Добрий вечір всім !
Про що я хотів поговорити.
Події в Україні розвиваються
з наростаючим щоденним прискоренням погіршення соціально-економічної обстановкиСкоро все піде одне за одним. Приблизно так, як почалося колись
з осені 2013 року.
Але, що я хотів запропонувати. Наш форум, відповідно, перестане бути чимось подібним на сектанський клуб "пікейних жилетів".
З"являтимуться нові учасники. Будуть обговорюватися найрізноманітніші питання. І одному модератору впоратися з усім цим не вдасться. Пам"ятаєте весна-літо 2014 року

Модераторів було чоловік 6.
Ну так от. Я пропоную, щоб модератори не мали права кидати в бан кого попало, на який попало термін.
Принаймні, людей, які були тут на форумі ще з часів його утворення (березень 2014), щоб модератори не мали права власноручно й без узгоджень кидати в бан. Принаймні, тих форумчан,
які мають хоча б 1000 повідомлень, то без опитування такого майбутнього бану в інших форумчан і без узгодження з адміном, щоб не можна було якогось форумчанина усунути з дискусій.
(форму такого фільтрування можна придумати яку завгодно, якусь іншу).
Т форумчаниі, які щойно зарегелись і нав"язують нам якусь х-ню, кидати в бан власноручно, без обговорень.
Однак є форумчани, які в якихось неформатних нав"язуваннях ніколи помічені не були.
Я маю на увазі не себе любимого. Я сам - давній сиділець в банах, ще з тих давніх часів. Колись Дрейк мене кидала колись навіть на 3 місяці.
Але я не злопам"ятний і абсолютно не ображаюсь.
Просто, я недавно заглянув
список-банів. Так там....

В мене було єдине запитання:
ЗА ЩО ? (повторюю: маю на увазі не себе).
Я напротязі майже 6 років часто спілкувався з Feral Cat_ом, з Бувалим, з RG, svit_ом. Я ніколи не був їхнім однодумцем і спілкування не завжди було "безхмарне". Але зараз... Зараз банять на десятки днів без особливих пояснень. Банять форумчан, які ніколи не були помічені ні в проросійськості, ні в сепарстві, ні в симпатіях до Ю.Тимошенко (bоrderlander, Ad Astra - на 18 днів).
Ну й що далі? Продовжувати вихолощувати цікавих в дискусіях форумчан, відомих на форумі давном-давно ?
КОРОТШЕ КАЖУЧИПропоную, кардинально змінити політику загального адміністрування, інакше наш форум нічого хорошого не чекатиме.
(Наприклад, хоча б так, як я запропонував вище, можна - свій варіант). Якщо цього зроблено не буде - то, безсумнівно, невдовзі будуть створені якісь нові ресурси (дивитися початок даного посту). І форумчани, які здатні зв"язувати слова в речення вирушать туди. Бо нікому не сподабається сидіти в багатоденних банах через чиюсь особисту неприязнь.
Хто хоче перетворити СУП на камерний політичний клуб, - на здоров"я, як кажуть "карти в руки".