Автор Тема: Євробачення відбір 2020  (Прочитано 5207 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
Re: Євробачення відбір 2020
« Reply #60 : Лютого 16, 2020, 04:47:38 16:47 »
Нацвідбір Євробачення-2020: David Axelrod звинуватили у плагіаті пісні

Хоч Сергій Притула жартома нарікав у прямому ефірі, що Національний відбір Євробачення-2020 обходиться без скандальних тем, користувачі мережі іншої думки. Співака David Axelrod, який потрапив до фіналу шоу, запідозрили у плагіаті.

Як відомо, David Axelrod виступив у другому півфіналі  Після скандалу в мережі David Axelrod чуттєво виступив на Нацвідборі: відео Нацвідбору Євробачення-2020, який пройшов 15 лютого. Чуттєва композиція зачарувала багатьох меломанів, а потужний голос артиста викликав схвальні коментарі у суддів шоу.

Читайте також: Олена Мозгова відреагувала на скандальні звинувачення колишньої менеджерки David Axelrod

За словами David Axelrod, композицію HORIZON він написав після того, як дізнався про вагітність дружини Олени Мозгової. Наразі Соломії майже 5 років і вона в захваті від треку зіркового батька. Тому David Axelrod вирішив, що зараз найкращий час презентувати авторську композицію та підкорювати з нею Нацвідбір і, можливо, Євробачення-2020. Артист зізнався, що лірична балада може зацікавити меломанів, адже такий стиль пісні поступово зникає.

Я прийшов на Нацвідбір тільки через пісню. Багато років писав і дописався до композиції HORIZON. Історія дуже романтична: коли я дізнався, що моя дружина вагітна, на той момент в мене була гітара під рукою, я її записав… Пісня не просто так лежала більше 5 років, вона чекала на свій час,
– розповів David Axelrod.

Свій виступ співак присвятив донечці Соломії та дружині Олені Мозговій. Композиція сподобалась глядачам Нацвідбору та суддям, відтак David Axelrod став одним із 6 фіналістів шоу.

Однак вже після шоу у мережі ретельно вивчили треки конкурсантів. Виявилось, що пісня David Axelrod дуже нагадує популярну композицію гурту Chicago – I Don't Wanna Live Without Your Love. Трек американський колектив випустив у 1988 році. Лірична пісня набула шаленої популярності у світі та увійшла до альбому Chicago 19 (Expanded Edition).

Дивіться кліп до пісні Chicago – I Don't Wanna Live Without Your Love: відео

"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #61 : Лютого 16, 2020, 08:53:54 20:53 »
.
« Останнє редагування: Лютого 16, 2020, 09:08:36 21:08 від злата »

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #62 : Лютого 17, 2020, 07:13:51 07:13 »
Подивився на лабухiв - анi голосу, анi фактури, анi... шкандалю...
Треба собi чесно казати - нема чого пертися в Евро-еротичне Шоу... без цицьок та сраки...
Евробачення - це в першу чергу - Шоу, тому Укр. тематика там... нi який приз не отримае...
Для Украiни треба робити Фестивалi на кшталт "Червоноi Рути", де б творче змагаггя було б за ГОЛОСИ а не за сраки...
 :gb:

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #63 : Лютого 17, 2020, 08:16:29 08:16 »
У день другого прямого ефіру Нацвідбору колишня менеджерка David Axelrod Анжеліка Буркіна опублікувала резонансну заяву.

"Он то плакал, то смеялся,
То щетинился, как ёж,
Он над нами издевался,
Ну, сумасшедший, что возьмёшь."

Angelika Burkina
20 травня 2019 р. ·
Поздравляю нашу Украину с новым Президентом!
В добрый путь Володимир Зеленський!
Пусть все получится! Удачи и успехов!
🇺🇦🇺🇦🇺🇦
p.s. Я верю в лучшее!
« Останнє редагування: Лютого 17, 2020, 08:20:23 08:20 від svit »

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #64 : Лютого 22, 2020, 11:27:00 23:27 »
Переможцi фiналу Украiни...
https://day.kyiv.ua/uk/news/220220-vyznachyvsya-peremozhec-finalu-nacvidboru-yevrobachennya-2020
На початку вiдбору гоцала Верка Сердючка - 20 хв.  треба було чекати, поки цей кошмар закiнчiться...
1 номером виступала КRUT - менi здавалося, що у неi непоганий номер, але вона, чесно кажучi, слабенька...
Гурт Go_A - Соловей...

:bpn:

« Останнє редагування: Лютого 22, 2020, 11:31:45 23:31 від Бувалий »

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #65 : Лютого 23, 2020, 06:47:47 06:47 »
Ну нормально. Буде одним із найсвіжіших виступів, але сумніваюсь, що виграє.  Хоча ...

А я от собі цю пісню відкрила. Якось проскочила вона повз мене.

[/youtube]

Кавер від чарівної дівчини:

[/youtube]

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #66 : Лютого 23, 2020, 08:20:58 08:20 »
Особисто я не в захватi вiд останнього Нац. вiдбору - слабкий тягне слабкого - соромно було дивитися за всi гурти - Нац. ТРЕШ-парад.
I все ж... коли вже так сталося, що таки обрали свого фiналiста... хай вже буде такий номер, анiж московська шльонда з оголеними ногами та еротичним "спiвом" своiх красунь...
Хто такi переможцi Нац. вiдбору, як вони йшли до фiналу, що за номер був та як вони бачать себе в Амстердамi - в нашому оглядi...

:)

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #67 : Лютого 23, 2020, 12:40:02 12:40 »
Переможцi фiналу Украiни...
https://day.kyiv.ua/uk/news/220220-vyznachyvsya-peremozhec-finalu-nacvidboru-yevrobachennya-2020
На початку вiдбору гоцала Верка Сердючка - 20 хв.  треба було чекати, поки цей кошмар закiнчiться...
1 номером виступала КRUT - менi здавалося, що у неi непоганий номер, але вона, чесно кажучi, слабенька...
Гурт Go_A - Соловей...

:bpn:

Ну що ж, непогано. Я ставив або на Круть, або на цих товаришів.

Але щодо хореографії слабенько, українські пісні дуже динамічні, і танок має бути таким же.

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
« Reply #68 : Лютого 23, 2020, 03:28:59 15:28 »
Ми ставили на Го-А  :upa

вони чіпляють, бажаємо їм перемоги  :super:

так при виконанні треба більше динаміки
"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
« Reply #69 : Лютого 23, 2020, 04:03:33 16:03 »
Композитор Володимир Бистряков розкритикував гурт Go_A: Голосить-виводить цей фольк-жах
Вчора, 22 лютого, Україна обрала свого представника на Євробачення-2020. Судді та глядачі були одностайними у своєму рішенні та віддали абсолютну першість етногурту Go_A з піснею Solovey. Проте у мережі вже знайшлися хейтери переможців Національного відбору. Серед них український композитор Володимир Бистряков, який свого часу підтримував анексію Криму.

Здавалося, цьогогіч гучні скандали оминули Національний відбір на Євробачення-2020. За рішенням суддів та глядачів цілковитими фаворитами музичного поєдинку став колектив Go_A, який представив єдиний україномовний хіт Solovey у фіналі конкурсу. Проте серед широкої публіки та поціновувачів мистецтва знайшлися й ті, кому етнохіт видався неформатним для міжнародної арени.

Важливо! Переможцями Нацвідбору на Євробачення-2020 стали Go_A

Так, на особистій сторнці у фейсбуці свою позицію висловив український композитор Володимир Бистряков, який відомий своєю публічною антиукраїнською пропагандою та підтримкою проросійських терористичних організацій. У короткому коментарі він підбив власні підсумки, розкритикувавши Go_A з ніг до голови. На думку музиканта, Україна зганьбиться у Роттердамі, адже пісня Solovey далека від "цивілізації" й швидше нагадує кам'яний вік, аніж прогресивну творчість.

Довго судили-виряджали, народжували що-небудь "таке-отаке"… Обрали! ПіЦня на двох нотах, дівчина голосить-виводить цей фольк-жах, а всі задоволені. Перше враження, що вона з хутора, до якого ще не дійшла цивілізація. До райцентру з якого потрібно добиратися три доби… Вплав, вбрід, на попутках і т.д,
– прокоментував він виступ електрофольк-гурту Go_A.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #70 : Лютого 23, 2020, 05:13:00 17:13 »
Так, на особистій сторнці у фейсбуці свою позицію висловив український композитор Володимир Бистряков, який відомий своєю публічною антиукраїнською пропагандою та підтримкою проросійських терористичних організацій.
У короткому коментарі він підбив власні підсумки, розкритикувавши Go_A з ніг до голови.
На думку музиканта, Україна зганьбиться у Роттердамі, адже пісня Solovey далека від "цивілізації" й швидше нагадує кам'яний вік, аніж прогресивну творчість.
Довго судили-виряджали, народжували що-небудь "таке-отаке"…
Обрали!
ПіЦня на двох нотах, дівчина голосить-виводить цей фольк-жах, а всі задоволені.
Перше враження, що вона з хутора, до якого ще не дійшла цивілізація.
До райцентру з якого потрібно добиратися три доби…
Вплав, вбрід, на попутках і т.д,
Звiсно, коли Вольдемару Бистрякову не сподобалося, то Го-А - це жах, кошмар й треш...
А сам Вован чого такий сумний?..
Тому що "Золотий гусак" вже не дае грошей, де Вова годину гогочiть з власного гумору?..
Нагадати Вове Бистрякову, як 20 рокiв тому цей подiльський (район в Киiвi) композитор в стилi 3 акордiв створив власну групу... з дiвчат-школярiв, якi - на думку Вови - повиннi були заводити аудiторiю пiсеньками подiльського шансонье?..
Та щось не вийшло у Бистрякова "Дiтячiй жiночiй ансамбль" - може Вовина молода дружина приревновала, а може тов. Бистряков за природою не лише "вiдомий" композитор а ще й педофiл?..
Тому нехай Вова сидить на стуле ровно, а гурту Го_А бажаемо прийти в Евробачення-2020 в Амстердам та отримати перше мiсце...

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #71 : Лютого 23, 2020, 07:28:45 19:28 »
Композитор Володимир Бистряков розкритикував гурт Go_A: Голосить-виводить цей фольк-жах
Вчора, 22 лютого, Україна обрала свого представника на Євробачення-2020. Судді та глядачі були одностайними у своєму рішенні та віддали абсолютну першість етногурту Go_A з піснею Solovey. Проте у мережі вже знайшлися хейтери переможців Національного відбору. Серед них український композитор Володимир Бистряков, який свого часу підтримував анексію Криму.

Здавалося, цьогогіч гучні скандали оминули Національний відбір на Євробачення-2020. За рішенням суддів та глядачів цілковитими фаворитами музичного поєдинку став колектив Go_A, який представив єдиний україномовний хіт Solovey у фіналі конкурсу. Проте серед широкої публіки та поціновувачів мистецтва знайшлися й ті, кому етнохіт видався неформатним для міжнародної арени.

Важливо! Переможцями Нацвідбору на Євробачення-2020 стали Go_A

Так, на особистій сторнці у фейсбуці свою позицію висловив український композитор Володимир Бистряков, який відомий своєю публічною антиукраїнською пропагандою та підтримкою проросійських терористичних організацій. У короткому коментарі він підбив власні підсумки, розкритикувавши Go_A з ніг до голови. На думку музиканта, Україна зганьбиться у Роттердамі, адже пісня Solovey далека від "цивілізації" й швидше нагадує кам'яний вік, аніж прогресивну творчість.

Довго судили-виряджали, народжували що-небудь "таке-отаке"… Обрали! ПіЦня на двох нотах, дівчина голосить-виводить цей фольк-жах, а всі задоволені. Перше враження, що вона з хутора, до якого ще не дійшла цивілізація. До райцентру з якого потрібно добиратися три доби… Вплав, вбрід, на попутках і т.д,

Бистряков - жахливий ватник. Раз слухала його інтерв"ю - у мене вуха заверталися. Хай запхне свою думку where the sun don't shine.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #72 : Лютого 23, 2020, 08:16:20 20:16 »
Бистряков - жахливий ватник. Раз слухала його інтерв"ю - у мене вуха заверталися.
Хай запхне свою думку where the sun don't shine.
Я сам подолянин - це у нас такий район в Киiвi, бiля Днiпра та Контр. пл. - чудове мiсце, Древнiй Киiв, старi квартали...
Я давно знаю Бистрякова, ще коли вiн був добре вiдомий та писав дитячi пiсеньки в три акорда - у нього дома своя "студiя"...
Ну й писав би далi своi шлягери для рос. попси - хто ж тобi доктор?..
Але Евро 2020... - дуже слабке шоу - почалося з розiгрiву Веркi Серлючкi, яка вперто розмовляе на рус. йазыке...
Менi - як музиканту - сподобалася Круть, але ii режисура...то повний жах - бандуру треба було "пiдняти", а вони якесь лайно видали...
Звiсно, що тов. Быстряков... грязно выругался по матушке, высморкался, вытер туфли полотенцем для рук и удалился...

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
« Reply #73 : Лютого 25, 2020, 01:29:00 13:29 »
Насправді все дуже просто: назва Go_A – це слово go (з англійської, – LifeStyle 24) – йти, і давньолатинська буква альфа, яка означає першопочаток всього – домівку, коріння, навіть інколи Бога. Для нас це означає похід до нашого культурного коріння. Але, звичайно, кожна людина може вкласти в цей зміст свій сенс для себе,
– прокоментував Шевченко.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #74 : Лютого 25, 2020, 02:46:25 14:46 »
Голос у солiстки як у Бурановских бабушек з Росii - свого часу Па-Раша робила ставку на сам. дiяльнiсть - бабок тих довго пiарили...
Го_a  - маловiдомi, тому iм не ззавадило б змiнити стиль, темпо-рiтм та iмiдж - Соловей... гарня пiсня, але виконання  -  :smiley23:

Offline Надин

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
« Reply #75 : Лютого 25, 2020, 03:11:43 15:11 »
Голос у солiстки як у Бурановских бабушек з Росii - свого часу Па-Раша робила ставку на сам. дiяльнiсть - бабок тих довго пiарили...
Го_a  - маловiдомi, тому iм не ззавадило б змiнити стиль, темпо-рiтм та iмiдж - Соловей... гарня пiсня, але виконання  -  :smiley23:
диванным экспертам для начала погуглить бы, и можно увидеть, например, что испанская пресса еще после полуфинала уже заинтересовалась группой и писала о них https://www.eurovisong.com/2020/02/ucrania-2020-noticias-1.html?fbclid=IwAR0gSWmQMRAazUiYndZh4cIfhilv6VJAh_DTqN1gUXTiqV3BGtaIeEws70w

Offline Надин

• Ветеран форума
« Reply #76 : Лютого 25, 2020, 03:16:19 15:16 »
или можно сходить на официальную страничку Евровидения и увидеть что по состоянию на вчера всего через два дня после отбора у нас Украина УЖЕ в топ-14, например (и на оф.странице группы их песня уже имеет пол миллиона просмотров)

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #77 : Лютого 25, 2020, 03:18:48 15:18 »
 Диванним експертам для початку варто б взагалі не ляпати язиком на теми, в яких не в дуб ногою, а хоч би поцікавитись походженням виконання Go A і спробувати знайти оригінали, а не кацапських бабушек.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #78 : Лютого 25, 2020, 03:19:35 15:19 »
диванным экспертам для начала погуглить бы, и можно увидеть, например, что испанская пресса еще после полуфинала уже заинтересовалась группой и писала о них https://www.eurovisong.com/2020/02/ucrania-2020-noticias-1.html?fbclid=IwAR0gSWmQMRAazUiYndZh4cIfhilv6VJAh_DTqN1gUXTiqV3BGtaIeEws70w
Диванным экспертам  :fuck: на испанскую прессу - если исполнение слабое, то Го_А и до финала не дотянут...
Группа - неизвестная, но так вышло, что на безрыбье... собрали макс. голосов...
Если за два месяца не выйдут в тираж... ни какая "испанская пресса" им не поможет...

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #79 : Лютого 25, 2020, 03:22:51 15:22 »
или можно сходить на официальную страничку Евровидения и увидеть что по состоянию на вчера всего через два дня после отбора у нас Украина УЖЕ в топ-14, например (и на оф.странице группы их песня уже имеет пол миллиона просмотров)

Та покуй, баранам не поясниш, що солістка Go A використовує елементи традиційного хорового співу, досить рідкісного і неймовірно гарного, до речі.
Якраз і доказ на мої слова Бувалий встиг наклацати.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #80 : Лютого 25, 2020, 03:23:04 15:23 »
Диванним експертам для початку варто б взагалі не ляпати язиком на теми, в яких не в дуб ногою, а хоч би поцікавитись походженням виконання Go A і спробувати знайти оригінали, а не кацапських бабушек.
Ти у нас такий вумний, що аж страшно...
Не розумiеш, чому я дав порiвняння з Буран. бабцями?..
Тому що пiсня - суто фольклор - такий номер справдi спiваеться без понтiв...
Але Го_А все ж повиннi якось рухатися, мати якийсь темпо-рiтм...
В такому виконаннi... не бачiти iм фiналу...

Offline Надин

• Ветеран форума
« Reply #81 : Лютого 25, 2020, 03:23:57 15:23 »
Диванным экспертам  :fuck: на испанскую прессу - если исполнение слабое, то Го_А и до финала не дотянут...
Группа - неизвестная, но так вышло, что на безрыбье... собрали макс. голосов...
Если за два месяца не выйдут в тираж... ни какая "испанская пресса" им не поможет...
о сколько нам открытий чудных(с) прочтение форума гарантирует  :weep: ну т.е. на Евровидении выступают исключительно мировые звезды с вагоном платиновых дисков и прочими премиями МТВи  :weep:

можно почитать каменты тех же иностранцев, например (еслишто, там не языком бурановских бабушек, но гугл услужливо предлагает переводчик, так что можно составить представление, ну чтоб голословно не тыкать

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #82 : Лютого 25, 2020, 03:28:19 15:28 »
Ти у нас такий вумний, що аж страшно...
Не розумiеш, чому я дав порiвняння з Буран. бабцями?..
Тому що пiсня - суто фольклор - такий номер справдi спiваеться без понтiв...
Але Го_А все ж повиннi якось рухатися, мати якийсь темпо-рiтм...
Розумію, бо на відміну від тебе, я в хорі співав та інколи цікавлюсь хоровим співом і для мене твої кацапські бабушки звичайна місцева художня самодіяльність, тому я можу відрізнити фольклор від фольку.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #83 : Лютого 25, 2020, 03:32:36 15:32 »
Да зачем же так на себе портянки рвать?..
Ну, слабая группа, но так вышло, что выбрали из тех, кто вообще не на ту сцену вышел, а то и вовсе шел за хлебом, а попал на Евро...
Го-А оказалась лучшей, но по каким критериям?..
Я смотрел Нац. позор  и мог бы голосовать за Круть...
Го_А мне НЕ понравились - ни костюм, ни песня,  ни стиль...
Может, кто-то тащится, но я бы такой номер иначе бы сделал...
Номер не до конца сделан, он еще сырой и это есть плохо...
Смогут за два месяца внести коррективы, будет прекрасно...

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #84 : Лютого 25, 2020, 03:34:17 15:34 »
Розумію, бо на відміну від тебе, я в хорі співав та інколи цікавлюсь хоровим співом і для мене твої кацапські бабушки звичайна місцева художня самодіяльність, тому я можу відрізнити фольклор від фольку.
Не иначе, был главным инженером детского хора?..
Еще раз повторюсь - я не против выбора Нац. отбора Евро 2020 группы Го_А - но пока что номер у них сырой...
https://www.ukrinform.ua/rubric-culture/2883830-gurt-goa-pidpisav-ugodu-z-nstu-pro-ucast-u-evrobacenni2020.html
 >:(
« Останнє редагування: Лютого 25, 2020, 03:46:43 15:46 від Бувалий »

Offline Надин

• Ветеран форума
« Reply #85 : Лютого 25, 2020, 03:59:02 15:59 »

ну бурановские бабушки, которыми Вы прикрываетесь, на Евровидении 2е место взяли, например

Цитувати
У 2016 році Go-A здобули перемогу в конкурсі The Best Track in Ukraine, а пісня Веснянка потрапила в ротацію KissFM. Успіх на радіо приніс колективу номінацію на титул KissFM Відкриття року.(...) У 2019 році пісня Веснянка потрапила у Топ-10 іTunes Dance chart у Словаччині. https://fakty.com.ua/ua/showbiz/20200222-go_a-shho-vidomo-pro-uchasnyka-vidboru-na-yevrobachennya-2020/?fbclid=IwAR15iqlJyVRPx1Ol0Hcw6us5RNGRSugVy1XZnYYqhr-IUj2f8ISEJuxWFi4
погуглили б все-таки, посмотрели выступления Го-А на фестах, чтоб не так однобоко оценивать

зы. КРУТЬ хорошая девочка, но еще очень неопытна, видно было как она в некоторых моментах "поплыла", ей эмоционально еще трудно будет пройти весь путь Евровидения, а солистка Го-А молодчина, держалась четко, ну расплакалась уже после объявления результата но то такэ ))

Цитувати
Учасники українського гурту Go_A за можливості уникатимуть спілкування з російськими журналістами на Євробаченні-2020 у Роттердамі.
Про це сказала солістка гурту Go_A Катерина Павленко під час пресконференції у вівторок, 25 лютого, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Якщо цього спілкування неможливо буде уникнути, то ми до нього готові. Але якщо у нас буде можливість, то ми не будемо цього робити", - заявила Павленко.

Водночас голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія зазначив, що організатори Євробачення самі організовують спілкування преси з учасниками. За його словами, вони знають, що відбувається між Україною і Росією, і тому будуть уникати спілкування між двома країнами.

"Там все доволі жорстко прописано… Насправді там організатори Євробачення дуже пильно регламентують будь-яке спілкування з пресою, пресконференції призначають, і вони дуже просять, прописують не робити зайвих кроків", - сказав він.
https://www.ukrinform.ua/rubric-culture/2883805-gurt-goa-za-mozlivosti-unikatime-spilkuvanna-z-zurnalistami-rf-na-evrobacenni.html

Offline Надин

• Ветеран форума
« Reply #86 : Лютого 25, 2020, 06:04:51 18:04 »
на песню наших Го-А уже каверы делают  :super:

&

Offline Надин

• Ветеран форума
« Reply #87 : Лютого 25, 2020, 06:10:08 18:10 »
 :super:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #88 : Лютого 25, 2020, 07:03:37 19:03 »
Да ладно вам... Го_А пусть хотя бы в финал выйдут...
Меловин... какой номер сбацал... и какое место получил?..
Ната из Израиля... спела детскую песнку про курочку... и получила 1 место...
А все потому что... номер должен быть понятен и полюбится публике...
Не нашей публике, а Европе, на которую у нас делают ставку...
Щас на Евро... тяжело предсказать победу - нужно еще прожить два месяца...

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
« Reply #89 : Лютого 25, 2020, 10:54:59 22:54 »
белорусы