Демократична Сокира
Співзасновник «Демократичної Сокири» Victor Tregubov
1 hr ·
Давайте я дещо поясню щодо подій в Золотому. Це буде лише моя думка, але мені здається, що сьогодні я правий.
я про те навесні говорив. а тут трегубов написав все правильно і розгорнуто.

взагалі, думаю, що нас по-переду чекає певна кількість подібних якісних розборів зеленого шпиндика.
ніякої заготовки і розпису сценарію в золотому не було.
азовець щиро тис руку шмарклі, ковтав хамство і щиро обіцяв, згодом оговташись, з золотого нікуди не йти.
настільки ж щиро він вірив у сутність мальдівського бариги кілька місяців тому і мріяв викинути йго геть.
та кому той азовець буде цікавий через пару днів? призвіща на ранок ніхто вже не згадає.
а шмаркля вчиться. він вчергове биконув і це проканало. він вважатиме й надалі це способом вирішення будь-яких питань. а "вийді, разбойнік" - це була репитиція.
от де бикування не пройде - це зовнішня політика. основне призначення преза - там. але, там протокол. і там зе справжній. тобто - лох.

там хамства від слабого терпіти не будуть жодного дня. і тому, на всіх фото у шмарклі бровкі доміком і дуже нєумноє літсо.
ну, зелене болто це й саме розуміє. і компенсаторно буде збільшувати биковню внутрішню.
мальчік послє слави і обожанія інакше не може.
на даний час, є два варанти - повтор янека і повтор путіна. і це не стьоб. бо останній, тягання чемоданів за мером пітера не забуде до скону. ця ущербність зробила його таким який він є.
варіант аденауера, або деголя відносно шмарклі не розглядається і взагалі. зе - дрімучий дилетант. івін це усвідомлює. і сцітся з того.
і ретельно ховає. як вміє. як звик.