Автор Тема: В мене є деякі пропозиції, як покращити роботу нашого форума.  (Прочитано 2352 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Я тільки не знаю, де розпочати це обговорення: прямо тут чи в адмін розділі.

Мова піде про перегляд політики адміністрування і практики модерації на форумі.
І це зовсім не потребуватиме аж занадто якихось жорстрих кадрових рішень.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
Ну переглядай.

Попередній перегляд (декілька днів тому) закінчився суспільним "нах нада".
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Я тільки не знаю, де розпочати це обговорення: прямо тут чи в адмін розділі.

Мова піде про перегляд політики адміністрування і практики модерації на форумі.
І це зовсім не потребуватиме аж занадто якихось жорстрих кадрових рішень.
На ФУПі

Offline irpin

• Ветеран форума
валяй, росказуй.
шо не влаштовує? тіки не маслом по дереву, а канкретні пропозиції.

я піду поки підготую розстрільну команду. шоб бистро і не боляче.

Offline irpin

• Ветеран форума

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Добрий вечір всім !

Про що я хотів поговорити.

Події в Україні розвиваються з наростаючим щоденним прискоренням погіршення соціально-економічної обстановки
Скоро все піде одне за одним. Приблизно так, як почалося колись з осені 2013 року.

Але, що я хотів запропонувати. Наш форум, відповідно, перестане бути чимось подібним на сектанський клуб "пікейних жилетів".
З"являтимуться нові учасники. Будуть обговорюватися найрізноманітніші питання. І одному модератору впоратися з усім цим не вдасться. Пам"ятаєте весна-літо 2014 року ??? Модераторів було чоловік 6.

Ну так от. Я пропоную, щоб модератори не мали права кидати в бан кого попало, на який попало термін.
Принаймні, людей, які були тут на форумі ще з часів його утворення (березень 2014), щоб модератори не мали права власноручно й без узгоджень кидати в бан. Принаймні, тих форумчан, які мають хоча б 1000 повідомлень, то без опитування такого майбутнього бану в інших форумчан і без узгодження з адміном, щоб не можна було якогось форумчанина усунути з дискусій.
(форму такого фільтрування можна придумати яку завгодно, якусь іншу).

Т форумчаниі, які щойно зарегелись і нав"язують нам якусь х-ню, кидати в бан власноручно, без обговорень.
Однак є форумчани, які в якихось неформатних нав"язуваннях ніколи помічені не були.
Я маю на увазі не себе любимого. Я сам - давній сиділець в банах, ще з тих давніх часів. Колись Дрейк мене кидала колись навіть на 3 місяці.
Але я не злопам"ятний і абсолютно не ображаюсь.

Просто, я недавно заглянув список-банів. Так там....  :smilie2: В мене було єдине запитання: ЗА ЩО ? (повторюю: маю на увазі не себе).
Я напротязі майже 6 років часто спілкувався з Feral Cat_ом, з Бувалим, з RG,  svit_ом. Я ніколи не був їхнім однодумцем і спілкування не завжди було "безхмарне". Але зараз...  Зараз банять на десятки днів без особливих пояснень. Банять форумчан, які ніколи не були помічені ні в проросійськості, ні в сепарстві, ні в симпатіях до Ю.Тимошенко (bоrderlander, Ad Astra - на 18 днів).

Ну й що далі? Продовжувати вихолощувати цікавих в дискусіях форумчан, відомих на форумі давном-давно ?

КОРОТШЕ КАЖУЧИ
Пропоную, кардинально змінити політику загального адміністрування, інакше наш форум нічого хорошого не чекатиме.
(Наприклад, хоча б так, як я запропонував вище, можна - свій варіант). Якщо цього зроблено не буде - то, безсумнівно, невдовзі будуть створені якісь нові ресурси (дивитися початок даного посту). І форумчани, які здатні зв"язувати слова в речення вирушать туди. Бо нікому не сподабається сидіти в багатоденних банах через чиюсь особисту неприязнь.
Хто хоче перетворити СУП на камерний політичний клуб, - на здоров"я, як кажуть "карти в руки".

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
валяй, росказуй.
шо не влаштовує? тіки не маслом по дереву, а канкретні пропозиції.

я піду поки підготую розстрільну команду. шоб бистро і не боляче.

Вибачай, коротко не склалось

Offline arrow

• Ветеран форума
Це форум порохоботів. А крім порохоботів, є лише зебіли.
Ось і все.

Бумеранг, ти сам за кого в другому турі голосував - за клована, як і всі убютки?

Offline Geo

• Ветеран форума
За ЩО сидять ці форумчани, знає весь форум.

Є відповідна гілка. Я там все пояснив.

Пане Бумеранг. За ВАС просили тут дуже вельмишановні люди. Назвати, хто? Власник форуму. ДВІЧІ. Просив! Або ТРИЧІ. Під обіцянки і зобов'язання...Була така гілка в адмінці. Забули?

Мгм. Я зрозумів...Ви виршили перевірити моє терпіння....

Бан три місяці за брехню, наклеп, підбурювання і коменти дій модератора. Завтра я дзвоню власнику форуму. І ми ще раз з ним поговоримо з приводу Вас. Бо ваши "ліміти давно ісчєрпани".

О*уууєєєєєть!  Оце БОРЗОСТЬ!
:smilie9:

Offline arrow

• Ветеран форума
Бугага, від Бумєранга надійшла пропозиція "услишать глаза" зєбілов.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Це форум порохоботів. А крім порохоботів, є лише зебіли.
Ось і все.

Бумеранг, ти сам за кого в другому турі голосував - за клована, як і всі убютки?

Я не порохобот і не зебіл. Кожен на форумі знає хто я.
В 1-му турі за Юлю( так як і все життя), в 2-му за Петю.
Не віриш - спитай в кого хочеш.

Offline Geo

• Ветеран форума
Бугага, від Бумєранга надійшла пропозиція "услишать глаза" зєбілов.

Завтра дзвоню. Я такої наглості ще не бачив.

Offline Geo

• Ветеран форума

Я теж знаю, ХТО ВИ.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Geo

Я що,  сказав щось не дозволене? Я не маю права слова сказать ?
Я тут не модератор і не адмін.

Offline arrow

• Ветеран форума

ОК.

Offline Geo

• Ветеран форума
Юльковська Вата, ким є Бумеранг...мало того, що юльковська, ще й ВАТА, мало того, що вата...так член "Батькывщини" і член, або зам.глави виборочої комісії ДВК по "Батьківщині" ...вже не в перший раз заводить цю пісеньку. Власнику форуму я це казав декілька разів відкрито.

Це - проросійськи налаштований член партії Тимошенко, я його добре знаю ще з березня 2014 року...що він тут "ІСПОЛНЯЛ" і "ІСПОЛНЯЄТ", коли я й близько не був модератором, а просто юзером.

Тут є "группа товаріщєй", ви здогоадуєтесь ХТО...хто постійно хоче в такому порядку:

а) прибрати мене з модерства.
б) ВІДКРИТИ ШЛЮЗИ для фупівської ватно-сепарської бандоти.
в) отримати ФУП № 2 - нову контрольовану партіями і ботами на зарплаті політичну площадку для агітації і пропаганди. Точно, як ФУП. Партійні боти, сєпарня, русскій мір, бойовики ЛДНР і просто "городские сумасшедшие".

Завтра у мене буде жорстка розмова. Я бачу, що "группа товаріщєй" ніяк не заспокоїться. Пруть, як лєдоколи. Доообреее... :smilie9: Ок.

Offline arrow

• Ветеран форума
Geo

Я що,  сказав щось не дозволене? Я не маю права слова сказать ?
Я тут не модератор і не адмін.

Херню ти сказав, в кращому випадку.

Зебіли перетворять цей форум на чергову упячку.

Offline arrow

• Ветеран форума
Юльковська Вата, ким є Бумеранг...мало того, що юльковська, ще й ВАТА, мало того, що вата...так член "Батькывщини" і член, або зам.глави виборочої комісії ДВК по "Батьківщині" ...вже не в перший раз заводить цю пісеньку. Власнику форуму я це казав декілька разів відкрито.

Це - проросійськи налаштований член партії Тимошенко, я його добре знаю ще з березня 2014 року...що він тут "ІСПОЛНЯЛ" і "ІСПОЛНЯЄТ", коли я й близько не був модератором, а просто юзером.

Тут є "группа товаріщєй", ви здогоадуєтесь ХТО...хто постійно хоче в такому порядку:

а) прибрати мене з модерства.
б) ВІДКРИТИ ШЛЮЗИ для фупівської ватно-сепарської бандоти.
в) отримати ФУП № 2 - нову контрольовану партіями і ботами на зарплаті політичну площадку для агітації і пропаганди. Точно, як ФУП. Партійні боти, сєпарня, русскій мір, бойовики ЛДНР і просто "городские сумасшедшие".

Завтра у мене буде жорстка розмова. Я бачу, що "группа товаріщєй" ніяк не заспокоїться. Пруть, як лєдоколи. Доообреее... :smilie9: Ок.

Шось ця ініціатива Бумєранга якось дивно "співпала" з переходом Мадурівни до апазіціі, нє?
Мабуть розрахунок на те, аби запустити сюди убютків, які б критикували зебіла за партєйними методичками.

Offline Geo

• Ветеран форума
Шось ця ініціатива Бумєранга якось дивно "співпала" з переходом Мадурівни до апазіціі, нє?
Мабуть розрахунок на те, аби запустити сюди убютків, які б критикували зебіла за партєйними методичками.

Скоріш за все. Бумеранг просто так нічого не робить. Це - ходяча "партячєйка" Тимошенки. Мене ці ватні бунти вже в доску задовбали.

Offline Geo

• Ветеран форума
Ви, наприклад, знали, що у дуже впливового на політику ФУПу ФУПчєга..."Спортсмена"/Фантомаса/Зятя Мороза/ Сарії...на "АртьомСолі" з 2017 року працює (чи працював, я свєчку не тримаю) дядя, який "балотувався" в ДНР на посаду "Генерального Прокурора" ДНР?

Ви...думаєте...що ВСЕ ЦЕ....жарти...так? Вся ця "форумна діяльність"...жарти і бугагашечкі...так? Ви помиляєтесь, мої друзі...глибоко...стратегічно...помиляєтесь.
« Останнє редагування: Січня 21, 2020, 12:56:09 00:56 від Geo »

Offline Geo

• Ветеран форума
Так вот этот Игорь Сагунов (неудавшийся ГенПрокурор ДНР, чистый сепар, ватник и пр.) после старта в "АртемСоли"....пристроился в одном из подразделений "Укрзалізниці". Кто у нас курирует "Укрзалізницю"? Мгм. Сережа Лещенко.

Правда, прикольные совпадения?

Вы думаете...все эти ФУПы, СУПы, Украинские Правды - игры?

Offline Geo

• Ветеран форума
Читайте:

https://myrotvorets.center/criminal/sagunov-igor-mikhajlovich/

І це читайте:

В “Укрзалізниці” взяли на работу “генпрокурора ДНР”

Одиозного кандидата продвигает пришедший в декабре 2019 года на должность директора Юго-Западной железной дороги Григорий Бевз. Сагунова он поставил своим замом по безопасности, сообщает “Фактор“
Больше информации на портале Антикор: https://antikor.com.ua/articles/353522-v_ukrzaliznitsi_vzjali_na_rabotu_genprokurora_dnr_podrobnosti_skandala

"АртемСоль" - Спортсмен / Фантомас (ФУП)

І це читайте:

П'ятниця, 20 грудня 2019, 12:03
Кабінет міністрів призначив колишнього народного депутата Сергія Лещенка членом наглядової ради акціонерного товариства "Українська залізниця". (УП, ФУП)

Ну, що....відпускаємо СУП в "свободноє плаваніє"?

Я вже просто мовчу про МГБ ДНР і бойовиків ЛДНР на ФУПі...в якості дописувачів...(окрім зелених і юльків)
« Останнє редагування: Січня 21, 2020, 01:08:09 01:08 від Geo »

Online Sturmer44

• Hero Member
  Знаю я ваш прапазиції...

Жулькоскот тут присутнім не буде навіть не старайся  :laugh:

Ці ниці мразі  загадять будь який форум чи спільноту.

1 (один) Бумеранг як ендемічна істота вже оверзабагато.
Забрати в бидла інтернет і право голосу це зберегти йому життя і свободу

Offline lutuli

• Sr. Member
  Знаю я ваш прапазиції...

Жулькоскот тут присутнім не буде навіть не старайся  :laugh:

Ці ниці мразі  загадять будь який форум чи спільноту.

1 (один) Бумеранг як ендемічна істота вже оверзабагато.

Якщо Гео складе повноваження - то невідомо, як воно складеться...
Дуже б не хотілося, аби й тут утворилася помийка

Нехай цей форум і не надто інформативний, але - заради цікавості - спробуйте прислухатися до власних відчуттів після відвідин ФУПу, і- наприклад ( якщо ви туди заходите ) - УП...
У мене, практично завжди, виникало бажання вимитися в душі від перегляду основної маси тих повідомлень...

Зараз Бумеранг - як жук-рогач, проштрикнутий шпилькою. Старенький, вкритий непробивним панцерем, неповороткий, але трішки ворушить лапками
Аби він, та подібні представники, почали "відкладати яйця" ,,,? Я проти такого

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума

Нехай цей форум і не надто інформативний, але - заради цікавості - спробуйте прислухатися до власних відчуттів після відвідин ФУПу, і- наприклад ( якщо ви туди заходите ) - УП...
У мене, практично завжди, виникало бажання вимитися в душі від перегляду основної маси тих повідомлень...

Зараз Бумеранг - як жук-рогач, проштрикнутий шпилькою. Старенький, вкритий непробивним панцерем, неповороткий, але трішки ворушить лапками
Завдяки модерації Гео є можливість хоч якось нормально поспілкуватись

Offline arrow

• Ветеран форума

+1

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
Прибийте вже того Бумеранга (Як що правда "Це - проросійські налаштований член партії Тимошенко"), і цю гілку.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline gremlin

• Hero Member
Завдяки модерації Гео є можливість хоч якось нормально поспілкуватись

Так. Поки Гео модератор, то можна спати спокійно, знаючи, що є український форум СУП, де не поливають лайном українців!

Offline Geo

• Ветеран форума
Прибийте вже того Бумеранга (Як що правда "Це - проросійські налаштований член партії Тимошенко"), і цю гілку.

Я дуже добре пам'ятаю дуже багато його постів з 2014 року тут. Фоточкі "Дідуся" він тут постив регулярно і про Юща, і про Пороха. Давав постійно посилання чи цитати на абсолютно паскудні ватні ресурси, в тому числі і російські. Писав абсолютно "упороті" тексти, які писали і пишуть упороті фупівські юлькі. Там їх ціла антиукраїнська свора. Тут "чрєзвинайний і полномочний посол - Бумеранг". Партійна одиниця БЮТу/"Мамківщини". Я з ним срався, коли ще не був модератором. Він у мене був в ігнорі.

Кому цікаво подивіться і почитайте в його профілі всі його пости з 2014 року. ТАМ ВСЕ Є.

А я зараз дзвоню. Покурю і буду дзвонити, як і обіцяв.

ВАМ ОБЛОМІТСЯ...ватнічкі.  :smiley23:

Offline arrow

• Ветеран форума

Нехай живе в якості "інсайдера" від Мадурівни  :laugh: