке невдобне питання.  :lol:
If you are going through hell, keep going.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #184 : Жовтня 06, 2019, 05:21:29 05:21 »
Для Януковича, який його найняв.

Для овоча == для кацапів.

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #185 : Жовтня 06, 2019, 06:00:48 06:00 »
Стенограма відповідей Волкера Конгресовій Комісії:

https://assets.documentcloud.org/documents/6454114/Volker-Prepared-Remarks.pdf?fbclid=IwAR04EHtWL4-2PoiNM3c1OlR-muli1SRhHLboIWHP7vCWQt8wOLKHzLykZTw

Дякую за лінк, Пухнастик!

Не знаю, як хто, а я прочитала і офігіла. Заніматєльнає чтіва, як кажуть кацапи.

До прочитання цієї записки я з повагою ставилася до Волкера, вважала його другом України і професіоналом своєї справи. А там таке:

I did so solely because I understood that the new Ukrainian leadership wanted to convince those, like Mayor Giuliani, who believed such a negative narrative about Ukraine, that times have changed and that, under President Zelenskyy, Ukraine is worthy of U.S. support. 

In addition, I have known former Vice President Biden for 24 years, and the suggestion that he would be influenced in his duties as Vice President by money for his son simply has no credibility to me.  I know him as a man of integrity and dedication to our country.

Тобто факт того, що старий Бідон похвалявся своїм впливом і залякуваннями не дати Україні бабло, якось не помічений паном Волкером. І ще які факти пан Волкер не помітив?

I had met with President-elect Zelenskyy when he was a candidate, had subsequently been in touch with his advisors, and was convinced that he was sincerely committed to reform and to fighting corruption in Ukraine.

:weep: :weep: :weep:

... we had a very productive meeting with President Zelenskyy about his commitment to reform. He announced early Parliamentary elections that same day.  We came away convinced that he was sincere about massive reform in Ukraine, would face significant internal opposition, and that he deserved strong U.S. support.

:weep: :weep: :weep:

We stressed our finding that  :weep: We urged him to invite President Zelenskyy to the White House.

I continued to believe that once the two Presidents actually sat down together, President Trump would quickly conclude that President Zelenskyy is sincere in his commitment to reforming Ukraine, is a charismatic politician who enjoys the support of his people, and is worthy of U.S. support.

I was confident that President Trump would be as impressed with President Zelenskyy as I and the others on our delegation had been, and that our bilateral relationship would flourish.

I stressed my view that the current President of Ukraine is sincerely committed to rooting out corruption and reforming Ukraine.  It is the best chance Ukraine has had to move forward in a generation, and he deserves U.S. support.   

Тобто Волкер поняття не має, що зе - лялька Коломи, на якого відкрито 2 кримінальні справи в США? що в нього був і є бізнес в Рашці, спонсорований урядом цієї недокраїни? що у нього чудові відносини з пуйлом, до якого він регулярно телефонує? що його уряд навіть більш корумпований, ніж попередні, з усіма сватами, братами, коханцями та 95-м кварталом? з портновими, екс-богатирьовими і іншими професійними корупціонерами? що він тупо брехав, бреше і буде брехати українському народові?

На кого тут дійсно працює цей Волкер??

I particularly wanted to support President Zelenskyy’s decision to pull back Ukrainian forces at Stanitsia Luhanska and to urge Russian forces to do the same.

Ось де сабака парилась. Його призначив Тілерсон, який колись мав бізнес з кацапами.

I have known Ambassador Yovanovitch since we served together in London in 1988.   Throughout our careers, we have worked together at various times.   When I was serving as the Principal Deputy Assistant Secretary of State for European Affairs, I recommended her strongly to serve as U.S. Ambassador to Armenia, which she did quite capably.I have always known her to be professional, capable, dedicated to the national interest, and of the highest integrity.

Ну і вишенька на тортик. Ослиця сама тут наробила справ і показовою була її фоточка з ну дуже  некорупмованим Аваковим напередодні виборів  :smilie10:

Що відбувається? хтось може пояснити? я зрозуміла тільки одне - Волкер не працював на благо України і він не працював на Трампа. По тексту видно, що він із іншого табору.

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #186 : Жовтня 06, 2019, 06:02:14 06:02 »
Для овоча == для кацапів.

Опосередковано. Овоч був інструментом кацапів, як зараз є Зеленський. А Манафорт був типовим заробітчанином-найманцем (є такий термін мілітарний, не згадаю, коли воїну все одно, за кого воювати).

Згадала - англійською найманець називається mercenary.
« Останнє редагування: Жовтня 06, 2019, 06:27:27 06:27 від Ad Astra »

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #187 : Жовтня 06, 2019, 06:13:52 06:13 »
На благо України можуть працювати лише українські громадяни. Як Уляна Супрун, наприклад. Ну і бійці на фронті і ті, хто їх підтримує.

Offline bugaga

• Ветеран форума
ванька ерохин вон на веллбутрине вторую машину меняет, квартиру купил, бизнес завёл, а ты всё сидишь на своих сиозсах как сыч

Offline Утренняя палка

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • poisoned dwarf must be burned!
« Reply #189 : Жовтня 06, 2019, 07:26:29 07:26 »
Я так і знав. Злобні укри втручались в американські вибори, фальсифікували "золотий дощ", підставили бідолаху Манафорта. А Хуйло, кацапи і їхня підстилка Додік безневинні жертви.
Щось мене ця ольгінка уже притомила.  :gigi:

Перестал читать, что они несут. Эта троица загадила все темы по трампу. В игнор!

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #190 : Жовтня 06, 2019, 07:32:45 07:32 »
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1180564696979648513

А це цікаве питання. Десь писалося, що клінтонихіні сервери були пінчуківські. Ну-ну.

На чиїй ви стороні - правди чи українських корупціонерів-олігархів? чи вам власне лайно не смердить?

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #191 : Жовтня 06, 2019, 07:41:57 07:41 »

До кого не дійшли мої питання у пості вище, спрощую:

За кого ви, якщо:

Волкер ЗА Зе і проти Трампа

Якщо ви проти Зе (а я думала, що на цьому форумі нема жодного дописувача, хто підтримує зрадника і антиукраїнця зебіла), то як ви можете підтримувати Волкера і демократішок і боротися проти Трампа??   :smilie10: :smilie10: :smilie10:

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #192 : Жовтня 06, 2019, 08:41:13 08:41 »
Опосередковано. Овоч був інструментом кацапів, як зараз є Зеленський. А Манафорт був типовим заробітчанином-найманцем

Та мені похуй на тонкі присмаки різних сортів кацапського лайна. Обсмоктуйте його самі, якщо такі гурмани. Кацапьске лайно кацапським лайном і залишиться, який б у нього не був паспорт чи мотиваціі.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #193 : Жовтня 06, 2019, 09:02:42 09:02 »
Хе-хе   :weep:

Генеральна прокуратура України наново оцінює усі провадження, які були закриті чи роздроблені і розслідувались раніше, щоб переглянути їх у випадках ухвалення незаконних рішень.

Рябошапка про відновлення справи Burisma: ГПУ проводить аудит цих кримінальних проваджень

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #194 : Жовтня 06, 2019, 09:09:42 09:09 »
Хе-хе   :weep:
Генеральна прокуратура України наново оцінює усі провадження, які були закриті чи роздроблені і розслідувались раніше, щоб переглянути їх у випадках ухвалення незаконних рішень.
Рябошапка про відновлення справи Burisma: ГПУ проводить аудит цих кримінальних проваджень
Нема чого робити?..
Що РБШ... там збираеться знайти - те, чого Трамп бажае чи те, чого там взагалi не було?..
Зараз це лайно почнуть кидати на венитлятор, а Кабмiн почне нову лакшину вiшати - у нас будуть 100 млрд. iнвестицii...
Iдiоти...
 :an

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #195 : Жовтня 06, 2019, 09:16:18 09:16 »
Та мені похуй на тонкі присмаки різних сортів кацапського лайна. Обсмоктуйте його самі, якщо такі гурмани. Кацапьске лайно кацапським лайном і залишиться, який б у нього не був паспорт чи мотиваціі.

Я просто хочу, щоб ви були послідовними. Адже клінтонське кодло було навіть гіршим інструментом кацапів, ніж Манафорт. Адже путька їм платив набагато більше. Ну і пінчук теж.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #196 : Жовтня 06, 2019, 12:52:25 12:52 »
Я просто хочу, щоб ви були послідовними. Адже клінтонське кодло було навіть гіршим інструментом кацапів, ніж Манафорт. Адже путька їм платив набагато більше. Ну і пінчук теж.

Тату, а де море  :weep:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #197 : Жовтня 06, 2019, 05:01:10 17:01 »
Трамп піде з посади у січні 2025. Головне, щоб після нього президентом стаа республіканець.
З часів ФДР, Демократична партія є на підтанцьовках Москви, коли мова йде про зовгіщню політику.

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #198 : Жовтня 06, 2019, 06:27:20 18:27 »
Хей, Аутлендер, аналітєг ти наш, ти сам написав у іншій темі:

"Боротьба лише починається. І сьогодні ми ближче до перемоги ніж учора. А завтра будемо ближче ніж сьогодні. Для всіх проукраїнськи налаштованих людей сьогодні стало все ясно. Навіть для клінічних ідіотів. Від сьогодні той хто захищає Зебіла - уже не може бути ідіотом, а може бути лише відвертим ворогом. А їх ми вже перемагали на двох Майданах. Переможемо і на Третьому".

Волкер у вищенаведених цитатах неодноразово хвалив Зебіла і наярював на нього, що це останній шанс для України і т.д. і т.п. Буквально вербально відсмоктував у нього.

Значить, Волкер ворог, так? Адже Волкер явно не ідіот.

А оскільки Волкер проти Трампа, то??

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #199 : Жовтня 06, 2019, 06:39:59 18:39 »
 Я б не записував Волкера у вороги. Він дипломат. Щодо його свідчень, то республіканці вважають, що їх треба оприлюднити, бо вони на користь Трампа.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #200 : Жовтня 06, 2019, 06:44:54 18:44 »
Хей, Аутлендер, аналітєг ти наш, ти сам написав у іншій темі:

"Боротьба лише починається. І сьогодні ми ближче до перемоги ніж учора. А завтра будемо ближче ніж сьогодні. Для всіх проукраїнськи налаштованих людей сьогодні стало все ясно. Навіть для клінічних ідіотів. Від сьогодні той хто захищає Зебіла - уже не може бути ідіотом, а може бути лише відвертим ворогом. А їх ми вже перемагали на двох Майданах. Переможемо і на Третьому".

Волкер у вищенаведених цитатах неодноразово хвалив Зебіла і наярював на нього, що це останній шанс для України і т.д. і т.п. Буквально вербально відсмоктував у нього.

Значить, Волкер ворог, так? Адже Волкер явно не ідіот.

Бля, прогресуючий трампізм   :fp2

Нє, Волкер повинен був офіційно заявити: Зєлєпукін - йопаний підарас і чмо  :weep:

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #201 : Жовтня 06, 2019, 06:55:43 18:55 »
Бля, прогресуючий трампізм   :fp2

Нє, Волкер повинен був офіційно заявити: Зєлєпукін - йопаний підарас і чмо  :weep:

Ні, як справжній дипломат, він повинен був промовчати. Адже він ні муму не сказав про Трампа.

А про зе неодноразово мукав, який він славний, як від нього всі прибалділи, який він реформатор великий. Остання надія України, блін.

Повторюю ще раз - він осліп? він не бачив, кого понаставляв зе? що витворяє колома? що справи відкриті, офшори, бабло від уряду Росіїї?

Я довго не могла зрозуміти, чому США пропустило на трон оце прокацапське лайно. А тепер розумію, що це була частина якоїсь стратегії  :smilie9: І у мене таке враження, що Трамп у цьому не брав участі ...

Також згадайте про слова Джуліані про те, щоб зе не якшався з Коломою ... і теперішні слова Трампа про "дуже поганих людей" і корупцію.

А Волкер про це ні пі-пі  :smilie10:

Скажу відверто - я не є великою прихильницею Трампа. Але я просто хочу знати правду про всі ці фейкові досьє, пінчуковські мільйони та ботоферми, лєщенковскі леджери (кажуть, теж фейкові) і чому США допустила зе. І схоже, вона потихеньку виходить на поверхню.

Offline Outlander

• Ветеран форума
« Reply #202 : Жовтня 06, 2019, 06:57:43 18:57 »
А Волкер уже ворог Додіка?  :gigi:
"El leon es fuerte porque los otros animales son debiles" / Лев сильний лише тому що інші звірі слабкі / Subcomandante Marcos

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #203 : Жовтня 06, 2019, 06:58:47 18:58 »
А Волкер уже ворог Додіка?  :gigi:

Ти взагалі англійською володієш? ти читав показання Волкера?

Якщо ні, то ігарьошка айзенберг - твоє все  :hot:

Offline Outlander

• Ветеран форума
« Reply #204 : Жовтня 06, 2019, 07:03:54 19:03 »
Якщо ні, то ігарьошка айзенберг - твоє все  :hot:
Це хтось з ваших? З ольгінських?  :gigi:
"El leon es fuerte porque los otros animales son debiles" / Лев сильний лише тому що інші звірі слабкі / Subcomandante Marcos

Offline Outlander

• Ветеран форума
« Reply #205 : Жовтня 06, 2019, 07:05:59 19:05 »
Скажу відверто - я не є великою прихильницею Трампа.
You made my day.  :lol:  :weep:  :lol:

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #206 : Жовтня 06, 2019, 07:06:36 19:06 »
Коли я прочитала покази Волкера, то знайшла для себе багато цікавих нюансів. Деякі я вже описала вище, тому не буду повторюватися.

Але інший цікавий нюанс - це що Волкер пов"язаний з інститутом Маккейна в Арізоні. До речі, сіленціо там теж тусувався у тих колах і спочатку топив проти по і дуже за зе. Ну і звичайно ж, проти Трампа.

Прочитавши показання Волкера і враховуючи ці факти, я починаю підозрювати, що Волкер входить до тієї ж когорти фейкових республіканців (англійською РІНО), які декларують республіканські принципи, але не дотримують їх у своїй діяльності, і не якшалися співпраці з кацапами (Маккейн на яхті Дерибаски просив кацапських грошей на фінансування своєї виборчої кампанії) і т.п. Вони ненавидять Трампа, як і Маккейн у свій час, і хотіли б побачити його demise.

То чи не зіграв Волкер тут свою скрипку, намагаючись (я цитую його слова) fix things up, тільки так, щоб типу підставити Трампа?

Суто моя особиста теорія. Кіт і Тереза, що ви про це думаєте?

Я втратила будь-яку повагу до Волкера, бо 1) він відмоктав у зе і 2) хвалив ослицю Йованович, яка працювала проти Пороха.

Робіть свої висновки.

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #207 : Жовтня 06, 2019, 07:10:21 19:10 »
Це хтось з ваших? З ольгінських?  :gigi:

Думаю, що з ольгінських, але ваших. У наших ольгінських нема.

Антитрампісти совіцького походження в США та на теренах Неньки люблять поклонятися соросівському божку (а я думаю, також співробітнику фсб) ігарьошці айзенбергу. Тягати у дзьобиках його фейсбучні какашки і потім із насолодою обсмоктувати як останню істину.

Звичайно ж, можна і не згадувати, що ні одне із передбачень ігарьошки (як і постійна фейкозрада Пономаря) не збулося.

Але це не зупиняє його фанатів. У цьому айзенбергокопрофіли і любителі золотого зе-дощу дуже схожі  :laugh:

Offline Утренняя палка

• Hero Member
  • poisoned dwarf must be burned!
« Reply #208 : Жовтня 06, 2019, 07:13:54 19:13 »
WP: Трамп сперечався з Мей щодо причетності РФ до отруєння Скрипаля

Субота, 5 жовтня 2019

Президент США Дональд Трамп висловлював сумніви з приводу версії екс-прем'єра Великобританії Терези Мей про причетність влади РФ до справи про отруєння екс-співробітника ГРУ Сергія Скрипаля.

За даними ЗМІ, телефонна розмова між Трампом і Мей відбулася влітку 2018 року.

"Він (Трамп - ред.) сперечався щодо висновку розвідслужб Британії про те, що влада Росії організувала спробу отруєння російського шпигуна на британській території", - пише Thе Washington Post та наводить дані про розмови Трампа з іноземними лідерами з посиланням на анонімні джерела - діючих і колишніх співробітників Білого дому.

"Трамп був абсолютно переконаний в тому, що з приводу отруєння були серйозні підстави для сумнівів", - заявив один зі співрозмовників видання.

"Добрі 10 хвилин пішли на те, щоб Мей говорила про високу ймовірність (причетності влади РФ - ред.), а також на відповіді Трампа, який заявляв, що він у цьому не впевнений", - додав він.

:fp3

Offline Doctor

• Hero Member
« Reply #209 : Жовтня 06, 2019, 07:25:19 19:25 »
Ні, як справжній дипломат, він повинен був промовчати. Адже він ні муму не сказав про Трампа.

А про зе неодноразово мукав, який він славний, як від нього всі прибалділи, який він реформатор великий. Остання надія України, блін.

приведіть цитатку, а то щось про прибалдели, реформатор великий та остання надія України в його свідченніх нічого немає.