Автор Тема: Як на мене, ситуація цілеспрямовано загострюється  (Прочитано 762 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
 Вирішив цю думку в окрему тему винести аби об'єднати всі події в державі: суд щодо Приватбанку(ФБ Швеця почитайте), останні протести(як на Майдані, в інших иістах так і протест облрад, міст), нацжони, сьогоднішня ситуація з ветеранами, волонтерами і поліцією, інфа про знищення патріотів, той же Пашинський, сьогоднішня заява Андрія Деркача, проблеми в економіці і що там ще.
 Як на мене, Зелю "хитають" з усіх боків різні сторони: кацапи, патріоти, олігархи, бізнес і т.д.
  Якось так. І все йде до силового загострення.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
 Моя думка, що цілеспрямованого загострення може й помилкова, бо кожен переслідує власні інтереси без врахування загальної обстановки і можливих наслідків

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Все логічно. Україна повертається в русскій мір.
If you are going through hell, keep going.

Offline optimist

• Ветеран форума
то що нам Зелю виходить підтримувати тре щоб не розхитали? :smilie8:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Звiсно, пiдтримувати, коли Його Святiсть будуть перед ногами виносити, аби воно не впало та не всралося з переляку...
 >:(

Offline Outlander

• Ветеран форума
Не шукайте злого умислу там, де все можна пояснити банальним зебілізмом.
"El leon es fuerte porque los otros animales son debiles" / Лев сильний лише тому що інші звірі слабкі / Subcomandante Marcos

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Просто цікаво

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Не шукайте злого умислу там, де все можна пояснити банальним зебілізмом.
А Аваков з нацжонами? Оті їх походеньки , наприклад, до Золотого, може не тільки злити протест, а і навпаки - радикалізувати. Той же Беня з Приватом дограється, що його сприйматимуть персональним ворогом України і може й до дій дійти.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
А Аваков з нацжонами? Оті їх походеньки , наприклад, до Золотого, може не тільки злити протест, а і навпаки - радикалізувати.
Той же Беня з Приватом дограється, що його сприйматимуть персональним ворогом України і може й до дій дійти.
Наскiльки я зрозумiв вiдео в попередньому постi, Нац. жони грають роль не стiльки Патрiотiв, скiльки, вибачте, корисних iдiотiв...

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума

"Не розхитуйте човна - пацюків нудить"  :weep: